Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    10. Listopad 2018. 09:29

Svjesna, rezultati su ti ok. ne vjerujem da ćeš morati na bilo kakvu dijetu. moje vrijednosti su niže, ali doktorica mi je već rekla da u životu nije vidjela tako niske vrijednosti pa nije stvarno za uspoređivati s normalnim.

• zvrkica
    10. Listopad 2018. 09:31

Allie ovo za burek te kužim 😂😂
    Ja sam muža poslala neki dan navečer po burek sa sirom i colu i kad je donio bio je toliko mastan da mi se gadilo jesti i bacila sam ga. Meni su skoro suze krenula od jada taj tren 😂😂 
    usisavač na sreću ne diram jer su nam moji starci kupili novi nedavno i težak je pa ne smijem, a inače tko zna što bi meni ispalo iz filtera dok čistim.

Blago vama koje možete spavati, ja se budim.minimalno dva puta za piškenje i još ako muž hrče nema šanse da nastavim spavati.
    Još kas sjednem i piskim malena me lupa 😂😂😂😂

• Kani07
    10. Listopad 2018. 09:32

Jutro cure.Salatice ako prolazi na promjenu polozaja onda Lena nesto stisce😉.Ja i dalje ne Spavammm
    Podocnjaci do poda ,i moja bebica vratolomije izvodi a glavom je na mom mjehuru gore  udara i odguruje se jedva do wc stignem ,a obut carape nemoguca misija stomak mi je u zdjelici totalno.
    Cure na pregledima sretno.
    Moja desna noga ne funkcionira i bol u trtici s desne strane a bas sam pohvalila kako me leda ne muce toliko ,od sad sutim.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    10. Listopad 2018. 09:34

I punih 31 tjedan😁sutra ulazimo u 32 jupi je.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Duda
    10. Listopad 2018. 09:35

Messybun, dobrodošla ☺ Ovdje tipkamo i pitamo o svemu i baš smo si super 😉😁
    Blaža, i ja sam noćas opet to sanjala, ovaj put je u pitanju bio konkretno dm-otišla rodit a nisam u dm-u bila 😁 
    Netko je dobro usporedio ovo naše spavanje-kao na roštilju, točno tako ja spavam. Al bolje su i te noći od onih kad jednom kad se probudiš nema više sna.. Baš se priroda pobrinula za sve, sad nas već vježba za ono što nas čeka.
    Salatice, lijepo ti lezi i surfaj i bit će to sve samo jedan u nizu simptoma zadnjeg tromjesečja ☺

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 09:37

Svjesna,  
    da, to sam zaboravila. Kada si pila tabletu, noc prije vadjenja, nisi ujutru? I ja cu krajem mjeseca na kontrolu ponovo i krsim dijetu :( gladna sam... juce sam pojela 2 vruce kifle od bijelog brasna :( i za rucak tjestenine, ali bez hljeba. Ne pravi svekrva dijetalno, meni bezveze da zeni svoj jelovnik dajem, otkud znam ima li i novce da kupi, a nece da uzme kada nudim. Mama pravi domacu marmeladu od sipka 😍 Znaci ona brala sipke po njivama ili gdje vec rastu haha i pravi, ja cu morati pojesti 2,3 palacinke sa tim...
    Burekkk 😍 Jede mi se, ali tu se kontrolisem jos uvijek. Mogu misliti kako ti je bilo 😶 Zelim ti da ga brzo poruckas 🤗

Ana89
    10. Listopad 2018. 09:43

Svjesna, meni glukoza nakon 120 min kao tebi. Sve je to ok. Jedino za inzulin provjeri, to nisam ekspert.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    10. Listopad 2018. 09:49

Ana znam da je neko imao ovu vrijednost ali nisam upratila ko, i sta su ti rekli za ovu glukozu, jesu dijetu preporucili ili? Jel to lose za bebu? 
    Salatice terapiju sam popila prethodnog dana oko16h, prije vadjenja nisam tako da sam s tim ok postupila. 
    Inzulin je kod mene inace uvijek visok ali mi je trudnoca nalaze dodatno pogorsala jer sam u drugom mjesecu ove godine imala uredne nalaze. 
    Poslala sam doktoriici pa cu vidjeti sta ce reci. ❤️

bambusovlist
    10. Listopad 2018. 09:49

MessyBun, dobrodošla!
    Terminom smo si blizu, a ja sam također još uvijek u potpunosti neopremljena. Nadam se da stignem sve kroz 11. i 12. mjesec. Optimistično!
    Uživaj i piši što ti srce želi.
    Nisam najaktivniji član, ali se osjećam kao dio ove grupe, koja mi se je stvarno pomogla svojim savjetima i komentarima. Lakše je kad znaš da nisi sam i da svi prolazimo kroz neke slične faze.
    Salatice, izdrži!!! 
    Moja boljka danas i jučer nisu bolovi kao ostalih dana, već moja procjena da se dijete ne pomiče dovoljno. Onda skužim da je osjetim svaki sat barem malo, ali bih voljela da divlja kao neke dane, 24/7. 
    Bolje da ne razmišljam previše o tome jer bih najradije stalno visila na ultrazvuku kod ginića. Ovako mi preostaje pregled, koji je zakazan za sljedeći tjedan. Nadat ću se da je sve okej i odbrojavat sate.
    Izdrži, dijete!!!
    Izdrži, ja!!!
    P.s. Diži se, posteljice!!!
    Iako se čini da je sve tako nisko. Ufffff.
    Ja sam mislila da je najteži u trudnoći porod, a sad mi se pak čini da je trudnoća najteži dio trudnoće.
    Pozdrav svim curama!

Ana89
    10. Listopad 2018. 09:55

_svjesna

Ana znam da je neko imao ovu vrijednost ali nisam upratila ko, i sta su ti rekli za ovu glukozu, jesu dijetu preporucili ili? Jel to lose za bebu?
    Salatice terapiju sam popila prethodnog dana oko16h, prije vadjenja nisam tako da sam s tim ok postupila.
    Inzulin je kod mene inace uvijek visok ali mi je trudnoca nalaze dodatno pogorsala jer sam u drugom mjesecu ove godine imala uredne nalaze.
    Poslala sam doktoriici pa cu vidjeti sta ce reci. ❤️

Samo su mi rekli da pripazim malo. Ništa drugo. 😀 Ništa to nije opasno. Ne jedem bijeli kruh, šećer, previše voća. Nisam ni prije. I to je to. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.