Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    25. Rujan 2018. 07:38

Jutro 😀

Sretno na pregledima danas.

Ja budna od pola 5, užas, ustajala 3 puta na wc i poludila.
    Barbie divno će biti kad stigne od Ići Mići. Zakeljit ću sliku lutkice čim mi pošalje 😀

Nisam baš sigurna, ali mislim da sam jučer osjetila BH kontrakciju. Možda i nisam, ne znam, čini mi se.

Zaboravila sam vam reći da me kod doktora jedna žena jučer dirala po trbuhu u čekaonici, a nisam se ni snašla. Ostala sam paf i zbunjena, a ne volim kad mi nepoznati ljudi to rade. 

_svjesna
    25. Rujan 2018. 07:45

Znaci Salatice kasapis se 😂😂
    Ne znam zasto moras ubosti vise puta, mene nekad uzasno zaboli ali nastavim ubacivati iglu lagano i nista se ne desi. Probaj da ne vadis instinktivno injekciju kad pocne boljeti nego nastavi, bol brzo prodje. Ako nisi sigurna jesi li dobro ubola ili jesi li u krvnom sudu uvuci malo sadrzaja u injekciju ako nema krvi sve je ok. Ispricavam se curama na opisu ☺️

Ana89
    25. Rujan 2018. 07:56

Ja se unatoč trećem tromjesečju i mirovanju (koje me zna izluđivati) osjećam dobro.  Unatoč tim povremenim bolima, tromosti, žgaravici. Ja jedva čekam tih 10 tjedana da prođe i da rodim ovo malo čudo. U mirovanju će sporije proći, ali znam da će sve biti ok.
    Ali, prihvatila sam simptome kao dio trudnoće i porođaja dmah je lakše. I zahvalna sam na svakom danu ☺️.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Sandrica30
    25. Rujan 2018. 08:01

zvrkica

Jutro 😀

Barbie divno će biti kad stigne od Ići Mići. Zakeljit ću sliku lutkice čim mi pošalje 😀

Nisam baš sigurna, ali mislim da sam jučer osjetila BH kontrakciju. Možda i nisam, ne znam, čini mi se.

Zaboravila sam vam reći da me kod doktora jedna žena jučer dirala po trbuhu u čekaonici, a nisam se ni snašla. Ostala sam paf i zbunjena, a ne volim kad mi nepoznati ljudi to rade.

Juto svima.. ja sam tek ima dva dana skužila da to nešto čudno šta osjećam su BH kontrakcije. Dosta je intezivno, stomak se užasno zategne i podigne, doslovno mogu osjetit glavicu..traje minut,dva i nakon toga se opusti sve.. dosta nelagodno ali ne boli..prefora osjećaj  i bar jednom dnevno mi se dogodi, u većini slučajeva navečer kad nakon cilog dana legnem na kauč i umirim se

Ana89
    25. Rujan 2018. 08:09

Sandrica30

zvrkica

Jutro 😀

Juto svima.. ja sam tek ima dva dana skužila da to nešto čudno šta osjećam su BH kontrakcije. Dosta je intezivno, stomak se užasno zategne i podigne, doslovno mogu osjetit glavicu..traje minut,dva i nakon toga se opusti sve.. dosta nelagodno ali ne boli..prefora osjećaji bar jednom dnevno mi se dogodi, u većini slučajeva navečer kad nakon cilog dana legnem na kauč i umirim se

Meni se dogode dvaput na dan. Počele su oko 27. tt. Sad ih definitivno prepoznam. Nisu bolne, osim ako ne zgrće i pun mjehur usput 😂😂😂.

url=https://daisypath.com]

Mina93
    25. Rujan 2018. 08:15

Jutro svima, ja sam se jucer tako zapuhala kad sam trcala na bus 🤣 oborila sam rekord, nedajboze krenut na vrijeme 😂 cudno mi je to sta vise ne mogu normalno trcat i obavljat tako neke radnje, sinoc mi cak muz prigovorio kako se samo bacim nekako u krevet, a kad ne mogu normalno uc i lec 😂😂 jos nam je malo mozemo mi to 😘

25. Rujan 2018. 08:16

Salatica9192

Jutroo 😊
    Klikerice,
    ja imam onu neku sto ima samo u BiH (mozes misliti xD), a ima dobrih naslova bas, ispisace cure 😋
    Kukanje za danas: cijelu noc imam grceve u stomaku, kao kad pokvaris stomak pa moras u wc, samo ja ne idem u wc, vec samo gasovi 😶😶😶😶😶😶 Naravno, Google mi je izbacio da postoji sansa da se poradjam 😶🤣 Ali nije prijatno nikako, bas zaboli donji dio stomaka ponekad… Ali ne ide na ledja bol. Malo je lakse nego sinoc i nocas, aliii nije proslo 😏 Mene sabija ovo 3 tromjesecje, S A B I J A 🤣 Nije interesantno ovo vise hahaha 🙄

Meni je to bilo od one tekućine od ogtt
    Prvo mi je mučno bilo 3 sata onda me kvrcilo u trbuhu pa u crijevima pa plinovi i poslije proljev. I još sat poslije i onda prošlo.

• Strudlica
    25. Rujan 2018. 08:17

Jutro svima 
    Bura stala,ali pravi jesenski dan od 9 stupnjeva juhuu
    Hahaha klistir haha pa je da je neugodno,ali bolje i to istrpiti nego kakat po stolu haha ali barem da daju sirup pa super,nego lijepo te prištekaju na otvor i tu tekućinu i kaže ti sad izdrži.... Hahaha da,da kako da ne kad to krene van nemaš kako i šta zadržati 

• Strudlica
    25. Rujan 2018. 08:19

I da jako ste lijepe skupa na slikici 

• Sandrica30
    25. Rujan 2018. 08:28

Ana89

Meni se dogode dvaput na dan. Počele su oko 27. tt. Sad ih definitivno prepoznam. Nisu bolne, osim ako ne zgrće i pun mjehur usput 😂😂😂.

Moj mjehur je stalno pun i stalno mi je pritisak jer mi mala bubalica sidi na njemu već misec dana hahah..tako da mogu bit sritna šta još ne piškim u gaće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.