Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    09. Listopad 2018. 22:56

Bruna92

Salatica9192

Uff, mene je prepalo sada. Em sto me bole ledja, repni dio, em sto pritisak neki osjecam na zadnjici, sada ustala u wc da piskim i majko sto me zaboli donji dio stomaka 😶😶😶😶 ali ono ostro, neugodno i lezi u krevet, nikako da prodje 5 minuta drzi, muz se prepao i popusti. Ali nije kontrakcija bol, menstrualna, vec ostra nekako, nmg opisati, kao da mi nozicem bode neko donji dio stomaka. Da mi ona nije nalegla ruzno, s obzirom kako je nisko. Ne vidim drugi razlog. Boga mi sutra i prekosutra moram prelezati totalno, do kontrole.

Meni se kroz zadnjih tjedan, dva zna dogoditi da me tako uhvati neka cudna bol… Nekad kad idem leci na bok, nekad na ledja, nema pravila.. i tad mi se nekako ucini kao da je ona u nekom cudnom polozaju pa me zato zaboli. Onda se vratim u polozaj u kojem sam bila ili se nekako ispravim, ustanem, "protresem" lagano trbuh i bude sve okej… Bas kao da ona stane nekako cudno… Ali mislim da je to sve okej, brzo prodje

Da, imam ta dešavanja. E evo je to, ali ekstremno. A beba lupa nisko bas, tacnije na sve strane je osjetim, ali i bas dole. Brzo je kontrola, valjda se nece ponavljati  😋

m.girl6
    09. Listopad 2018. 23:02

Ajme curke koliko stranica za pročitati :))
    klikerice, piši i mene za taj gel, svakako. Super ti je krpa stvari za malog klikera. Mene isto nekad počne loviti panika da neću stići sve kupiti, al onda se brzo smirim.
    AllieH, ne brini ništa sve je to normalno, drago mi je da si se smirila. Ipak smo mi tu jedna za drugu i da, nekak smo baš toplije i bolje nego u drugim grupama. 
    Pepe, super izgledaš i haljina mi je mrak, ne moraš drugu kupovati. 

Ne znam ako sam koga preskočila. to je sve kaj sam zapamtila, hehe.
    Naručila danas torbu sa alija onu od disneya za 218 kn, bez obzira na poštarinu. Vidjela sam i druge ali nisu mi bile ko ta, onda mi muž kaže nek uzmem tu i gotovo, tak sam i napravila. Sad jedva čekam da stigne.
    Ja sam mislila ovak ga obući dok ide iz bolnice:
    https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/romper-set-2022259/1?categoryId=15717
    plus medo odijelo koje je 62 i bit će mu preveliko tak da nez kaj ću.. naravno rukavice i kapica i dekica preko.

Isto mislim ići U petrovu i muž kaže da bi išao sa mnom, moram se raspitati za tečaj u našem DZ jer ne mislim plaćati 400kn za tečaj a bome ni ići svaki dan u zg (muž mi ionak radi u zg, baš će mu se dati, a bome ni meni) :/

Noa 💙

Ana89
    09. Listopad 2018. 23:09

Salatica9192

Bruna92

Salatica9192

Uff, mene je prepalo sada. Em sto me bole ledja, repni dio, em sto pritisak neki osjecam na zadnjici, sada ustala u wc da piskim i majko sto me zaboli donji dio stomaka 😶😶😶😶 ali ono ostro, neugodno i lezi u krevet, nikako da prodje 5 minuta drzi, muz se prepao i popusti. Ali nije kontrakcija bol, menstrualna, vec ostra nekako, nmg opisati, kao da mi nozicem bode neko donji dio stomaka. Da mi ona nije nalegla ruzno, s obzirom kako je nisko. Ne vidim drugi razlog. Boga mi sutra i prekosutra moram prelezati totalno, do kontrole.

Meni se kroz zadnjih tjedan, dva zna dogoditi da me tako uhvati neka cudna bol… Nekad kad idem leci na bok, nekad na ledja, nema pravila.. i tad mi se nekako ucini kao da je ona u nekom cudnom polozaju pa me zato zaboli. Onda se vratim u polozaj u kojem sam bila ili se nekako ispravim, ustanem, "protresem" lagano trbuh i bude sve okej… Bas kao da ona stane nekako cudno… Ali mislim da je to sve okej, brzo prodje

Da, imam ta dešavanja. E evo je to, ali ekstremno. A beba lupa nisko bas, tacnije na sve strane je osjetim, ali i bas dole. Brzo je kontrola, valjda se nece ponavljati 😋

Kad je nisko, očekuj bolove i udarce gore, kad je visoko očekuj manjak zraka. To jednostavno je tako. Izdurati ćemo još 8 tjedana 😃😃

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    09. Listopad 2018. 23:09

*dolje, pardon

url=https://daisypath.com]

• Teatoni
    09. Listopad 2018. 23:14

Klikerica i ja se javljam za gel. 😊😊

Maggie85
    09. Listopad 2018. 23:37

Cure, pitala sam na jesenskim bebama i kažu da u Petrovoj nema lopti i da ne daju da žena prohoda trudove, znači da one silne sate do izgona mora cijelo vrijeme ležati. Ne sviđa mi se to nikako i sve više naginjem Merkuru. Petrova ne omogućava ni skin to skin tati, u slučaju da mama ne može, ako je npr. bio carski, a u Merkuru to omogućavaju. Nisam pametna. Kaj vi mislite?

Maggie85
    09. Listopad 2018. 23:38

A mislim si, da nam to sve nisu na Merkurovom tečaju spomenuli, ne bih ni znala za to (lopte i skin to skin s tatom), ali sad kad već znam, glupo mi to ignorirati, jer nije mi beznačajno.

Pticaselicazgst
    10. Listopad 2018. 00:43

Maggie ja na tvom mjestu ne bi ignorirala nove info koje imas pogotovo ako ti dost znace. Ja bi napravila usporedbu oba rodilista, sa svim prednostima i nedostacima.. meni npr ta lopta ne znaci puno, skin to skin kontakt mi znaci. Treba dobro sagledati sve prednosti i nedostatke, imas jos vremena za odlucit. Sigurno ces cut jos par iskustava pa ce ti bit lakse odlucit 😊

du1988
    10. Listopad 2018. 00:53

maggie, najbolje stavi na papir pluseve i minuse za svaku pa odluci! salatice, miruj do pregleda, scrollaj po instagramu 😂 ja vam saljem puse iz Njemacke, sretno smo sletili. Let je bio dobar i dosli smo i brze od planiranog! Tjedan danq odbrojavanja kod njegovih krece...za sad je sve ok 😊 klikerice, bome si se ti dobro opremila, svaka cast! Kad kompletiras, sibni neki spisak! pogotovo ovo za dm i to

• zvrkica
    10. Listopad 2018. 07:02

Jutro 😀

Du uživaj u Njemačkoj, neki shopping nabaci 😁

Salatice ajd ti malo odmori do pregleda i legni.

Opet nisam spavala nikako, ovo je užas. 
    Cure koje danas imaju preglede sretno 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.