to Vam je slika poslije bolnice prva lijevo je Labudovac tamo možete pakirati ili ako prođete ravno prva desno je dobri dol. Također možete parkirati
Ja bi isla busom do vrh vukovca, jel mogu nekako popreko do merkura pjeske posto je iza? vidim na karti pisu neke stepenice da ima do merkura?
Cure, bila sam.na pregledu kod privatnog doktora, a popodne odem kod ove preko Hzzo.
Mjerio je cerviks i ide od 28 mm do 32 mm, zavisi iz kojeg kuta gleda. Ušće je T, zatvorena sam.
Sad ne znam hoće li me ova popodne gledati ručno ili ne.
Uglavnom, malena je glavom prema dolje i rekao je da do 30 tt mirujem što više, nema sjedenja, što manje hodanja, stepenice i odnose da zaboravim dok ne udem u sigurnije tjedne. Tako da sljedećih mjesec dana opet nema frizerke i zubara 😂😂😂😂
podsjeti me, jesi ti imala i prije problema s cerviksom, tj.jesi morala mirovati ili je ovo novost? U svakom slucaju je dobro da si zatvorena i da si u jesensko vrijeme na mirovanju-caj, knjiga, serije, dekica…😊
Jesam, bio mi je skraćen. Jedino mi doktorica nije
Blaža, evo ja sam probala šivati ono na mašinu i nikako mi ne ide, presitno mi je, nemam za šta uhvatit platno, a klizi i bježi..tako da sam sad na zvjezdici koju ručno spajam, a to trajeeee…pa vidjet ćemo kako će ispasti. 😁
Pozdrav svim curama, uživajte u shopingu tko ide, i sretno na pregledima! A iz merkura definitivno očekujemo izvještaj 😉
Pa vjerujem da na masinu ne ide,samo mi je trebao neko potvrdit
Ja cu to sitno rucno..... od silnog mirovanja sve stignem,samo volja treba
Nisam jos nabavila tkaninu,kod nas je stvarno slab izbor.. Nadam se da cu naci negdje neke lijepe.
Evo i kood nas je kisa pljusnula..... takva svjezina kroz stan
Cure, bila sam.na pregledu kod privatnog doktora, a popodne odem kod ove preko Hzzo.
Mjerio je cerviks i ide od 28 mm do 32 mm, zavisi iz kojeg kuta gleda. Ušće je T, zatvorena sam.
Sad ne znam hoće li me ova popodne gledati ručno ili ne.
Uglavnom, malena je glavom prema dolje i rekao je da do 30 tt mirujem što više, nema sjedenja, što manje hodanja, stepenice i odnose da zaboravim dok ne udem u sigurnije tjedne. Tako da sljedećih mjesec dana opet nema frizerke i zubara 😂😂😂😂
podsjeti me, jesi ti imala i prije problema s cerviksom, tj.jesi morala mirovati ili je ovo novost? U svakom slucaju je dobro da si zatvorena i da si u jesensko vrijeme na mirovanju-caj, knjiga, serije, dekica…😊
Jesam, bio mi je skraćen. Jedino mi doktorica nije
Ode post prije nego sam napisala 😯
Nije mo dobro doktorica mjerila cerviks pa sam išla privatno. Ona mi je prije mj dana izmjerila 28 mm, a prije 2 tjedna 25 mm.
Privatnim me umirio malo, ali moram biti i dalje u ležećem dok ne uđemo u sigurnije tjedne.
BellaLuna robica divna 😍😍 meni žao što mi nemamo Primark
Bellaluna,robica je savrsena
Zvrkice to je super za pregled,miruj i dalje,bitno je da se ne skracuje vise..... jos par do 30 tt,onda ce bit jos par do 34,a onda je sve sigurno
Bellaluna,robica je savrsena
Zvrkice to je super za pregled,miruj i dalje,bitno je da se ne skracuje vise….. jos par do 30 tt,onda ce bit jos par do 34,a onda je sve sigurno
🤗😚
Bellaluna, ajmeee raj za oči, predivna robica
baš šteta kaj nema primark i kod nas, a kak su cijene bodija? stvarčice su predivne.
joj ja se baš malo pribojavam za taj cerviks, jer baš uopće ne mirujem jel se dobro osjećam, ko zna kaj će mi reći sad za tj dana na kontroli. Na poslu sjedim, dok dođem doma kuhanje ručka, pospremanje, veš i uobičajeni poslovi, ne mogu cijelo vrijeme ležati. Pa to se smije raditi? Jer rekla mi je da je samo skraćen, a svaki put mi i napišu mirovanje jer sam ivf trudnica. Nije da radim nezz kaj, ali bome ni ne ležim svako poslijepodne
Noa 💙
Zvrkice, samo ti miruj, navodno nije tako lose dok ne bude manje od 20mm. Bas me zanima da li ce ti socijalna mjeriti danas.
Bellaluna zakon robica,super shopping
Bellaluna, preeeedivno jeee!!
U kojem Primarku si bila? Ja planiram u Graz, nadam se da će i tamo biti svega. Napiši i okvirne cijene, ako ti se slučajno da. Ako ne, sve 5 :D
Sortiraj odgovore
Najstariji