Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    20. Rujan 2018. 13:08

Btw Ana i moj muz je ribica 😍 tak da te kuzim 🤗

zadranka86
    20. Rujan 2018. 13:09

Ana89

Obavila sam i doktora i komplikacije i JYSK.
    Uglavnom, muž je nastavio kvocati, inače je divan i odan, ali ima još min 3 osobnosti od kojih je dvije teško podnijeti( riba u horoskopu) i ja sam se ofc rasplakala.
    Nije pomoglo što mi je ginić prije toga kvockao za "velikih" 11 kila u 30 tt skoro. I opet me šalje na OGTT😪😪😪. I onda sam se još i debelo osjećala 😐😐.
    Nema veze, danas sam pojela 2/8 pizze one male. Boli me briga. Ne mogu bit i gladna i depra istodobno 😐😐Bar ne sad.

JYSK mi je ulijepšao ovu depru od dana , kupila veliki ručnik, dva ogrtača , 3-4 mala ručnika i kutiju za spremanje stvari za 260 kn. Sad imate 15 posto akcije na sve što stane u onu veliku vreću uz postojeće sniženje na proizvod.
    Bila i u kadrovskoj kod poslodavca, rekli su mi 15.10 reći što kako i kad ugovor istekne, ali da će vjerovatno produžavati ugovor, jer sam "stalni sezonac"… Vidit ćemo.

Ana glavu gore....uopce nemas puno kila za te tjedne..misliiimmm..da je to i do doktora..Neki su jakooo rigorozni po tom pitanju dok neki ne obracaju puno paznje na to..Znam iz iskustva...lipo ti papaj kao di sad uzivaj u svojoj busici i preostalim tjednima blazenog stanja...A muz kao muz vratit ce se na pocetne postavke...Uzivaj danas kao i svaki dan i ne dopusti da ti itko kvari tvoje raspolozenje i tvoje misli...budi pozitivna i ne dopusti da icije misljenje i ponasanje utjece na tebe..ti zaista nije puno..i muz ce doci sebi...NITKOOO ne smije rasplakati trudnu zenicu😗...cuvaj pazi i mazi svoje zlato...i bit ce sve ok.....😚😚

url=https://lilypie.com]

Ana89
    20. Rujan 2018. 13:10

Pticaselicazgst

Pepe prekrasna trudnica 😍
    Busybee cestitke na curici ❤
    Ana ufff danas deff nije tvoj dan, muz nek te ne ljuti a doktor nek ne pizdeka bzvz. Nisi uopce puno kila dobila, oni se isto svega drze ko pijan plota. Maaah, eto im svima po jedan jecmenac 😤 kad ces ic opet radit ogtt? A bas te maltraju..
    Super za shopping, ja do daljnjeg sam sve stopirala, krenut cu opet od 10 mjeseca 😊

OGTT? Nezz...zvati ću sutra lab, pa kad kažu da dođem. Ma... Ne treba mužu ječmenac, već ga boli zub. Punishment enough 😂😂. 
    Doktor je ionako samo za administraciju. Možda naiđe neka kojoj je stalo do njegovih pizdekanja😂. Dirnulo me jedino na prvu, kasnije, ma nek priča što hoće. Srela sam žensku, trudna tri tjedna više od mene, jedini komentar, -ti kao da nisi trudna. Eto, još malo ulijepšavanja dana😀.
    Kasnije popratim sve što ste pisale😆😆. Olovku i papir i idemo. Slabo pamtim 😂😂

url=https://daisypath.com]

• nali
    20. Rujan 2018. 13:15

Predivne busice ❤️❤️❤️❤️
    Slavljenicama zelim sretan rodendan 💝🎁🥂🎂🎉🍰🎈🎁
    Ana nemoj se uzrujavati 😘 imas prestrogog doktora, ja sam dobila 9 kila na kontroli proslli tjedan i nije nista bilo sad vau panika. A kolko sam manje trudna od tebe. Kad ti se nesto jede, jedi, pa nemozes nista ne jest. 
    Ja vas malo slabije pratim, imam laganu temperaturu pa me neko bunilo stalno hvata, samo spavam, krenem tipkat i zaspim, crijevna viroza je jos tu.. Narucila sam bebi napokon par stvarcica, valjda vise necu imati nocne more oko toga 😁 Danas cu jos. Gledam na my toys ima zakon stvari, samo trpam  u kosaricu, pa cu se odluciti sto cu..Mislim da mi 10 placa nece biti dovoljno.😆 

Sunflower! 🌻
    20. Rujan 2018. 13:18

Ma ne kuzim te doktore koji tak napadaju... Dok je sve ok ne razumijem takve komentare, pa nismo sve iste, bas mi to digne tlak 😡 Nedaj da te bedira Ana!  
    Evo kad smo vec kod trbuha i mog, doduse mi uzivo izgleda nekak veci nego na slici 🤣

Pticaselicazgst
    20. Rujan 2018. 13:18

Ja danas narucila slova za krevetic, preslatka su mi 😍😍
    Nali drzi se, sva sreca te viroze brzo prodju, iako su jako neugodne dok traju, pogotovo sad dok si trudna. Jos koji dan i bit ces ko nova 🤗

Vana11
    20. Rujan 2018. 13:19

Cure slavljenice, sretan vam rođendan! 🎁😄🎉🎂
    Super mi je to kak vas po više tu ima isti dan rođendan 😁
    Evo i naša slika, jedna velika

Bruna92
    20. Rujan 2018. 13:19

Curama zelim sretan rođendan 😁❤️
    Ana, mislim da danas Ribe imaju cudan dan... Mene je muz maloprije ispalio da koji mi je vrag danas, da nisam normalna, sta sam tako nervozna i cudna... I da, imamo po nekoliko osobnosti ali u vecini vremena smo prilicno pitomi 😂

Sunflower! 🌻
    20. Rujan 2018. 13:21

E i samo da napomenem da sam ja sluzbeno na 70kg sto znaci +12 od pocetka trudnoce 😅
    Taman jos 3kg i mogu u rodiliste sa +15 ko i prvi put 🤣

MareiKate
    20. Rujan 2018. 13:24

Busybee, čestitke na curki :)  
    Slavljenice, neka vam je divan dan i ostatak ove posebne godine, da vam bebice dođu brzo i bez puno muke :)
    Barbie, zaista nema potrebe da se mučiš sa kenduralom na tašte, razgradi se on svakako, bitnije je ne kombinirati ga sa kavom i mliječnim proizvodima, i unutar dva sata sa tabletom za štitnjaču, tko i to ima na listi.
    Ana, nije lako s nama ribama 😂 što se tiče kila, vidiš u kojem sam ja tek tjednu a na +6 sam, i u prosjeku u zadnje vrijeme dobivam 1kg tjedno, di ću ja bit do kraja 😂  mene ogtt tek čeka idući tjedan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.