Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    20. Rujan 2018. 08:16

luks

jutro cure, klasika mi uz jutarnju kavu na poslu pročitat šta se dešava…jučer mi je bio malo strka zbrka dan, ali zato ću danas laganini…. i da , ja ujutro idem na ogtt :( da i to rješim, a baš mi se neda.
    maggie super za komodu, da si i to rješila i sad si mirna.
    ja jučer sastavila košaricu za ethereal, pa kontam kroz desetak dana i naručit. a da vas pitam, ja imam 2-3 posteljine od starijeg, ali želim sad kupit još jedan komplet da i ova beba ima neku svoju (npr. nama je mama isto sačuvala, i svaka je dobila po jednu svoju i to mi je baš slatko). pa da vas pitam di ste vi naručivale, znači navlaka za poplun i jastuk, i ogradica? ja sam jednu u etheral zabilježila, ide s njom i poplun,al njega ću proslijedit mami jer će malac često i kod nje biti iduće godine…

Ja u dada&rocco

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    20. Rujan 2018. 08:20

Jutro jutro!
    Maggie super za komodu! Ajde da se necija svekrva isprsila.😜
    Jes, radila jucer cufte. Sinoc kad sam isla spavati ostale dvije u woku, jutros nema nijedne.😏🤨 misevi 😂
    Danas roge punjene mljevenim a la Du. Vec sam muza poslala u mesnicu. Shvatila sam da niie da mi se neda kuhat vec mi se neda mislit 🙈 sjupljam ideje za sutrasnji rucak.
    Filmska ljubav? Jedan i jedini Leonardo DiCaprio. Mrzila sam kate winslet (namjerno mala slova 😝). Cijela soba je bila oblipljena njegovim slikama. I dugokosim Giulianom 😌
    Blaza divna mi je ova robica! Gdje si harala?
    Sretno sa OGTTima. I sa pregledima. Salatice, jos malo i sutra 😄

barbiemama
    20. Rujan 2018. 08:41

Allie, sretno na ogtt :)

Blažo, predivna vam je robica za curicu.

Leo mi je bio zgodan, ali evo Johnny Depp nikad. meni nekako izgledao kao neki hobo kojeg bih oprala sa šmrkom prije uporabe :D

du1988
    20. Rujan 2018. 08:44

ptičice,javi kakve su roge! Svim curama sretno na OGGT! blaza, robica je preslatka! Ja imam isto ovo odijelo s patkicom, samo zuto 😍 obavih vadjenje krvi, doznake i gradsku knjiznicu, sad odoh s muzem popiti kavicu 😘

barbiemama
    20. Rujan 2018. 08:47

meni jutros antiobiotik za E.coli loše sjeo na želudac i onda sam porigala i to i Kendural C koji sam popila prije. ah.

20. Rujan 2018. 08:50

barbiemama

meni jutros antiobiotik za E.coli loše sjeo na želudac i onda sam porigala i to i Kendural C koji sam popila prije. ah.

Neznam dal' se smije uz obrok ali akoda probaj s hranom popit.izmedu dva zalogaja. Mozda ti bude lakše. :) Nadam se da će dobro bit 

barbiemama
    20. Rujan 2018. 08:52

SarahSarah

Neznam dal' se smije uz obrok ali akoda probaj s hranom popit.izmedu dva zalogaja. Mozda ti bude lakše. :) Nadam se da će dobro bit

Kendural se natašte, ali ovaj antibiotik više neću natašte. sutra ću nakon doručka bome. sad sam skroz ok, kao da ništa nije bilo. podsjetilo me na onu početnu trudničku mučninu.

Blaza26
    20. Rujan 2018. 08:52

Ptičica

Jutro jutro
    Blaza divna mi je ova robica! Gdje si harala?
    Sretno sa OGTTima. I sa pregledima. Salatice, jos malo i sutra 😄

U Bingu... neki dan kad smo bili u Mostaru smo pooharali Bingo stvarno je najveci u Hercegovini,ja sam mislila da u ovom nasem "nema nista" kad sinoc otisli,preslatka robica,ima izbora malih brojeva,smijesne cijene.... jos bi ja kupila nego nismo nosili puno novaca,kartice isto kuci ostale,jer smo "samo" posli pogledat cijene laptopa posto cemo iduci mj.to kupit... I naravo ovo bilo usput i eto

• Strudlica
    20. Rujan 2018. 08:56

barbiemama

Allie, sretno na ogtt :)

Blažo, predivna vam je robica za curicu.

Leo mi je bio zgodan, ali evo Johnny Depp nikad. meni nekako izgledao kao neki hobo kojeg bih oprala sa šmrkom prije uporabe :D

Ana89
    20. Rujan 2018. 08:56

barbiemama

Kendural obvezno uz jelo. I antibiotik. I pij ih odvojeno. Uz kendural C, ništa mliječno...sat prije ili dva nakon.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.