Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    24. Rujan 2018. 10:28

ma sto se kilaze tice, kazu da se u zadnjem tromjesecju malo smanji apetit jer je vec velik pritisak na zeludac. Iako mislim da je to sve individualno. Po nekim tablicama sto sam gledala je najveci dobitak izmedju 24.i 28.tjedna, a mene to tek ceka 😂😂 evo slicica! 

url=https://lilypie.com]

Ana89
    24. Rujan 2018. 10:30

pepe1907

a kaj se tiće kila, ja svaki mjesec tj.od 7mj. dobim po 3.5 ili 4 kg..isto kao nebi smjela dobit više od kilu..haha ne znam na kojem planetu

Ja sam svojih 11 malo pomalo. S tim da prva tri mjeseca sam dobila dva kila....Eh..ali..brzo će i to proći, pa ćemo opet mršaviti.

url=https://daisypath.com]

Ana89
    24. Rujan 2018. 10:36

du1988

ma sto se kilaze tice, kazu da se u zadnjem tromjesecju malo smanji apetit jer je vec velik pritisak na zeludac. Iako mislim da je to sve individualno. Po nekim tablicama sto sam gledala je najveci dobitak izmedju 24.i 28.tjedna, a mene to tek ceka 😂😂 evo slicica!

Da, da, maternica se još popne gore, pa se smanji apetit jer je trbuščić stisnut. I žgaravica opet dođe tko ima sklonost. Evo mene u 30.tt sam primjetila da mogu manje jesti. Sva sreća za moju dijetu, lakše je paziti, iako se ja striktno ne držim, ne bih mogla biti i mirna i gladna, pa nekome bi glavi odgrizla 😂😂

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    24. Rujan 2018. 10:44

Što se tiče kila ja sam se isto zabrinula jer sam tri tjedna zaredom po kilu, s tim da u prvom tromjesečju nisam ništa dobila, a sad sam na +6. Pitala sam ginekologa i on kaže da ništa alarmantno, da sad tijelo više prima jer je metabolizam sve tromiji,skuplja se voda pomalo itd. Ali svejedno sam bacila oko da malo manje jedem gluposti jer ću bit ko bačva  kažem mužu da sam već sada 🐋

Pticaselicazgst
    24. Rujan 2018. 10:50

Jutro curke, punooo sam u zaostatku 😅
    Hvala svima na komplimentima, bas su mi trebali, zadnjih dana se bas osjecam debelo i nikakvo 😪 ja sam na plus 6 zasad, al mi se apetit konstantno povecava, nisam stala na vagu zadnjih 3 dana, sve me strah 😁 ovo osvjezenje nikako doc u split, evo sad se pocelo nešto oblacit i puhat i stvarno se nadam kisi 😊
    Trogir je prekrasan da, nama dodje kao izlet kad smo u zg otic do Samobora. Tak to dozivljavam 😊
    Sto se filmova tice sve mogu osim horora. Jednostavno me previse strah 😅 iako znam da je to sve film itd ne mogu se prisilit 😂
    Mgirl i Malaiva jako zgodne 😍😍 
    Du super shopping sa etherala 😊😊
    Moja mala lupa po svuda, i iznad pupka i ispod i sa strane, nema gdje je nema 😁 
    Ja obavila trening, popila kavu i sad se idem bavit vesom 😢 moje hrpice cekaju 😊

Blaza26
    24. Rujan 2018. 10:52

Mene mala isto lupa nekad tako nisko,da imam osjecaj da ce mi doli pruzit ruku da nabacim 5
    A onda za 2-3 sata pocne lupat oko pupka ili malo cak iznad.... pa lijevo nisko,desno visoko,pa obrnuto.... Trci dok ima mjesta.
    Ja se vagam od kontrole do kontrole. Kuci nemam vagu,u prva 4 mj.sam dobila 2 kg,onda za mjesec 2.5. Sad cu za koji dan vidit koliko sam sad dobila u ovom mj.
    Ma necu da se zamaram pretjerano,opet ne bi htjela dobit 20 kg... do 15 toleriram... izgubit cu ih nekako,samo neka se cura rodi ziva i zdrava,to je sve sto zelim

• Malaaiva
    24. Rujan 2018. 10:53

Hvala cure 
    Mene lupa gorovo uvijek ispod pupka, i to nekad baš nisko, ono baš kao da mi po cerviksu skače

Rita

Majana
    24. Rujan 2018. 10:55

mmama2

Jel koju od vas beba lupa ono jako, jako nisko nekada :/ ovi dva nisu tak nikada ili se ne sjecam ali ovaj mali zna me sutat tako da imam osjecaj da ce mu glava provirit van malo da vidi kaj ima😂😂 uopce ga ne isjetim nekada nigdje na podrucju trbuha nego dolje u kanalu skroz 😒😒

Mene vecinom bas nisko lupa i bas bude neugodno koda kopa lopatom dole hahahah pogotovo dok sjedim, bas sam pisala nekidan ja na roditeljskom ne mogu ustat a ona se uzvrtila i ne staje, al bolje da se javlja da znam da je sve ok 😊 neka nje ❤️

m.girl6
    24. Rujan 2018. 11:01

du1988

Predivnoooo je du 
    Ja sam isto gledala baš tu kombinaciju, ali mi je šogi kakti rekla da će mi posuditi jastuk, ali vidjet ću jel bude od toga išta ili ništa. Ako ne naručit ću si svoj  trebat će za drugu bebu danas, sutra 
    Ja sam već škicnula i tetrice tamo i bambus krpice i minky dekicu, predivno mi je sve.
    Naručila sam nećaku od tvornice poklona sa facea za krštenje dekicu,ručnik i jastuk personalizirani, jedva čekam da stigne pa da vam slikam, jer mislim uzeti i našem ljepotanu tak nekaj. 
    Muž me iznenadio pozivom i kaže da idemo danas u adax pogledati krevetić i u magic baby još kolica prošljofati, a možda odemo i do ikeee. Odma mi je dan ljepši, bez obzira što je tmuran. Volim iznenađenja 

Noa 💙

• nali
    24. Rujan 2018. 11:29

Malaaiva i Mgirl zgodnee 😍
    Mene isto beba lupa skroz dole, kao da joj je cerviks trampolin..Pa onda kad joj dosadi skakanje kao da se ugnjezdi skroz dole i pritisce. Nekad ju fuuuul sa strane osjetim, nikada iznad pupka. A najveca fora mi je kad uzduz trbuha osjetim da zaslajda/ prode/ proklizi sa jedne strane na drugu. A nakon sto popijem zeljezo, podivlja i mislim da ce si rupu iskopati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.