Pepe divan ten i divan stomacic ❤️
Kod mene je tako dlakav i sva sam bijela jer se nisam smjela izlagati suncu 😪
Danas sam na pregledu a tako sam se premorila, imamo radove u kupatilu sve smo lupali i radimo ponovo pa je cijeli stan dignut naopacke, samo odvozim i dovozim majstore po cijeli dan, muz je odsutan huh jedva cekam da bude sve gotovo i da sredimo napokon nasu gajbicu.
Klikerice i Tribe Sretan vam Rođendan neka vam bude najljepsi i najbolji uzivaj te u danasnjem danu 🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀😘😘
Pepe 😍😍
Obavila sam i doktora i komplikacije i JYSK.
Uglavnom, muž je nastavio kvocati, inače je divan i odan, ali ima još min 3 osobnosti od kojih je dvije teško podnijeti( riba u horoskopu) i ja sam se ofc rasplakala.
Nije pomoglo što mi je ginić prije toga kvockao za "velikih" 11 kila u 30 tt skoro. I opet me šalje na OGTT😪😪😪. I onda sam se još i debelo osjećala 😐😐.
Nema veze, danas sam pojela 2/8 pizze one male. Boli me briga. Ne mogu bit i gladna i depra istodobno 😐😐Bar ne sad.
JYSK mi je ulijepšao ovu depru od dana , kupila veliki ručnik, dva ogrtača , 3-4 mala ručnika i kutiju za spremanje stvari za 260 kn. Sad imate 15 posto akcije na sve što stane u onu veliku vreću uz postojeće sniženje na proizvod.
Bila i u kadrovskoj kod poslodavca, rekli su mi 15.10 reći što kako i kad ugovor istekne, ali da će vjerovatno produžavati ugovor, jer sam "stalni sezonac"... Vidit ćemo.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure sretan rodendan!! Lijepo se provedite i najedite 😘😘😘😘
Pepe zavidim, trbuh je divan, cist 😍 prosto mi dode da ga pomazim 😆
Busybee cestitke na princezi.
Svjesna polako. Take it easy 😌 i sretno na pregledu
Evo, toliko sam sretna sto mi se moja dama javi svakodnevno, gotovo svaki put kad se umirim. Bas je zivahna. Eto. Bas sam sretna. Eto 😅
Ana koji k?? 11 kila i on kenja? Ma daj 😡🤬 najbolje da smo svi potpuno isti i na donjim granicama. Ma... sad me naljuti a post povise sam bila sretnA 🤨 haha
A dan..takav je kakav je. Nemoj se ni borit protiv njega. Pusti ga da prode. Ni prvi ni zadnji. Saljem zagrljaj.
A muzu...cekaj da se vrati ona prva osobnost pa ce mu biti zao. Classic
Obavila sam i doktora i komplikacije i JYSK.
Uglavnom, muž je nastavio kvocati, inače je divan i odan, ali ima još min 3 osobnosti od kojih je dvije teško podnijeti( riba u horoskopu) i ja sam se ofc rasplakala.
Nije pomoglo što mi je ginić prije toga kvockao za "velikih" 11 kila u 30 tt skoro. I opet me šalje na OGTT😪😪😪. I onda sam se još i debelo osjećala 😐😐.
Nema veze, danas sam pojela 2/8 pizze one male. Boli me briga. Ne mogu bit i gladna i depra istodobno 😐😐Bar ne sad.
JYSK mi je ulijepšao ovu depru od dana , kupila veliki ručnik, dva ogrtača , 3-4 mala ručnika i kutiju za spremanje stvari za 260 kn. Sad imate 15 posto akcije na sve što stane u onu veliku vreću uz postojeće sniženje na proizvod.
Bila i u kadrovskoj kod poslodavca, rekli su mi 15.10 reći što kako i kad ugovor istekne, ali da će vjerovatno produžavati ugovor, jer sam "stalni sezonac"… Vidit ćemo.
Ajme pa imaš opasnog doktora. Ja 13 kg u 27 tt i opominje me i svašta ali kad sam takva, a svi nalazi školski. Čak malo i nizak šećer.
Ana89 ...O Bože, Šta će tek meni reci ginokolog na kontroli. .U nepunih 27 tj.dobila 10 kg. .Koliko ću ih još dobi ti do 30 tj..Uh..A sve sam do prije 10-tak dana bila zadovoljna kilazom. .Al eto za 10 dobila 2 kg..Ne znam kako dalje. Morat ću se odreći koječega.
Cure slavljenice neka vam je sretan rodjendan i puno svega lijepog da doživite.
Posto nam je danas puni tjedan evo da i mi napokon okacimo jednu fotku
I da nedavno ste pisale mjere trbuha
Moj je trenutno 106 🙈🙈🙈🙈
Pepe prekrasna trudnica 😍
Busybee cestitke na curici ❤
Ana ufff danas deff nije tvoj dan, muz nek te ne ljuti a doktor nek ne pizdeka bzvz. Nisi uopce puno kila dobila, oni se isto svega drze ko pijan plota. Maaah, eto im svima po jedan jecmenac 😤 kad ces ic opet radit ogtt? A bas te maltraju..
Super za shopping, ja do daljnjeg sam sve stopirala, krenut cu opet od 10 mjeseca 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji