Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    10. Listopad 2018. 08:09

Jutroo,ja sam super spavala,opet sam sanjala da rađam a nista mi nije spremno 😂😂😂😂
    Salatice miruj danas,proci ce to
    Du,uzivajte

luks
    10. Listopad 2018. 08:14

jutro, ja se u zadnje vrijeme probudim u 5 za wc, i onda nema šanse da opet zaspem... i to me već lagano nervira! salatice mene zna nekad tako zabolit ali samo ako na wc moram isti tren, tako da možda oni zasjednu na mjehur da odmore a nas boli i boli ...
    m.girl  imam i ja to odjelce iz C&A, i bome oni mi se uz hm, od svih čine najkvaliteniji u zadnje vrijeme. kupila sam 2,3 takva i super su. ja se premišljam bi li za izlazak tako nešto, ili ono u dva dijela kao maggie, i onda još kapicu i dekicu do auta , rukavice mi nekako  nema potrebe te 2 min, kad prekriješ cijelu bebu dekicom. i u ugrijano auto, ja neću za izlazak ono toplo medo odijelo - ono mi je više kad krenemo u šetnje pa dok bude ležao u košari.
    što se tiče izbora rodilišta, vi cure koje možete birati , lipo sebi posložite prednosti i nedostatke i tako odlučite. mi u splitu nemamo šta birati   ali recimo, ja sam od 6-10.30 šetala po hodniku i onda kad je zagužvalo, sestra me pozvala da bi bio red da krenemo  al sam ja tom šetnjom otvorila se od 1 na 4 prsta pa polako.... i u 12.40. rodila :) 

Lovre

Ana89
    10. Listopad 2018. 08:29

Dobro jutro cure! Ja sam se budila negdje pet puta danas od 1 ujutro do 7, ali bi brzo i zaspala nazad sva sreća.
    Salatice, zbilja odmaraj, leži, ma samo na wc idi.
    Ja danas popodne pot obvezama za faks- da, još nije gotovo🙄. Moram u Pazin( a ja u gradu nezz koliko udaljenom ) u dr. opće prakse i školske medicine doći s trbuhom da mi napiše mirovanje godine 😂😂😂. Njena riječ je jača od riječi troje specijalista struke 😂😂😂. Hr administracija.
    Sretno svima na pregledima tko ide😃😃
    Danas je sveki rođendan 💪👀 Velikih 63.  Što me sjetilo da je meni za 2 tjedna, još većih 29. Onda me sjetilo koliko puta ću imati 29 😅😅😂😂😂🧝🧝

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    10. Listopad 2018. 08:36

Ivylee, 😂😂 ajde ne bih se bunila da idemo skupa, da se međusobno hrabrimo.
    Još ću se raspitati za to prisilno ležanje u Petrovoj. Ako je stvarno tako, vidimo se u Merkuru.
    Žao mi je kad čujem da loše spavate. Da pokucam, ja zaspim u 23 - 24, probudim se u neko doba noći, ali čak i ne moram na wc, samo promijenim stranu i spavam dalje do eto maloprije. Uživam dok mogu.
    Nego, štreber u meni mi nije dao mira i prijavila sam se još i na tečaj u DZ Siget. Ide li netko sutra tamo? Barbie?
    (Razlog je što su u Merkuru samo spomenuli pravilno disanje, ali nismo ništa vježbali - ja sam to zamislila  kao u filmovima 😁. Također, patronažna će mi dolaziti iz tog DZ, a treći razlog - imam viška vremena 😆)
    Ako netko danas ima pregled, sretno i uživajte u druženju s bebuškama!

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 08:39

Uff, ovoj mojoj 52, jos cemo se dobro nagledati jedna druge hahhaha malo crnog humora 🤣
    Lezim, ne ustajem, nadam se i u wc sto manje, jer tu je izvor boli bio xD Sve sam obavjestila da me boli i da danas ne ustajem xD 
    Ti ces se nahodati danas, polako, ali uzivaj u promjeni malo 😊😘

MareiKate
    10. Listopad 2018. 08:43

Jutro curke :)
    Puno nesanice, meni je srećom podnošljivo još. Budim se zbog bolova u leđima ali se namjestim i nastavim, prestala sam se buditi zbog wc-a i to mi je preporod, malo pripazim da se ne napijem previše prije spavanja i izdržim do jutra... Samo neki čudni snovi, uopće se ujutro ne sjećam što sam sanjala ali se osjećam loše od tih snova.
    Salatice, mene ti zna tako čudno zaboliti i skužila sam da je najčešće kombinacija čudnog položaja i sile za piškenjem, dakle to dvoje kad se spoji baš se preplaši šta je sas to, al sad sam već skužila...
    Klikerice, i ja se javljam za gel.
    Lijep dan vam svima želim, Du uživaj u Njemačkoj, i mi smo bili za vikend, nisam stigla shoppingirati za bebu i duša me boli 😂 te njihove neradne nedjelje mi zeznule koncept. Ali smo nakupovali finih zdravih namaza i klopice, jao da mi je bliže 😁

• Strudlica
    10. Listopad 2018. 08:51

Salatice 
    Ako se sjećaš kad sam ja kukala za bolove,nakon mokrenja sam se vraćala pod 90 stupnjeva u krevet jer se nisam mogla uspravit od bolova,a inače mogu otrpim bol tako da ... Kod mene je bol bila od zadnje strane boka koja se širila prema preponi, znači bolovi jačine teže upale bubrega. Prepala se ko nikad,a napadaji kretali uvijek nakon mokrenja jer mi sjedenje na školjki očito nije padalo. Trajalo je tjedan dana i prestalo, a očito je bolilo od leđa. 
    Zadnje dvije noći me zaboli ako dugo spavam na jednom boku pa ubija dio di je jajnik s te strane, bebica mi očito to natisne pa boli da oči ispadaju.
    Iskreno za mene bi mirovanje bilo pogubno jer ne mogu dugo ležati kolko mi smeta

• Strudlica
    10. Listopad 2018. 08:52

I da ako te strah ili boli baš jako uvijek odi na pregled jer ti najbolje znaš koja je granica do koje ćeš to trpiti doma  aliiii bit će to sve dobro 

• MessyBun
    10. Listopad 2018. 08:55

Pozdrav svim mama i budućim mamama! :)

Meni je ovo prva trudnoća i trenutno sam trudna 27 tjedana i 4 dana, termin je 5.1.2019.

Inače, tek sam odnedavno počela aktivnije razmišljati o pripremama i prva stvar koju sam napravila je upis na trudnički tečaj. Muž i ja smo upisali onaj u Petrovoj (Zagreb) i baš nam je jučer bio prvi dan. Naravno, kako sam se jučer naslušala svega i svačega i vidjela rađaonicu po prvi put u životu, nisam mogla normalno spavati sinoć i cijelo jutro bjesomučno pretražujem internet i shvaćam koliko sam u zaostatku. 

Tako sam i naletila na ovaj forum, točnije ovu raspravu i malo sam vas čitala, i odlučila sam se pridružiti. 

Cure, žene, cijenim svaki mogući savjet, link, ma sve! Ukoliko ste raspoložene za tipkanje, naravno. Ja nastavljam surfanje po internetu i nadam se da ćete me prihvatiti u vašu malu grupicu! :)

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 09:06

Cure, hvala na savjetima. A da, sjecam se da je bilo price o ovoj vrsti bola i sama sam iskusila prije, ali ni blizu u ovolikoj mjeri 😶 Kad ne boli, nista ne boli, kada zigne, jaoo majko xD E mene su juce ledja zabolila prvo, znaci moguce da su ona uzrokovala ovo. Mama me ubjedjuje da je to neka upala mjehura, ali imala bih i druge simptome neke... Ali za svaki slucaj cu piti brusnicu ipak.
    A vec sam jednom pisala bas, nemam klasicne hitne kao vi, vec po uputnicu u lokalni dom zdravlja i onda u taj klinicki centar ambulantuu 20km udaljenu, gdje mrzimmm ici, jer su grubijani i odvratni vecina. Ne boli toliko 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.