Ja sam imala prirodno ciscenje sa D, doma sam kakala jedno 5,6x po malo svo vrijeme prije odlaska u bolnicu, nisam stigla na klizmu ali bi je i odbila upravo zbog toga i nije bilo nikakve nezgode na porodu, potvrdio muz😂😂 tako da razumijem odbijanje, zakaj ne.. to kaj se mozes pokakati za vrijeme poroda ne znaci da budes, i obrnuto ako i odradis klizmu ne znaci da nekaj ne bude pobijeglo
Ma razumijem ako se stigne… ali ne kužim koji bi ti bio argument da odbijaš klizmu… pa na nju se ide samo prije poroda i kolonoskopije. Koliko to puta u životu idemo na ove zahvate? Mislim okej… nek svatko bira kad smo došli u vrijeme kada se može birati,ali ono…. samo me neki suvisli argument protiv zanima.
Čišćenje se obavlja prije ginekoloških zahvata npr. Daju ti onaj sirup Portalac dva decilitra i piješ uz njega vodu. Do ujutro prije operacije si čist. Ja ga npr nisam bila dobila jer sam bila hitnoća za op, ali sve planirane su ga dobile iza ručka dan prije. I to i one peckice protiv zgrušavanja krvi.
Nisam znala da i trudnicama daju sredstva za čišćenje crijeva. New info 😄
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Približava se Interliber pa skupljam preporuke za knjige koja ce me bolje educirati na temu:
Njega djeteta
Odgoj djeteta
Prve tri godine djeteta...
Nešto na tu shemu... ako imate kakve prijedloge ili preporuke,napišite tu
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Približava se Interliber pa skupljam preporuke za knjige koja ce me bolje educirati na temu:
Njega djeteta
Odgoj djeteta
Prve tri godine djeteta…
Nešto na tu shemu… ako imate kakve prijedloge ili preporuke,napišite tu
Larousse- Enciklopedija za roditelje.
Jesper Juul i Monica Oien- Prostor za obitelj.
😉
Jutroo 😊
Klikerice,
ja imam onu neku sto ima samo u BiH (mozes misliti xD), a ima dobrih naslova bas, ispisace cure 😋
Kukanje za danas: cijelu noc imam grceve u stomaku, kao kad pokvaris stomak pa moras u wc, samo ja ne idem u wc, vec samo gasovi 😶😶😶😶😶😶 Naravno, Google mi je izbacio da postoji sansa da se poradjam 😶🤣 Ali nije prijatno nikako, bas zaboli donji dio stomaka ponekad... Ali ne ide na ledja bol. Malo je lakse nego sinoc i nocas, aliii nije proslo 😏 Mene sabija ovo 3 tromjesecje, S A B I J A 🤣 Nije interesantno ovo vise hahaha 🙄
mene leđa jutros bole i išla sam 5 puta valjda piškiti po noći. iskreno, već sam u fazi da jedva čekam da izađe. a još je dug put 😂 drugo tromjesečje mi je bilo sasvim ok, ali ovo treće mi je koma. i muči me žgaravica skoro svaki dan, zadišem se brže i umorim, odjednom me nešto krene stezat. evo, osjećam se pomalo kao invalid.
naručila sam sa ićimići ovu kombu. znači, takva zvjezdica jastučić, ime Neo (sa zvjezdicama pored imena, sa svake strane). rekla je da će dostaviti u tjednu između 7.10. i 14.10. a cijena, sa dostavom, je 225 kn. znači, zvjezdica 100 kn, slovo svako 20 kn, svaka zvjezdica pored imena 30 kn i gls dostava 35 kn. eto da znate ako netko bude naručivao. medvjedića na kraju ipak nisam jer imamo ovcu Ewan. ne bih htjela odmah zatrpati kolijevku s 50 stvari 😂
mene leđa jutros bole i išla sam 5 puta valjda piškiti po noći. iskreno, već sam u fazi da jedva čekam da izađe. a još je dug put 😂 drugo tromjesečje mi je bilo sasvim ok, ali ovo treće mi je koma. i muči me žgaravica skoro svaki dan, zadišem se brže i umorim, odjednom me nešto krene stezat. evo, osjećam se pomalo kao invalid.
Sve potpisujem hahaha 🤣 I fizicka i psihicka rastrojenost haha. Prvo fizicka, pa psihicka zbog fizicke (uvijek isto pitanje, da li ce naskoditi bebi to nesto, joj sta krenem se sad poradjati, a sto se smirila)... A ne smijem zakukati svojima, oko mene se svi "sjate", ispituju, mama pogotovo, i onda jos veca nervoza. Jos kako kazu, da uspori vrijeme u 3 tromjesecju .. ne, ne, nee hahaha 🤣
ma mene čak ne puca taj neki strah za bebana. u smislu da ću se prijevremeno poroditi ili da nešto nije ok s njim. nekako sam tu mirna. nego jednostavno mi svaki dan sve teže što ne mogu obavljati stvari normalno, što mi se pojave tegobe iznenada, moja nepokretnost, činjenica što mi se sve teže obuć za posao (jer ne mogu na posao samo u tajicama i majicama). pa spavanje. ne znam kad sam zadnji put spavala u komadu i na trbuhu. hrana koja mi loše sjeda pa se osjećam teškom. ono, tisuću sitnica koje mi idu na živce. i jedan dan mi manje idu na živce i bolje se s tim nosim. a onda me drugi dan ulovi neka nervoza jer shvaćam da imam još više od 2 mj takvog stanja, a može bit još samo gore 😂
Jutro cure.
Salatice i Barbie potpisujem i pridruzujem se kukanju😖,nespavanje me ubija svi oko mene hodaju na prstima bas sam nikakva ,bebica je bas aktivna valjda osjeti moju neurozu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
ma mene čak ne puca taj neki strah za bebana. u smislu da ću se prijevremeno poroditi ili da nešto nije ok s njim. nekako sam tu mirna. nego jednostavno mi svaki dan sve teže što ne mogu obavljati stvari normalno, što mi se pojave tegobe iznenada, moja nepokretnost, činjenica što mi se sve teže obuć za posao (jer ne mogu na posao samo u tajicama i majicama). pa spavanje. ne znam kad sam zadnji put spavala u komadu i na trbuhu. hrana koja mi loše sjeda pa se osjećam teškom. ono, tisuću sitnica koje mi idu na živce. i jedan dan mi manje idu na živce i bolje se s tim nosim. a onda me drugi dan ulovi neka nervoza jer shvaćam da imam još više od 2 mj takvog stanja, a može bit još samo gore 😂
Barbie sve potpisujem..tocno tako isto zapravo se i ja osjecam...je da san koji tj.manje trudna od tebe al kod mene je tocno ta situacija tvoja od rijeci do rijeci..😣😣😣😣🙄🙄🙄🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji