hahahaha salatice znaci ona krempita sto si neki dan okacila ti je zadnja do daljnjeg 😂😂 zvrkice, brzo kuci leci i odmarati 🤗
url=https://lilypie.com]
hahahaha salaticeznaci ona krempita sto si neki dan okacila ti je zadnja do daljnjeg 😂😂 zvrkice, brzo kuci leci i odmarati 🤗
Zabranjeno mi jesti slatko 15 min i vec sam zakukala ukucanima, sta cu ja jesti sad hahahhahaha 🤣
Salim se, CRP je moja nocna mora, sve drugo mi je manji problem hahahha. Pronacicu nesto drugo da jedem, sto nije slatko 🤣
Hahahaha, Zvrkice, danas ti sve ispada 🤣 ko za inat 🤣 Super za bebuuu 😍 I moja je oko 800 grama imala u 25 nedelji 😎
Meni odgovorio doktor. Ignorise CRP. Kaze ok je to sve😶 Ali ne svidja mu se secer, 5,6 a normalno do 5,8 i salje me, ne na OGTT test, prvo sam mislila da je to, vec poslije jela 60 i 120 min. Inzulin i SUK. Ne ispijam glukozu. I da izbacim slatko xD Neeeeeee, kreeeempiteeeeee 😂🤣 Ali bolje to, nego CRP, samo neka tu ne bude problema.
Oooo pa ti ides na moju najdrazu pretragu haha. Obavezno iza te pretrage sam zujala po gradu sat-dva pa onda tek na posao, jer mi nije bilo muka kao nakon one tekucine. 😁 Ja sam ti to svakih par mj radila. Uzmi si sa sobom hranu i to neki uobicajeni dorucak. Nemoj nesto dijetno, ako inace tako ne jedes. I nesto za popit nakon sto pojedes.
Salatice a jel ti rekao zasto te salje da vadis inzulin postprandijalno? Jesi ga prije samo ujutro vadila pa nije stimao ili?
hahahaha salaticeznaci ona krempita sto si neki dan okacila ti je zadnja do daljnjeg 😂😂 zvrkice, brzo kuci leci i odmarati 🤗
Zabranjeno mi jesti slatko 15 min i vec sam zakukala ukucanima, sta cu ja jesti sad hahahhahaha 🤣
Salim se, CRP je moja nocna mora, sve drugo mi je manji problem hahahha. Pronacicu nesto drugo da jedem, sto nije slatko 🤣
Ajoj. I ti došla na tapetu 😅😅. Ja razmišljam da idem prosječnu vrijednost šećera u zadnja tri mjeseca vaditi privatno. A za OGTT ne budem u Umag- imaju vrijednosti za ljude koji nisu trudni, pa dolazi do konfuzije, i ići ću samo ako me Riječani pošalju 😗😗
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Smotana sam danas žene, užas 😂😂
Mene uopće nije slala ni ponovno krv, ni urin ni ogtt.
Ne kontam ju. Zaista.
Vadila sam krv i urin prije 4 mj.
Za vodenkasti iscjedak mi je rekla da uzmem Lactogyn vaginalete.
Uputio me je tata xD I on kaze, normalan dorucak. Znaci oticu u pekaru na picu ili pitu (to pored ribe sardine najvise doruckujem) i da uzmem sok? To mi nije rekao tata.
A prvi put vadim to sve. Nisam Insulin nikad radila. Eto, nije mu se svidjelo sto mi je secer nataste zadnjih mjeseci ispod granice normale bio, a ovaj mjesec u gornjoj granici, velika razlika, plus 85kg sto imam xD Ali ne razumijem sto moram endokrinologu sa nalazima nebitno za rezultat, nije rekao ako ne budu ok idite, vec sa nalazima endokrinologu 😶
Ne kontam ju. Zaista.
I ja sam sami jednom radila kks i urinokulturu, u lipnju negdje, ne zamaram se time, racunam da zna svoj posao i da treba da bi me poslao, kako su npr vecinu vas slali ranije na ogtt, a ja cu tek sad ici, ima takvu politiku i necu mu se dirat u njegov posao 😁 i takodjer briseve sam radila samo jednom, prosli put u 24tt
Uputio me je tata xD I on kaze, normalan dorucak. Znaci oticu u pekaru na picu ili pitu (to pored ribe sardine najvise doruckujem) i da uzmem sok? To mi nije rekao tata.
A prvi put vadim to sve. Nisam Insulin nikad radila. Eto, nije mu se svidjelo sto mi je secer nataste zadnjih mjeseci ispod granice normale bio, a ovaj mjesec u gornjoj granici, velika razlika, plus 85kg sto imam xD Ali ne razumijem sto moram endokrinologu sa nalazima nebitno za rezultat, nije rekao ako ne budu ok idite, vec sa nalazima endokrinologu 😶
Dada, obavezno neku tekucinu, meni su svaki put govorili, sok, vodu, kavu, caj..sto vec inace pijes kod dorucka..Ja preko puta doma zdravlja imam mcdonalds pa si tamo sjednem na tost i kavu.. 😁Nakon sto pojedes i popijes javis se tocno za 60 min u labos. (ne nakon vadenja nego nakon zadnjeg zalogaja/gutjaja). Mene inace endokrinolog na to salje, al meni nikad nalaz nije dobar..Mozda je do mcdonaldsa haha.. neznam 😀
Ne kontam ju. Zaista.
I ja sam sami jednom radila kks i urinokulturu, u lipnju negdje, ne zamaram se time, racunam da zna svoj posao i da treba da bi me poslao, kako su npr vecinu vas slali ranije na ogtt, a ja cu tek sad ici, ima takvu politiku i necu mu se dirat u njegov posao 😁 i takodjer briseve sam radila samo jednom, prosli put u 24tt
To i ja kontam. Čitala sam da se ogtt radi od 24-32 tt tako da imamo vremena 😂 Nije da baš jedva čekam
Sortiraj odgovore
Najstariji