Uputio me je tata xD I on kaze, normalan dorucak. Znaci oticu u pekaru na picu ili pitu (to pored ribe sardine najvise doruckujem) i da uzmem sok? To mi nije rekao tata.
A prvi put vadim to sve. Nisam Insulin nikad radila. Eto, nije mu se svidjelo sto mi je secer nataste zadnjih mjeseci ispod granice normale bio, a ovaj mjesec u gornjoj granici, velika razlika, plus 85kg sto imam xD Ali ne razumijem sto moram endokrinologu sa nalazima nebitno za rezultat, nije rekao ako ne budu ok idite, vec sa nalazima endokrinologu 😶
Dada, obavezno neku tekucinu, meni su svaki put govorili, sok, vodu, kavu, caj..sto vec inace pijes kod dorucka..Ja preko puta doma zdravlja imam mcdonalds pa si tamo sjednem na tost i kavu.. 😁Nakon sto pojedes i popijes javis se tocno za 60 min u labos. (ne nakon vadenja nego nakon zadnjeg zalogaja/gutjaja). Mene inace endokrinolog na to salje, al meni nikad nalaz nije dobar..Mozda je do mcdonaldsa haha.. neznam 😀
Pijem vodu haha, nekad caj ili jogurt. Kafu ne pijem, sok ujutru nikad ne pijem. Znaci to ustvari imitiram neki svoj prosjecan dorucak. Bice to onda pita neka dobra sa jogurtom. Hvala na uputama 😘😊 Puno bolja pretraga od OGTT-a haha, definitivno 😂
Joj McDonald's...otvore ga 2012 godine i zatvori se.. Mislim da smo jedini na svijetu gdje nije uspio McDonald's xD I to cak se raja zadavala da se zatvori haha, ono imamo mi nase poznate pljeskavice, necemo da propada domace (i jesu preeedobre) i odose ljudi haha, nije im se isplatilo... jedan od tuznijih dana u mom zivotu. Seljacineee hahaha.
Citam da je u Splitu veliko nevrijeme, bura, vjetrovi od 150km/h :O Nadam se da ste skrivene dobro u kuci. 😶
Citam da je u Splitu veliko nevrijeme, bura, vjetrovi od 150km/h :O Nadam se da ste skrivene dobro u kuci. 😶
Ja sam u Splitu živila 18 godina, vjeruj mi, to nevrijeme nije ništa. Ako bura ne udara 180 km/h nije bura. Bura zjača čovjeka😋😋
Sjećam se jedne jeseni kad je olujna južina napravila valove na zapadnoj obali od 10 metara.
Zamisli kad huči bura i udara 200 km/h među zgradama.
A Dalmatinci prije biraju buru nego jugo jer- glavobolja i kostobolja. Kad je bura ili se sakriješ u kuću, a ako moraš negdje ići lijepo se zabundati😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Smotana sam danas žene, užas 😂😂
Mene uopće nije slala ni ponovno krv, ni urin ni ogtt.
Ne kontam ju. Zaista.
Vadila sam krv i urin prije 4 mj.
Za vodenkasti iscjedak mi je rekla da uzmem Lactogyn vaginalete.
A šta ti je rekla za taj vodenasti iscjedak? Od cega je?
Ja koristim utrogestane i svaku 3.vecer geonistin pa kaže da je od toga...
Lora
Taman sam usla u kucu. Od 14:00 h danas. Pretjerala sam😤
Ma salatice sveta bura. Rascistila zrak, fino ohladila. Da je juzina, citav dan bi prespavala i jaukala i bila bi mi muka i glava bi me bolila itd. Samo cudaci jugo vole 🤣
Iako ovo zahladenje od 15 stupnjeva u jedno popodne me isto malo zblesalo.
E, po milijunti put, pregleeeed ujutro u 8ipo. Ko ce spavat od uzbudenja 🙄😅😄
Miranda, prepisala mi je ginekologica ciprinol antibiotik (preventivno, ako postoji kakva bakterija, a da mi ne radi briseve i previše čačka dolje jer imam serklaž). U uputstvima piše da se ne preporuča u trudnoči... mislim ne bi mi valjda prepisala nesto sto se ne smije, mozda se zabunila...?! Bas sam zbunjena i ne znam sto bi...druge cure, jel koja koristila taj antb? Sto vi mislite? Glupo mi ju zvat i rec sta pise u uputstvu, da ne ispadne da nesto pametujem 😂
Lora
mi ipak gledali Johnny Englisha umjesto The Nun. dragi nije baš fan horora pa me tijekom dana nagovorio da promijenimo plan 😂 nasmijala sam se ako ništa. a za The Nun ću čekat neku HD snimku, brzo će to.
BellaLuna, robica je predivna 😍
nakon kokica imam osjećaj da ću se raspuknuti. ne znam jel se ikad tako osjećate. onako kao da sam zrela lubenica i da ću se rastvoriti pa će beban tako izać. imam osjećaj da mi se želudac smanjio i da ne mogu više toliko jest koliko jedem.
Mi u Velebitskom zaledu dobro znamo sto je bura..i nema zime bez bure...Na prsuta bez bure..Nama je bura zakon...Unate onu Ni more ni dusa se ne cistu bez BURE..u nas puse za sad ok 90kmna sat..sutra zovu 120..jacanje bure svkako..Neka nam burice liose je spavat i zdrava je onarascisti sve one puste bagudine i virise kad se pocnu kotit...
Skuzakte na greskama ..mob.mi sve gore i gore..uooce nece utipka slova...
Meni je upravo tako.. Nisam jela puno danas, najnormalnije, ali sam sita do grla...
Sortiraj odgovore
Najstariji