Meni su najsumnjiviji moji ubodi. Puna sam potkoznih čvorova na tim mjestima i bole me na dodir. Tacno bih se prestala bockati 3 dana, samo da vidim, koliko me izludjuje ovo. Upropasti mi ovako divan, kisovit dan 😍
Salatice9192, ima jedan narodni lijek koji smanjuje otecenost na mjestima uboda i mojoj mami je pomogao poslije nekih injekcija nakon koji je dobila takve upale i oteknuća na mjestu uboda da su joj preporucili da taj dio tkiva hiruski odstrane. kupi sto mladi kravlji sir (mladi od onog za pitu, da iz njega curi sirutka) to zavij u gazu i tako napravljen oblog stavi na mjesto otoka. Moze ti samo pomoci a bebi ne moze skoditi pa probaj.i inace to malo curi pa stavi neku prostirku ispod sebe.
to Vam je slika poslije bolnice prva lijevo je Labudovac tamo možete pakirati ili ako prođete ravno prva desno je dobri dol. Također možete parkirati
Ja bi isla busom do vrh vukovca, jel mogu nekako popreko do merkura pjeske posto je iza? vidim na karti pisu neke stepenice da ima do merkura?
Napisala sam ti tamo ;)
Ajme divote, bura naaaapppookon odma sam prodisala ova sparina me ubi vise, sad se da zivit
Robica je preslatka a i ti si to sve lipo uredno poslozila i uslikala 😍
I mi taman rucali i evo caj se hladi 😊
Bellaluna robica je skroz medena 😍😍
Zvrkica taman se sad i vrijeme potrefilo za izlezavanje ispred tv-a, dekicu i topli caj. Proc ce brzo vrijeme do sljedeceg pregleda 😊
I ovdje zahladilo napokon, ajme jedva docekala. Sjedim u vestici i obukla carape 😍
Ekipa s merkura, lijepo se zabavite, poslikajte i nesto novo naucite. 😊
Kod nas je brzo došlo sunce opet. Zapadna obala Istre 😂 Doslovno. Nemamo mi na moru predugu "jesen"na početku.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hvala vam cure na savjetima. Probat ću popodne čim više odmarati i leći si, mislim nije da nezz kaj radim, ali ne bi htjela da mi 1.10. kaže strogo mirovanje i da moram biti doma, odgodit ćemo i odlazak na Plitvice 30.9. na koji drugi datum jer ionako su ulaznice jeftinije od 5.-14.10. pa ako će biti lijepo vrijeme da to iskoristimo. :)
Samo da bude sa bebom sve dobro.
Noa 💙
Salatice ti si jaaaako blizu 😁😁
Izdržati ću 💪💪
Zanima me hoće li me slati na ogtt, ne znam kako ću sjediti 2 h tamo 😂😂😂 dobila sam 1.20 kg u 2 tjedna, ali u moju obranu imala sam rockas 😂😂😂😂😂
Da ne odgovaram svakoj posebno- bodici su €9-11 za paket 5 kom dugih rukava i 7 kom kratkih rukava. Obicni bijeli su npr. €9 (njih nisam slikala), a ovi s printom €10-11. Tetrice su €4,50 za 3 kom,partihleki isto €4,50 za trokutaste 3 kom i obicne 5 kom. Pidzamice sa stopalima €10 za 3 kom. Hlacice su €6 za 2 kom. Dekica €10. Uglavnom, prilicno povoljno, sve je 100% pamuk i jako mekano. A sad, vidjet cemo kako ce biti u pranju. Najrade bi sutra ponovo 😂😂
Evo vijesti sa pregleda 😂😂
Nije me gledala, ja ju pitala Jel hoće a ona meni kaže: nisam blesava 😂😂😂 mislim da joj nije pravo što sam bila privatno. Na brzinu pogledala bebu, imamo 820 g i sljedeći pregled mi je privatno 25.10.
Izlaz van i padne mi sve iz ruku i kako sam opet čučnula jedva sam se ustala 😂😂😂
nema vise čučanja za mene 😂😂😂
Hahahaha, Zvrkice, danas ti sve ispada 🤣 ko za inat 🤣 Super za bebuuu 😍 I moja je oko 800 grama imala u 25 nedelji 😎
Meni odgovorio doktor. Ignorise CRP. Kaze ok je to sve😶 Ali ne svidja mu se secer, 5,6 a normalno do 5,8 i salje me, ne na OGTT test, prvo sam mislila da je to, vec poslije jela 60 i 120 min. Inzulin i SUK. Ne ispijam glukozu. I da izbacim slatko xD Neeeeeee, kreeeempiteeeeee 😂🤣 Ali bolje to, nego CRP, samo neka tu ne bude problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji