Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    24. Rujan 2018. 14:26

Salatice ti si jaaaako blizu 😁😁

Izdržati ću 💪💪

Zanima me hoće li me slati na ogtt, ne znam kako ću sjediti 2 h tamo 😂😂😂 dobila sam 1.20 kg u 2 tjedna, ali u moju obranu imala sam rockas 😂😂😂😂😂

BellaLuna
    24. Rujan 2018. 15:07

Da ne odgovaram svakoj posebno- bodici su €9-11 za paket 5 kom dugih rukava i 7 kom kratkih rukava. Obicni bijeli su npr. €9 (njih nisam slikala), a ovi s printom €10-11. Tetrice su €4,50 za 3 kom,partihleki isto €4,50 za trokutaste 3 kom i obicne 5 kom. Pidzamice sa stopalima €10 za 3 kom. Hlacice su €6 za 2 kom. Dekica €10. Uglavnom, prilicno povoljno, sve je 100% pamuk i jako mekano. A sad, vidjet cemo kako ce biti u pranju. Najrade bi sutra ponovo 😂😂

• zvrkica
    24. Rujan 2018. 15:47

Evo vijesti sa pregleda 😂😂

Nije me gledala, ja ju pitala Jel hoće a ona meni kaže: nisam blesava 😂😂😂 mislim da joj nije pravo što sam bila privatno. Na brzinu pogledala bebu, imamo 820 g i sljedeći pregled mi je privatno 25.10. 

Izlaz van i padne mi sve iz ruku i kako sam opet čučnula jedva sam se ustala 😂😂😂
    nema vise čučanja za mene 😂😂😂

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 15:51

Hahahaha, Zvrkice, danas ti sve ispada 🤣 ko za inat 🤣 Super za bebuuu 😍 I moja je oko 800 grama imala u 25 nedelji 😎
    Meni odgovorio doktor. Ignorise CRP. Kaze ok je to sve😶 Ali ne svidja mu se secer, 5,6 a normalno do 5,8 i salje me, ne na OGTT test, prvo sam mislila da je to, vec poslije jela 60 i 120 min. Inzulin i SUK. Ne ispijam glukozu. I da izbacim slatko xD Neeeeeee, kreeeempiteeeeee 😂🤣 Ali bolje to, nego CRP, samo neka tu ne bude problema. 

du1988
    24. Rujan 2018. 15:58

hahahaha salatice znaci ona krempita sto si neki dan okacila ti je zadnja do daljnjeg 😂😂 zvrkice, brzo kuci leci i odmarati 🤗

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 16:03

du1988

hahahaha salaticeznaci ona krempita sto si neki dan okacila ti je zadnja do daljnjeg 😂😂 zvrkice, brzo kuci leci i odmarati 🤗

Zabranjeno mi jesti slatko 15 min i vec sam zakukala  ukucanima, sta cu ja jesti sad hahahhahaha 🤣
    Salim se, CRP je moja nocna mora, sve drugo mi je manji problem hahahha. Pronacicu nesto drugo da jedem, sto nije slatko 🤣

• nali
    24. Rujan 2018. 16:03

Salatica9192

Hahahaha, Zvrkice, danas ti sve ispada 🤣 ko za inat 🤣 Super za bebuuu 😍 I moja je oko 800 grama imala u 25 nedelji 😎
    Meni odgovorio doktor. Ignorise CRP. Kaze ok je to sve😶 Ali ne svidja mu se secer, 5,6 a normalno do 5,8 i salje me, ne na OGTT test, prvo sam mislila da je to, vec poslije jela 60 i 120 min. Inzulin i SUK. Ne ispijam glukozu. I da izbacim slatko xD Neeeeeee, kreeeempiteeeeee 😂🤣 Ali bolje to, nego CRP, samo neka tu ne bude problema.

Oooo pa ti ides na moju najdrazu pretragu haha. Obavezno iza te pretrage sam zujala po gradu sat-dva pa onda tek na posao, jer mi nije bilo muka kao nakon one tekucine. 😁 Ja sam ti to svakih par mj radila. Uzmi si sa sobom hranu i to neki uobicajeni dorucak. Nemoj nesto dijetno, ako inace tako ne jedes. I nesto za popit nakon sto pojedes. 

• nali
    24. Rujan 2018. 16:14

Salatice a jel ti rekao zasto te salje da vadis inzulin postprandijalno? Jesi ga prije samo ujutro vadila pa nije stimao ili? 

Ana89
    24. Rujan 2018. 16:28

Salatica9192

du1988

hahahaha salaticeznaci ona krempita sto si neki dan okacila ti je zadnja do daljnjeg 😂😂 zvrkice, brzo kuci leci i odmarati 🤗

Zabranjeno mi jesti slatko 15 min i vec sam zakukala ukucanima, sta cu ja jesti sad hahahhahaha 🤣
    Salim se, CRP je moja nocna mora, sve drugo mi je manji problem hahahha. Pronacicu nesto drugo da jedem, sto nije slatko 🤣

Ajoj. I ti došla na tapetu 😅😅. Ja razmišljam da idem prosječnu vrijednost šećera u zadnja tri mjeseca vaditi privatno.  A za OGTT ne budem u Umag- imaju vrijednosti za ljude koji nisu trudni, pa dolazi do konfuzije, i ići ću samo ako me Riječani pošalju 😗😗

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    24. Rujan 2018. 16:53

Smotana sam danas žene, užas 😂😂

Mene uopće nije slala ni ponovno krv,  ni urin ni ogtt.
    Ne kontam ju. Zaista.
    Vadila sam krv i urin prije 4 mj.
    Za vodenkasti iscjedak mi je rekla da uzmem Lactogyn vaginalete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.