Jutro. Evo me dosla sam ko zombie 😤
Maggie pa ja sam u Splitu usla u radaonu u 1 ujutro i rodila sutra u 6 popodne! Crkla bi da sam morala prelezat. I to jos staro rodiliste 😶 nevjerojatno mi je da je lezanje MORANJE. I tata nas ceka u prostoriji do za skin to skin jer me ceka carski. Po svemu sta si navela, ja bih u Merkura na tvom mjestu, definitivno ❤
Du uzivaj koliko god mozes! Zaboravi da si kod njih, muza za ruku i u setnje i razgledavanja. Dozivi ovo kao vase putovanje. Brzo prode 7 dana 🙂
Salatice za krevet te triba zavezat i dat ti gusku za nuzdu. Umiri se malooooo 😫 divljakuso 😃
Sretno svima danas na pregledima, ko ima?
Jutro,
kod mene i dalje ti bolovi 😶 Isto krenuli kad sam opet isla da piskim oko pola 5 ujutru, ono osjecam ih. Od cega je sad ovo, ne kontam. Znam da nisu kontrakcije, jer sam ih iskusila, jedino ds nisu neka druga vrsta kontrakcija... Da je urinarna infekcija, imala bih i peckanje, urin bi se osjetio, znaci nije, samo taj polozaj mi zasmeta. Desavalo se to nekad prije kada idem u wc, u sredini trudnoce, ali nije u ovolikoj mjeri bolilo i prestalo bilo. Sjecam se da je Maggie opisivala to isto, ja mislim... Beba skace kao i do sad, i nisko i visoko, isto. Nadam se da su to samo oni ligamenti ili da mi je ona pritisnula nesto 😶
Jutro,
kod mene i dalje ti bolovi 😶 Isto krenuli kad sam opet isla da piskim oko pola 5 ujutru, ono osjecam ih. Od cega je sad ovo, ne kontam. Znam da nisu kontrakcije, jer sam ih iskusila, jedino ds nisu neka druga vrsta kontrakcija... Da je urinarna infekcija, imala bih i peckanje, urin bi se osjetio, znaci nije, samo taj polozaj mi zasmeta. Desavalo se to nekad prije kada idem u wc, u sredini trudnoce, ali nije u ovolikoj mjeri bolilo i prestalo bilo. Sjecam se da je Maggie opisivala to isto, ja mislim... Beba skace kao i do sad, i nisko i visoko, isto. Nadam se da su to samo oni ligamenti ili da mi je ona pritisnula nesto 😶
Odose dva posta 🤣 Odmah ujutru zaredam hahaha.
Du,
uzivaj i kupi svasta dobro tamoo 🤣😎😎😎 I naravno jedi svasta lijepo haha 😘
Salatice prije te nije toliko bolilo, po sredini trudnoce, jer ni Lena nije bila kolika je sad. Kladim se da se grubo namjestila i nesto pritisce, a mozda cak i ligament isteze. Fino nadi neki polozaj koji ti je ok i pokusaj danas sto vise odmarat. Sigurna sam da je ovo samo jos jedna car zadnjeg tromjesecja.
Salatice, a kad ležiš?
Mene je isto tako neki dan, ali prošlo je. Valjda se tak namjestila malena
Salatice ako prolazi promjenom položaja ne bi trebalo biti ništa zabrinjavajuće...
Maggie da se ne svađamo koja će prva, ajmo mi lipo skupa, još se predomisliš i odeš u Merkur pa budemo boks do boksa 🤣
Ne lezim u onoj kolicini kao na pocetku, ali lezimm i kad ustanem, to je ono prohodaj, kao sto mi je i rekao doktor. Jedino sto krsim, ali od skoro samog pocetka jeste ponekad na racunaru sto uradim nesto i juce sto sam spremala ormar 😶 Ali nisam donje i gornje police (one mi i nisu u neredu) samo sredina i stvari sa kreveta pomotala i to iz vise puta dolazila. I da je to toliko uticalo 😶 Izgleda da jeste i to je ono sto mi je rodica govorila, kada je dobila dozvolu za kretanje u 36 nedelji, tj i preporuku tad cak kao, nije mogla, beba kaze kao da je medju koljenima, kondicija 0. Izgleda da je to i moja sudbina. Moracu biti dobra sa sveki hahahaha, da mi spremi i bebine stvari 🤣 Ja oprati i ispeglati i pomotati izgleda necu moci.
A ne planiram ustajati dns, prepala sam se. Strah me veze odmah za krevet hahaha.
Jutro,
Prijavljujem 3 sati sna. Zaspala u pola 5 evo do pola 8. Pa ja cu poludit ak se to ovak nastavi 😢
Salatice po meni je to isto normalno. Mene zna nakon sto se popiskim zaboljet cjeli donji dio da se jedva dignem sa skoljke, mislim da se tako namjesti. Sad su sve vece i teze, pa nam je sve teze i teze. Pregled je jos malo pa ga pitaj. Sve dok se malena javlja je dobro 🤗
Du uzivajte i ne daj sveki da te zivcira 💪😊
Da, prolazi mijenjanjem polozaja. Ali kolika je to ostrina jbt 😶 Ne bih kukala za sicu neku, jer me cijelu trudnocu ziga nesto, kao sto znate. Lena je sebi pronasla za igracku neke ligamente izgleda i vuce ih hahahahha.
Ptica,
da li ti se duze desava? Mene je prosla insomnija, spavam dosta sada, mislim kad se probudim, lako zaspim. Procice, evo mene primjera 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji