Jutro cure! Probudio me uzasan vjetar i kisa, a spavala sam pored sirom otvorenog prozora.
ptico, bas si zgodnica! I haljinica je preslatka!
m.girl, i ja sam na +6 i sad imam 58kg.
Za serije i filmove ste svasta napisale, ja sam do nedavno bas svasta nesto gledala, nije me mogla fulati nijedna serija ili film, ali u zadnje vrijeme bas jako slabo. Nekako vise citam, bez Kindlea ne idem nigdje.
Gledam ove cijene stanova u Zagrebu, Spansko 450 eura, meni to tako uzasno puno zvuci, bas su otisle cijene u nebesa.
Hehe a super AllieH, sad ćemo se pratiti, tu smo negdje i sa terminima, par dana razlike.
Vidjet ću baš kaj će mi reći za tj dana u ambulanti, a i probat ću se malo pripaziti kruha, peciva i kolača. papam sve živo kaj je ispred mene
Noa 💙
Jel koju od vas beba lupa ono jako, jako nisko nekada :/ ovi dva nisu tak nikada ili se ne sjecam ali ovaj mali zna me sutat tako da imam osjecaj da ce mu glava provirit van malo da vidi kaj ima😂😂 uopce ga ne isjetim nekada nigdje na podrucju trbuha nego dolje u kanalu skroz 😒😒
Moj luoa svukud ima ga i na cerviksu na mjehuru...sto ti rekla pomislil da ce ispast..draze mi ovoniznad pupka..to doli bude bolno..😣😣😎😎😆😆
url=https://lilypie.com]
Malaiva, prezodne ste curke
Mene naš mali lupa ko lud i sto stalno stalno, ujutro, popodne, navečer, baš je jako aktivan
curke hvala za info za kile, ah kaj se čudim, pa trudna sam, hahaha koliko sam to čekala, a sad kukam i čudim se za kile
Noa 💙
curke hvala za info za kile, ah kaj se čudim, pa trudna sam, hahaha koliko sam to čekala, a sad kukam i čudim se za kile
ah, i ja samoj sebi idem na živce što se čudim na kilažu. ne znam što sam ja mislila kako će to izgledat. da ću dobit 3 kg valjda i ostat ista. moš mislit. budem na +10-15 kg do kraja, ziher.
Malaiva, lijepi ste :*
malaiva, divne ste! 😍 stigao paket s Ethereala (jastuk dekica, plahta i bambus tetrica) sve je tako slatko i mekano! stvarno su bambusove puno puno mekse od ovih pamucnih sto imam iz lidla! Sve preporuke!
url=https://lilypie.com]
Mene tek od neki dan lupa iznad pupka, inaće najviše lupa bočno i dolje..nekad i po.mjehuru...kaže dr.da će mi bit lakše kad se digne još gore, baš me zanima. Al sad se dosta onak ko da se odguruje s nogicama ili rukicama pa si mislim da će mi rupu napravit u trbuhu 😀 bas je tak radio i na 4d..s dvije noge i gura
a kaj se tiće kila, ja svaki mjesec tj.od 7mj. dobim po 3.5 ili 4 kg..isto kao nebi smjela dobit više od kilu..haha ne znam na kojem planetu
Cure zgodne ste 😍😍
Mene isto lupa oko pupka i gore, ali zna bočno dolje i po mjehuru i cerviksu. Ima je svugdje 😂😂
Prijavljujem danas vodenkasti iscjedak 🙄🙄 Imate ga i vi?
Du nabaci nam slikice 😍
Meni cak mama rekla da mi se ne vidi ovih 10kg (inace nije bas od komplimenata) 🤣
I onda mi jucer svi na rockasu kao tek sad krecu kile i tek sad cu se udebljat 😪 tila sam ih zviznut svih 😓
Mene lupa posvuda, al kad idemo spavat i ujutro budjenje obavezno nisko ful dole ili sa strane 🤣 mali nogometas
Sortiraj odgovore
Najstariji