Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2018. 08:50

barbiemama

meni jutros antiobiotik za E.coli loše sjeo na želudac i onda sam porigala i to i Kendural C koji sam popila prije. ah.

Neznam dal' se smije uz obrok ali akoda probaj s hranom popit.izmedu dva zalogaja. Mozda ti bude lakše. :) Nadam se da će dobro bit 

barbiemama
    20. Rujan 2018. 08:52

SarahSarah

Neznam dal' se smije uz obrok ali akoda probaj s hranom popit.izmedu dva zalogaja. Mozda ti bude lakše. :) Nadam se da će dobro bit

Kendural se natašte, ali ovaj antibiotik više neću natašte. sutra ću nakon doručka bome. sad sam skroz ok, kao da ništa nije bilo. podsjetilo me na onu početnu trudničku mučninu.

Blaza26
    20. Rujan 2018. 08:52

Ptičica

Jutro jutro
    Blaza divna mi je ova robica! Gdje si harala?
    Sretno sa OGTTima. I sa pregledima. Salatice, jos malo i sutra 😄

U Bingu... neki dan kad smo bili u Mostaru smo pooharali Bingo stvarno je najveci u Hercegovini,ja sam mislila da u ovom nasem "nema nista" kad sinoc otisli,preslatka robica,ima izbora malih brojeva,smijesne cijene.... jos bi ja kupila nego nismo nosili puno novaca,kartice isto kuci ostale,jer smo "samo" posli pogledat cijene laptopa posto cemo iduci mj.to kupit... I naravo ovo bilo usput i eto

• Strudlica
    20. Rujan 2018. 08:56

barbiemama

Allie, sretno na ogtt :)

Blažo, predivna vam je robica za curicu.

Leo mi je bio zgodan, ali evo Johnny Depp nikad. meni nekako izgledao kao neki hobo kojeg bih oprala sa šmrkom prije uporabe :D

Ana89
    20. Rujan 2018. 08:56

barbiemama

meni jutros antiobiotik za E.coli loše sjeo na želudac i onda sam porigala i to i Kendural C koji sam popila prije. ah.

Kendural obvezno uz jelo. I antibiotik. I pij ih odvojeno. Uz kendural C, ništa mliječno...sat prije ili dva nakon.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    20. Rujan 2018. 09:06

Ana89

Kendural obvezno uz jelo. I antibiotik. I pij ih odvojeno. Uz kendural C, ništa mliječno…sat prije ili dva nakon.

hvala na savjetu. pročitala na netu da treba natašte, a vidim da ne bu išlo tak. i naravno, popila ja i jogurt nakon svega toga. sutra ću  pametnije :D

Ptičica
    20. Rujan 2018. 09:18

Evo stigla mi obavijest da su na ekupi popusti na baby opremu plus besplatna postarina pa skicajte ako kog zanima https://www.ekupi.hr/Content/Search.aspx?qry=19012017&utm_medium=email&utm_campaign=NL_20_09_2018_igracke&utm_content=NL_20_09_2018_igracke+CID_fe6e299276ac10b3ef854eb977b90d52&utm_source=Newsletter

barbiemama
    20. Rujan 2018. 09:19

meni stigla obavijest na mail da Bubamara organizira nekakvu kao radionicu za buduće mame. vidim da će održati predavanja o dojenju i slično. pa ako nekoga zanima...

Ptičica
    20. Rujan 2018. 09:22
    AllieH
    20. Rujan 2018. 09:29

Klikerice, sretan rodjendan! I jos neka klokanica ima danas rodjendan, ali sam zaboravila koja. 
    Gotov moj OGTT, evo me kuci, doruckujem i pijem kavu. Iako sam najavila muzu da ce morati po mene da ne vozim nazad sama, na kraju sam mu javila da ne mora. Nikakav bauk to nije, ta voda je slatka i gadna, ali popijete i ne razmisljate. Nije mi bila muka niti ista, sjela sam nakon toga uz prozor, ponijela sam si Kindle tako da mi je i vrijeme proletilo. Bas eto nista posebno i ne znam zasto zene strase s tim. Kuzim da ne reagira svatko isto i da nekome moze biti lose, ali mislim da bespotrebno plase zene s tim.
    I ja bih Johnny Deppa prvo dobro otusirala i oribala.  Tom Hardy mi isto nije nista posebno, evo ne znam, nemam neki poseban girl crush ni na koga od tih glumaca. Ili se trenutno nikoga ne mogu sjetiti. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.