Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    24. Rujan 2018. 22:04

Klikerica

Meni je na Merkuru bilo odlično. Predavačica je bila dosta konkretna, a ostalo sve mislim da ovisi kakva nas sreća toga dana dopadne.
    Pitala sam muža koliko je toga njemu danas bilo novo, kaže on da možda jedna ili dvije stvari, tipa da nije znao da nas žene "režu", ali više manje sve što je rekla je poznato.

bez panike, sa što većom tolerancijom na bol doći, i to je to…

Ne znam s kojim mobom smo se slikale…sve u svemu jedva čekam da vidim što će pričati sutra.
    Mislim da je nas klokanica ukupno bilo 6

Super je bila doktorica, otvorena i ja sam zadovoljna, iako to sta kazes nije nista novo rekla, al korisno je to cuti ovako uzivo od specijaliste 😁 i ne traje dugo, samo mi nakraju pofalilo zraka 🤣 

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 22:17

Svjesna, 
    😶 niko mi to nije rekao. Meni bi trebalo duplo vise doza. Znaci samo 10% mozda ubodem iz prve. Nekad se znam skoro do suza dovesti, nikako pronaci mjesto. A jesam idiot jbt... do mene je ocigledno. Pokusacu nesto mijenjati 😶 Hvala na savjetima. 😘

• Enna010
    24. Rujan 2018. 22:27

Joj cure da izvinete sad mi je pri velikoj nuzdi iz analnog otvora potekla krv samo kratkotrajno znaci bilo je poprilicno ali nakon toga nista stalo skroz bukvalno. Trebam li se brinuti? sada sam citala da se desava cesto u trudnoci zbog zatvora ali ja nesto ne patim od zatvora idem u wc regularno

Ana89
    24. Rujan 2018. 22:30

Enna010

Joj cure da izvinete sad mi je pri velikoj nuzdi iz analnog otvora potekla krv samo kratkotrajno znaci bilo je poprilicno ali nakon toga nista stalo skroz bukvalno. Trebam li se brinuti? sada sam citala da se desava cesto u trudnoci zbog zatvora ali ja nesto ne patim od zatvora idem u wc regularno

Hemeroidi možda? Mogu oni i bez zatvora. Žile se zadebljaju i eto ti problema

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Enna010
    24. Rujan 2018. 22:38

Ana ne znam ali sam se prestravila😔

pepe1907
    24. Rujan 2018. 22:43
    Mina,ja,Maggie,Sarah,Klikerica,Truskawka
    Mina,ja,Maggie,Sarah,Klikerica,Truskawka

Lica sam nam sakrila, original je na faceu 😊 

Mina93
    24. Rujan 2018. 22:50

pepe1907

Lica sam nam sakrila, original je na faceu 😊

Koliko smajlica 🤣

du1988
    24. Rujan 2018. 22:52

A vidi vaaaaaas s narukvicama!! 😍 super ste kloke, lica cu zamisliti 😂

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    24. Rujan 2018. 22:52

Odlična kamuflaža Pepe
    Od svega na predavanju moj muž je zapamtio da se ON prije no što odemo u bolnicu mora dobro najesti jer eto, porod traje i preko 10 h pa da slučajno pratnja ne bude gladna 
    Pepe, moram ti reći, obzirom na to kako je draga bila ova današnja predavačica, da se i ja premišljam bih li s Petrove prešla na Merkur. Znam da je to sve stvar sreće, ali baš je ova danas Merkur predstavila u dobrom svjetlu.
    Inače, za ostale cure, mislim da nismo čule ništa što niste vjerojatno i same čule. Bilo je danas dosta općenito: faze poroda (kad krenuti u bolnicu), kako beba izlazi van obzirom na svoj položaj, primjena vakuuma i carskog, uloga pratnje, suradnja sestara, babice i rodile tijekom poroda, pucanje/rezanje verzija međice (epiziotomija)... vjerojatno još nešto, ali nisam sve zapamtila. 

Maggie85
    24. Rujan 2018. 22:56

Ja sam išla na Merkur danas direktno s posla, i iako sam imala nekoliko obroka u danu, poslije predavanja sam bila već jako gladna i umorna. Bit će ovo jedan naporan tjedan... 
    Sutra idem na Rebro u 10h i jako dugo (čitaj: preko 5 godina) nisam bila tamo. Zna li netko gdje mogu parkirati? Jel se može u onu njihovu garažu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.