Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    20. Rujan 2018. 10:57

barbiemama

Jagodica86

Još jedan savjet, to meni doktor uvijek naglasi. Uzmi probiotik u ljekarni, pogotovo jer si trudna, ali i inače uz svaku dozu antibiotika, sprečavaju koliko toliko mučnine i proljev i gljivice dolje, ja dok ih pijem uz antibiotik stvarno bez nuspojava. Samo traži neke kvalitetne i naglasi da ti trebaju uz antibiotik i da si trudna. Vrijedi svake kune. Reći će ti u ljekarni kako se pije točno.

pijem onaj Bio kult probiotik i to sigurno već dva mjeseca. dvije dnevno, po preporuci doktorice. e sad, ne znam jel taj dovoljno dobar. ali probat ću prvo s tim kad već imam kutiju.

E super ako piješ već, trebalo bi biti dovoljno. Pazi samo da uzimaš odvojeno 2 sata od antibiotika. 

Ja isto pijem već mjesec i nešto, naručila sam si sa i herba prenatal probiotike, makar mislim da su bilo koji ok koji imaju više bakterija.
    Klikerica sretan rođendan i od mene 

Jagodica86
    20. Rujan 2018. 11:04

Eee, i tribe i tebi sve najbolje za rođendan , tek sam kasnije vidjela, uživajte i nek vas maze i paze.
    Ja ne znam kad ću na ogtt, imam mjesec dana vremena pa kad mi se bude dalo... 

• Sandrica30
    20. Rujan 2018. 11:14

Jutro svimaaa..Ogtt obavljen jutros. Došla sa praznom baterijom na mobitelu ali je zato knjiga spasila stvar..užasno sporo prolazi vrime..Presretna sam šta je gotovooo..

url=https://lilypie.com]

• Sandrica30
    20. Rujan 2018. 11:19

I sretan rođendan svim klokanicama koje slave

mmama2
    20. Rujan 2018. 11:30

Sretan rockas slavljenicama🎉🎈
    Ja se jako, jako veselim vidjeti naseg bebeka, najrade bi zaspala i probudila se da je Bozic 😑😑 isto ga zamisljam vec naveliko, a jako dobro znam da bude vjerojatno skroz drugaciji😂 i kada se sjetim onih malenih tjelesaca, koscate guze i oni sporih pokreta njihovih😂😂 ko neko malo dijete sam samo da produ ti tjedni vise 💙💙

Sunflower! 🌻
    20. Rujan 2018. 11:35

Sretan rockas cure ☺️ 
    Pepe, ja bih ti preporucila da si pogledas grudnjake u Mulleru... ja sam od tamo imala s prvim djetetom i bas sam bila zadovoljna, a mislila sam kak cu jedva nac nesto za svoje inace komplicirane sise 😅 
    Ne mozes probat tamo, al ak ti ne odgovara mozes zamijenit, tak sam ja napravila dok sam nasla koja mi velicina odgovara, kupila tri komada i doslovno sam bila mirna cijeli period dojenja od godinu i pol... 😁

Blaza26
    20. Rujan 2018. 11:48

Klikerice i Tribe sretan vam rođendan!!!!!🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈

pepe1907
    20. Rujan 2018. 11:49

Po kalendaru smo punih 28tj(prosli tjedan u srijedu na uzv smo bili 27+5tj)pa sam se sva pogubila ali evo nas sa svih strana..veliki smo velikiii 😊

• Malaaiva
    20. Rujan 2018. 11:56

Pepe baš ste slatki 
    Ja sam isto u Mulleru kupila grudnjak i zadovoljna sam s njim. 
    Cure sretan rođendan 🎂🎂

Rita

Sunflower! 🌻
    20. Rujan 2018. 11:59

Lajkam trbusak Pepe, bas si fino crna i izgleda tak nekak glatko 😅😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.