Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2018. 11:41

krenete s kvatrica (prvi kružić - donji)  prema gore. Držite se desne trake i onda u kružnom prvi izlaz i nakon toga 50 m pa prva lijevo. Ta Zajčeva ulica vam je jednosmjerna. Penjete se uzbrdo i vidjet ćete s lijeve strane bolnicu (drugi kružić - gornji) u toj ulici je parking a ima i jedan s desne strane na šljunku preko puta bolnice oni se naplacuju. Ako produžite poslije bolnice još 50 m imate ulicu s lijeve strane  gdje Vam je parking besplatan u ulici i popodne bude mjesta dosta. Pazite kad izlaziti iz Zajčeva prema gore jer nemate prednost a ne voze baš lijepo. Na drugoj slici objasnim

24. Rujan 2018. 11:43

to Vam je slika poslije bolnice prva lijevo je Labudovac tamo možete pakirati ili ako prođete ravno prva desno je dobri dol. Također možete parkirati

AllieH
    24. Rujan 2018. 11:45

Malaaiva, preslatke ste! 
    du, super je kombinacija boja i super izgleda jastuk dekica. 
    ptico, evo i mene ceka peglanje. Srecom, nemam puno i u zadnje vrijeme si ne dozvoljavam uopce prati novu turu dok nisam popeglala prethodnu. Tako da sad nikad ne bude vise od 30-45min peglanja. 
    Mene su zvali iz Baby Centra da nam u cetvrtak napokon stize AS/jaje u boji koji smo ju htjeli tako da cemo i to ovih dana rijesiti. 
    Moja mama mu je uzela medo odjelce u BC-u i pidzamicu u HM-u. I jos smo dobili par stvarcica u medjuvremenu tako da sve kao ne kupujem robicu, ali lagano se i to skuplja. 
    mgirl, veselim se tvom izvjestaju na kraju svih pohoda 

Luka ❤

Duda
    24. Rujan 2018. 11:56

Blaža, evo ja sam probala šivati ono na mašinu i nikako mi ne ide, presitno mi je, nemam za šta uhvatit platno, a klizi i bježi..tako da sam sad na zvjezdici koju ručno spajam, a to trajeeee...pa vidjet ćemo kako će ispasti. 😁
    Pozdrav svim curama, uživajte u shopingu tko ide, i sretno na pregledima! A iz merkura definitivno očekujemo izvještaj 😉

Ptičica
    24. Rujan 2018. 12:02

Cure sto sijete same slova i ukrase.. gdje ste kupili lijepu djecju tkaninu?

• zvrkica
    24. Rujan 2018. 12:27

Cure, bila sam.na pregledu kod privatnog doktora, a popodne odem kod ove preko Hzzo.

Mjerio je cerviks i ide od 28 mm do 32 mm, zavisi iz kojeg kuta gleda. Ušće je T, zatvorena sam.
    Sad ne znam hoće li me ova popodne gledati ručno ili ne.

Uglavnom, malena je glavom prema dolje i rekao je da do 30 tt mirujem što više, nema sjedenja, što manje hodanja, stepenice i odnose da zaboravim dok ne udem u sigurnije tjedne. Tako da sljedećih mjesec dana opet nema frizerke i zubara 😂😂😂😂 

Duda
    24. Rujan 2018. 12:30

Ptičica

Cure sto sijete same slova i ukrase.. gdje ste kupili lijepu djecju tkaninu?

U svijetu tkanina, ja sam išla u onaj na Ilici, al navodno je još veći na Trgu žrtava fašizma. Imaju nekoliko baš dječjih motiva, 100% pamuk, al za ovo što meni treba mi nije to odgovaralo. Bilo je još nekoliko materijala čistog pamuka. Al ja sam na kraju uzela neke druge koji su mi odgovarali bojama, isto navodno prirodni materijali. Vidjela sam na Ilici u trgovini Lan isto da imaju metražu npr. za posteljine, pretpostavljam da je onda isto pamuk, ali nisam imala vremena ući vidjeti.

du1988
    24. Rujan 2018. 12:33

zvrkica

Cure, bila sam.na pregledu kod privatnog doktora, a popodne odem kod ove preko Hzzo.

Mjerio je cerviks i ide od 28 mm do 32 mm, zavisi iz kojeg kuta gleda. Ušće je T, zatvorena sam.
    Sad ne znam hoće li me ova popodne gledati ručno ili ne.

Uglavnom, malena je glavom prema dolje i rekao je da do 30 tt mirujem što više, nema sjedenja, što manje hodanja, stepenice i odnose da zaboravim dok ne udem u sigurnije tjedne. Tako da sljedećih mjesec dana opet nema frizerke i zubara 😂😂😂😂

podsjeti me, jesi ti imala i prije problema s cerviksom, tj.jesi morala mirovati ili je ovo novost? U svakom slucaju je dobro da si zatvorena i da si u jesensko vrijeme na mirovanju-caj, knjiga, serije, dekica...😊

url=https://lilypie.com]

BellaLuna
    24. Rujan 2018. 12:36

Evo cure, ostala sam duzna slikice shoppinga. Sve je iz Primarka, imaju bas hrpu baby stvari. Slozila sam fotkice u kolaz da vas bas ne bombardiram 🙈

BellaLuna
    24. Rujan 2018. 12:38

I dekica koju je salatica nedavno stavljala. Na slici mi se cinila gruba, ali je nestvarno mekana. Skoro sam uzela sivu s oblacima, al mislim da sam previse sivo-oblakastog uzela, nek se vidi da je curica 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.