Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    10. Listopad 2018. 09:25

MessyBun dobrodošla!!!😀😀😀 
    Budi nam slobodna pisati štogod te zanima 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    10. Listopad 2018. 09:28

Salatica mislim da je ovaj secer i problem jer ja sam pod terapijom a ti nisi bila. Idem krajem mjeseca doktorici pa cu vidjeti ali me zanimaju i ostali nalazi pa cu sacekati mislim da je Allie ili Du imala slicne vrijednosti, u svakom slucaju tvoja je glukoza bolja odnosno inzulin bez obzira sto ti je visok bolje razlaze glukozu.

barbiemama
    10. Listopad 2018. 09:29

Svjesna, rezultati su ti ok. ne vjerujem da ćeš morati na bilo kakvu dijetu. moje vrijednosti su niže, ali doktorica mi je već rekla da u životu nije vidjela tako niske vrijednosti pa nije stvarno za uspoređivati s normalnim.

• zvrkica
    10. Listopad 2018. 09:31

Allie ovo za burek te kužim 😂😂
    Ja sam muža poslala neki dan navečer po burek sa sirom i colu i kad je donio bio je toliko mastan da mi se gadilo jesti i bacila sam ga. Meni su skoro suze krenula od jada taj tren 😂😂 
    usisavač na sreću ne diram jer su nam moji starci kupili novi nedavno i težak je pa ne smijem, a inače tko zna što bi meni ispalo iz filtera dok čistim.

Blago vama koje možete spavati, ja se budim.minimalno dva puta za piškenje i još ako muž hrče nema šanse da nastavim spavati.
    Još kas sjednem i piskim malena me lupa 😂😂😂😂

• Kani07
    10. Listopad 2018. 09:32

Jutro cure.Salatice ako prolazi na promjenu polozaja onda Lena nesto stisce😉.Ja i dalje ne Spavammm
    Podocnjaci do poda ,i moja bebica vratolomije izvodi a glavom je na mom mjehuru gore  udara i odguruje se jedva do wc stignem ,a obut carape nemoguca misija stomak mi je u zdjelici totalno.
    Cure na pregledima sretno.
    Moja desna noga ne funkcionira i bol u trtici s desne strane a bas sam pohvalila kako me leda ne muce toliko ,od sad sutim.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    10. Listopad 2018. 09:34

I punih 31 tjedan😁sutra ulazimo u 32 jupi je.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Duda
    10. Listopad 2018. 09:35

Messybun, dobrodošla ☺ Ovdje tipkamo i pitamo o svemu i baš smo si super 😉😁
    Blaža, i ja sam noćas opet to sanjala, ovaj put je u pitanju bio konkretno dm-otišla rodit a nisam u dm-u bila 😁 
    Netko je dobro usporedio ovo naše spavanje-kao na roštilju, točno tako ja spavam. Al bolje su i te noći od onih kad jednom kad se probudiš nema više sna.. Baš se priroda pobrinula za sve, sad nas već vježba za ono što nas čeka.
    Salatice, lijepo ti lezi i surfaj i bit će to sve samo jedan u nizu simptoma zadnjeg tromjesečja ☺

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 09:37

Svjesna,  
    da, to sam zaboravila. Kada si pila tabletu, noc prije vadjenja, nisi ujutru? I ja cu krajem mjeseca na kontrolu ponovo i krsim dijetu :( gladna sam... juce sam pojela 2 vruce kifle od bijelog brasna :( i za rucak tjestenine, ali bez hljeba. Ne pravi svekrva dijetalno, meni bezveze da zeni svoj jelovnik dajem, otkud znam ima li i novce da kupi, a nece da uzme kada nudim. Mama pravi domacu marmeladu od sipka 😍 Znaci ona brala sipke po njivama ili gdje vec rastu haha i pravi, ja cu morati pojesti 2,3 palacinke sa tim...
    Burekkk 😍 Jede mi se, ali tu se kontrolisem jos uvijek. Mogu misliti kako ti je bilo 😶 Zelim ti da ga brzo poruckas 🤗

Ana89
    10. Listopad 2018. 09:43

Svjesna, meni glukoza nakon 120 min kao tebi. Sve je to ok. Jedino za inzulin provjeri, to nisam ekspert.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    10. Listopad 2018. 09:49

Ana znam da je neko imao ovu vrijednost ali nisam upratila ko, i sta su ti rekli za ovu glukozu, jesu dijetu preporucili ili? Jel to lose za bebu? 
    Salatice terapiju sam popila prethodnog dana oko16h, prije vadjenja nisam tako da sam s tim ok postupila. 
    Inzulin je kod mene inace uvijek visok ali mi je trudnoca nalaze dodatno pogorsala jer sam u drugom mjesecu ove godine imala uredne nalaze. 
    Poslala sam doktoriici pa cu vidjeti sta ce reci. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.