Jutro :)
Očekujemo slike s tečaja :)
Koliko god sam bila tužna što ne mogu više na posao, kad su ovakava jutra nije mi ni malo žao hahha sad baš uživam😄
Rita
jutro cure, blago vama kje osjetite taj nekakav miris jeseni ili što već, jer u splitu je i danas još ljeto, valjda sutra stiže "zahlađenje", ali kratko. Meni je vikend bio užasno naporan , i ja jedva izdražavam sa otečenim nogama, užarenim stopalima itd… nadam se da ću kad zahladi moći sve normalno, ipak imam još više od 3 miseca :)
moj bebač je dooosta aktivan, ovaj tjedan je na programu skidanje kutija i prekopavanje robice od prvog malca i pisanje popisa šta još fali…. :)
Evo 12 stupnjeva i kiša i vjetar, prava jesen 😀
Ja sam ljubomorna na vašu kasnu jesen i zimu (kad nema bure).
Kad sam kod seke na Pagu onda hodam u haljini i debeloj vesti, a u Osijeku ne možeš bez zimske jakne. 😂😂
jutro cure! Ja sam bila budna oko pol 6, muz se spremao na posao, vani jos mrak, krevet topao pa sam nastavila…sad vrebam dostavu s ethereala ❤️ sto se kila tice, ja sam u plusu 5.5 kg i bome mi je to puno…bas sam jucer razmisljala da cu malo stati na loptu s papanjem i da cu se vise kretati, a onda mislim…ma kvragu sve, nek je beba dobro, poslije poroda cu lako dovesti kile u red. eto tako variram iz dana u dan. Ali svakako planiram krenuti na yogu zbog disanja i pripreme…i eto tako, uzivajte vi cure koje cete se vidjeti u Merkuru, zavidim na druzenju! puse svima
Tako meni sad pomaze pilates isto za disanje, ono nije neki trening, al mislim da ce koristit za pravilno disanje kad bude trebalo 😁
Ides li jednom ili dva put tjedno? Ovdje ima centar odmah kraj bolnice i vidim da imaju obje opcije clanarine za mjesec. Nekako vise naginjem jednotjednom rezimu 😂
url=https://lilypie.com]
Majana i ja ko manijak gledam u kolica,brzo da ih omjerim,vidim koja su,kakva su…… manijak… cestitke na stanu i sa seobom naroda. Mi smo se selili prije mjesec ipo dana.. jos je nas samo dvoje,ne mogu ni zamislit sa bebom koliko ce tu stvari bitSalatice kupuj spavacice, neces gola u rodiliste
Ja se ne mogu sjetit jel netko od vas spominjao Loreli kolica???? Ja sam se zagrijala za njih,sto se tice rukovanja i svega,cine mi se cvrsta i stabilna
Hahaha i ja takodjer odmjeravam 🤣 cak sam i muza zarazila pa i on poceo gledat tudja kolica 🤣
Da uspijem se nadovezat malo na teme, mini serije ne pratim, muz je znao neke skinut i gledat pogotovo ako smo razdvojeni npr kad odem ja sama na vikend na more i slicno.. Horore sam prije volila, sad samo njih i sf ne gledam, volimo pogledat odlican film neku akciju triler u kinu i to jos imax ili 4d, ono da si ful u filmu 🤣🤣
Popratila sam neke lijepe busice, sve ste krasne ❤️
I slova i ukrasi za bebona, cak i ja sad razmisljam o tome, zarazile ste me 🤣
Nego kad nam je danas na merkur 😁 i ja nemam pojma di je to tocno, doci cu tam i vrtit se u krug jer nikad nisam bila u merkuru 🤣
Nisam ni ia 😁…dođeš na kvatrić pa gore po cesti do rotora, prvi izlaz desno i to je gore negdje…sva sreća pa imamo google maps 😀 ja ću prije skoknut u namu da vidim one spavačice dal ima šta za mene
Ma to cu i ja na gugl meps, al kad gore dodjem se nadam da je odma neka recepcija da pitam di dalje 🤣
Malaiva i Mgirl zgodne 😍😊😊
url=https://daisypath.com]
jutro cure! Ja sam bila budna oko pol 6, muz se spremao na posao, vani jos mrak, krevet topao pa sam nastavila…sad vrebam dostavu s ethereala ❤️ sto se kila tice, ja sam u plusu 5.5 kg i bome mi je to puno…bas sam jucer razmisljala da cu malo stati na loptu s papanjem i da cu se vise kretati, a onda mislim…ma kvragu sve, nek je beba dobro, poslije poroda cu lako dovesti kile u red. eto tako variram iz dana u dan. Ali svakako planiram krenuti na yogu zbog disanja i pripreme…i eto tako, uzivajte vi cure koje cete se vidjeti u Merkuru, zavidim na druzenju! puse svima
Tako meni sad pomaze pilates isto za disanje, ono nije neki trening, al mislim da ce koristit za pravilno disanje kad bude trebalo 😁
Ides li jednom ili dva put tjedno? Ovdje ima centar odmah kraj bolnice i vidim da imaju obje opcije clanarine za mjesec. Nekako vise naginjem jednotjednom rezimu 😂
Ja ti idem tamo di sam prije trenirala, placa se mjesecno neograniceno, idem min 2xtjedno, inace je 3, sad je uveden i 4.termin subotom ujutro 😁 sad mi je pauza zbog merkura, al nadam se da cu moc ici jos 10.mj jer se dobro osjecam i nije tezak trening, a kako sam prije trenirala 4 ili 5xtjedno fali mi to pa sam se prisilila da idem na ovo 😊 kad se radi trbuh ja uzmem bucice i radim ruke i evo vec sam mj dana tamo i super mi je, samo mi termin ne pase jer mi je prerano, ja sam vise tip za kasne treninge, al eto mala zrtva za bebona 😉
Jutro curke.:) sretno danas svima na pregledu/tecaju/poslu/selidbi 😂😂 ja sam preodlicne volje,.spavala nula bodova al navikla sam vec, decke odfurala u vrtic i sada idem slagat ves, bebi robicu prije svega za koju sam upravo shvatila da ce oprana i spremna stajat 3 mj u ladicama 😒😒😒 nema veze, imam na susilici onu opciju za osvjezit ves samo pa ako mi se ucini da se usmrdilo ili jekaj budem tam osvjezila.. nezz zakaj sam ga isla prat vec jednostavno kak mi je pod nosom stalno ta kutija bila i te vrece valjda da se toga rijesim 😬😬
Jutrooo cure!
Dalal i m.girl6 u jednom periodu sam dobila 4kg u 4tjedna🙄..pa se to zaustavilo..ali i sad tri tj ne dobijem nista onda u dva dana dobijem kilu..Sad sam na +6.A mislim da tek sad krece neko ozbiljno dobivanje na kilazi🤣
Lijepo se druzite danas u merkuru..i cekamo neku zajednicku sliku😊
Jel koju od vas beba lupa ono jako, jako nisko nekada :/ ovi dva nisu tak nikada ili se ne sjecam ali ovaj mali zna me sutat tako da imam osjecaj da ce mu glava provirit van malo da vidi kaj ima😂😂 uopce ga ne isjetim nekada nigdje na podrucju trbuha nego dolje u kanalu skroz 😒😒
Sortiraj odgovore
Najstariji