Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    24. Rujan 2018. 13:08

m.girl6

Bellaluna, ajmeee raj za oči, predivna robica
    baš šteta kaj nema primark i kod nas, a kak su cijene bodija? stvarčice su predivne.
    joj ja se baš malo pribojavam za taj cerviks, jer baš uopće ne mirujem jel se dobro osjećam, ko zna kaj će mi reći sad za tj dana na kontroli. Na poslu sjedim, dok dođem doma kuhanje ručka, pospremanje, veš i uobičajeni poslovi, ne mogu cijelo vrijeme ležati. Pa to se smije raditi? Jer rekla mi je da je samo skraćen, a svaki put mi i napišu mirovanje jer sam ivf trudnica. Nije da radim nezz kaj, ali bome ni ne ležim svako poslijepodne

mislim da bi ti naglasila da moras bas mirovati. I ja sam ivf trudnica i rekao mi je da se normalno ponasam, tek na zadnjem pregledu mi je napisao i rekao da jedan dio dana malo prilegnem (umjereno mirovanje). 

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    24. Rujan 2018. 13:14

m.girl6

Bellaluna, ajmeee raj za oči, predivna robica
    baš šteta kaj nema primark i kod nas, a kak su cijene bodija? stvarčice su predivne.
    joj ja se baš malo pribojavam za taj cerviks, jer baš uopće ne mirujem jel se dobro osjećam, ko zna kaj će mi reći sad za tj dana na kontroli. Na poslu sjedim, dok dođem doma kuhanje ručka, pospremanje, veš i uobičajeni poslovi, ne mogu cijelo vrijeme ležati. Pa to se smije raditi? Jer rekla mi je da je samo skraćen, a svaki put mi i napišu mirovanje jer sam ivf trudnica. Nije da radim nezz kaj, ali bome ni ne ležim svako poslijepodne

I ja sam IVF. Ne znam što bih rekla, osim što mi je on savjetovao. Ovoj preko HZZOa baš ne vjerujem jer je površna, dok je ovaj privatnik godinama radio u bolnici, a unazad par godina ima privatnu polikliniku i izvrstan je. Već 5 godina idem k njemu, a da ne pričam da je uvijek pun trudnica jer je detaljan i sve provjeri i spasio je hrpu njih.
    Prema onome što ja znam, bolje miruj. Ostavi ves barem i legni popodne. 

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 13:18

Bellaluna, 
    preslatko jeeee  😍 Imam i ja tih gegica 😊 A nemam dekicu :( Ja rekla da mi se ta svidja, i ona mi uslikala i pitala koju ces boju, ja odaberem sivu, ali u zadnji tren se izgleda predomislila haha i uzela sta se njoj svidja, rozu cupaviju. Znaci moracu je naruciti kada si je tako opisalaaa 😍
    Ja jos cekam odgovor doktora. Nema ga, propao u zemlju xD CRP u drugoj labaratoriji nakon 2 sata iznosio 16. To je blaze od 20,8. Vjer ce mi reci da vadim i ujutru opet. A postavila sam temu u vezi tog, reko mozda ima neka iskusna mama/trudnica koja je imala slicno. 😋
    Ana, 
    da, znam da od zuba se moze podici. Ali ti si bas upalu imala i normalno je. Ja nemam ni to, imam karijes i jedan zub koji ima crnu tacku, ali malo mi to za ovakav CRP... Meni su najsumnjiviji moji ubodi. Puna sam potkoznih čvorova na tim mjestima i bole me na dodir. Tacno bih se prestala bockati 3 dana, samo da vidim, koliko me izludjuje ovo. Upropasti mi ovako divan, kisovit dan 😍

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 13:19

Zvrkicee, 
    to je super nalazzz 😍 Nista alarmantno. Po meni cak ok nalaz, ali iz predostroznosti lezi do sigurnih nedelja, onda na trcanje haha 😋😊 Bice sve super 😎 

Duda
    24. Rujan 2018. 13:20

Ajmeee 😍😍 Divna robica iz Primarka! Šteta što ga nema kod nas..
    Blaža, eto imaš potvrdu 😁😁 Jednu sam ručno sašila, al moram kupit punjenje i onda je do kraja spojiti.. I ja imam puno vremena al moram dosta ležati, a u tom je položaju baš nezgodno šivati 😁 pa sam htjela barem nešto ubrzati.. Stavim slike kad nešto bude gotovo 😉

Mina93
    24. Rujan 2018. 13:20

Ajme koja divna robica ❤️❤️

• zvrkica
    24. Rujan 2018. 13:26

Salatica9192

Zvrkicee,
    to je super nalazzz 😍 Nista alarmantno. Po meni cak ok nalaz, ali iz predostroznosti lezi do sigurnih nedelja, onda na trcanje haha 😋😊 Bice sve super 😎

Još mi maramice padnu pred njim i ja čučnem i pitam ga Jel smijem ja to 😂😂😂 kaže on meni jednom tjedno samo i smije se 😂😂😂

sugerirao je mirovanje i dalje jer su ovo kritični tjedni ukoliko porod krene ranije pa bolje ne provocirati. Još danas kod ove doktorice i nema mjesec dana izlaženja 😂😂😂😂 moram javit frizerski 😂😂

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 13:37

zvrkica

Salatica9192

Zvrkicee,

Još mi maramice padnu pred njim i ja čučnem i pitam ga Jel smijem ja to 😂😂😂 kaže on meni jednom tjedno samo i smije se 😂😂😂

sugerirao je mirovanje i dalje jer su ovo kritični tjedni ukoliko porod krene ranije pa bolje ne provocirati. Još danas kod ove doktorice i nema mjesec dana izlaženja 😂😂😂😂 moram javit frizerski 😂😂

Ma sve ce biti super. 😊😊😊😊 Slusaj doktora, ali meni je za takav nalaz u 21 nedelji rekao samo da usporim i izbjegavam sjedenje. Mislim ti miruj, proletice to, vec da te opustim da se ne bojis, da nije alarmantno 🤗 Joj kad ce te tridesete famozne vise hahaha. Koliko ih cekam 🤣

zadranka86
    24. Rujan 2018. 13:37

Cure evo prava jesen..ja jutros u spavacici do kolina po kuci sad ne vakula ko medo full zimska oprema na meni...Ovo je sad na vaganju kod dokija bar kil vise...morat cu mu naglasit ta je to sad zimska roba i da mi izvolo lipo odbit barem kilo🤣🤣🤣...upravo san rucala..naila se toliko da ne mogu maknut sobom...sad cekam da se slegne😂😂...onda san odlucila caj i knjigu...onako iz gusta ..na ovako lippoo vrime..saljem kisne puse otpuhane sa velebitskom burom....😗😗😗

url=https://lilypie.com]

AllieH
    24. Rujan 2018. 13:43

bellaluna, ajme sve je prekrasno, ne mogu se nagledati! Preprepredivno! 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.