Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    24. Rujan 2018. 20:39

niky1107

zvrkica

Smotana sam danas žene, užas 😂😂

Mene uopće nije slala ni ponovno krv, ni urin ni ogtt.
    Ne kontam ju. Zaista.
    Vadila sam krv i urin prije 4 mj.
    Za vodenkasti iscjedak mi je rekla da uzmem Lactogyn vaginalete.

A šta ti je rekla za taj vodenasti iscjedak? Od cega je?
    Ja koristim utrogestane i svaku 3.vecer geonistin pa kaže da je od toga…

Pa imala sam ga jutros u dva navrata pa me nije gledala vaginalno niti radila bris već rekla da uzmem Lactogyn, a ako posumnjam nešto da dođem. 
    Nista me ne pecka, svrbi ili slično pa valjda je prolazno.

Zatvorena sam i kaže da je plodna voda Ok

Mina93
    24. Rujan 2018. 21:06

Utihnulo na forumu za vrijeme tecaja 🤣 dobile smo narukviceeeee 😍

Klikerica
    24. Rujan 2018. 21:10

Meni je na Merkuru bilo odlično. Predavačica je bila dosta konkretna, a ostalo sve mislim da ovisi kakva nas sreća toga dana dopadne.
    Pitala sam muža koliko je toga njemu danas bilo novo, kaže on da možda jedna ili dvije stvari, tipa da nije znao da nas žene "režu", ali više manje sve što je rekla je poznato.

bez panike, sa što većom tolerancijom na bol doći, i to je to...

Ne znam s kojim mobom smo se slikale...sve u svemu jedva čekam da vidim što će pričati sutra.
    Mislim da je nas klokanica ukupno bilo 6

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    24. Rujan 2018. 21:25

puno vas je bilo na tom tečaju. drago mi je da vam je bilo korisno. ja ću na tečaj u DZ. mislim da ću u studenom kad budem na porodiljnom. sad mi se tako ne da nakon posla na predavanja. 

_svjesna
    24. Rujan 2018. 21:36

Salatice zapelo mi je za oko da si napisala kako stalno imas kvrge od injekcija, mozda ti to zaista radi visok CRP, ja recimo nemam kvrge skoro nikada, rijetko i modrice, ali ipak su modrice znatno cesce nego kvrge, a najcesce su to samo tackice od uboda. Provjeri jos jednom na koji nacin i da li hepp dajes adekvatno, promijeni mjesto uboda, predji na ruke, ja recimo mjesec dana bodem nizi dio butina, a iduci mjesec visi dio odmah do prepona. Mozda te to zeza, sve si provjerila mora biti to 😂

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 21:39

Hahahaha, vi ste prejake xD Kod nas je vanredna situacija sa takvim vjetrovima haha 🤣 Zato je na moru sve drvece krivo, ono mi je prejako. Kao da su travke, pa se nakrivile 🤣 A ne volimo ni mi Jugo. Mrzim ga, ko fen da upali neko, vruc vjetar. Bolji mi sjeverac xD Ali najboljiii nikakav haha.
    Cure, jeste se naslee? 

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 21:46

Svjesna, 
    da, mislim nisu to 20 kvrga, ali na tom jednom mjestu na obe noge, kako js dajem u malom prostoru bas, sve jedno blizu drugog i kad pipam boli me i ima unutrasnje oteknuce ns tom mjestu... Plus cesto zabodem, pa vadim, kao da naletim na nesto Boze sacuvaj bolno i moram izvaditi iglu (tad krene i krv) i trazim drugo mjesto za ubod i to zna biti istackano bas hahah..  I jos idem hematologu na kontrole i ona mi rekla da je sto sića, nista, kakve zene znaju biti. Kao ne dize to CRP. A meni sva logika da dize, jer su ta mjesta pod upalom, vidnom mini upalom. :/ moracemo sacekati 6 nedelja poslije poroda da vidimo 😂 

_svjesna
    24. Rujan 2018. 21:53

E vidis, meni su rekli da kad jednom ubodem, pa odlucim izvadili iglu i ubosti ponovo, obavezno bacim injekciju i uzmem novu. Mozda tu ima nesto, nisam ni ja neki ekspert, nakon onog hematomcine na stomaku sa nogama sam oprezna i zasad sam jako zadovoljna kako to sve ide, na pocetku sam ocekivala da ce mi heparin raditi najvece muke, a ustvari mi je ovaj utrogestan odvratniji i tezi od toga, potpisala bih da utrogestan dajem putem injekcija samo da ne curim po cijele dane 😁

pepe1907
    24. Rujan 2018. 21:59

Nije ni meni bilo ništa a da nisam znala...tj.je na sv.duhu ne prakticiraju epiziotomiju, nisam zapamtila ko je predavačica ali je bila simpa i vidi se da sve kaj rade, rade u najboljoj mjeri da olakšaju porod a to sam već čula zato sam se i odlučila za njih 😁

Pticaselicazgst
    24. Rujan 2018. 21:59

Salatice ja se sakrila od vjetra u shopping centar 😂😂 bome dobrano puse da, al neka. Barem vise nije sparina 😊
    Curke pisite kako je  izgledao tecaj, pretpostavljam da je danas bilo uvodno predavanje.. tko vam je drzao predavanje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.