Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    19. Rujan 2018. 19:26

Du ja sam se dvoumila jer mi je skroz nepoznata stranica. Ali po iskustvima sve stigne u dobrom stanju i narucila sam samo pamucne stvari pa bi trebalo biti dobro. Jedino sto se dostava ceka par tjedana. 
    Ptico u papirima je uglavnom bija 😅 Kupili smo Bugaboo, jedva cekam da stignu. 
    Salatice haha neka si me mijenjala 😂😂
    Nali brzo ozdravi 😘 Znaju crijeva potaknuti bh, proci ce cim se smiri viroza. Sretno u petak, javi nam novosti 😘
    Ivylee bravo za dobar guk!
    Barbie drzim fige da se rijesis e.coli s prvom turom atb. Stvarno niski rezultati 😅 Super!
    I ja bi sad ove paprike 😋😋
    Mi smo na pocetku imali zabranu zbog hematoma, nakon toga je seks par puta tjedno prosjek. Sad rjede jer je sve kompliciranije sa sve vecim trbuhom ali snademo se 😬
    Bruna dobar san 😂😂 
    Salatice haha nelos je Hardy. Kako koja slika 🤣
    Ja sam od sutra u 3. tromjesecju 😱😍🎉

barbiemama
    19. Rujan 2018. 19:27

Malaaiva

Jel itko radio Ogtt u DZ na Krugama? Jel se treba naručiti ili nešto?

nisam na Krugama, ali sam u DZ Siget, pa pretpostavljam da je ista procedura. samo dođeš, ostaviš zdravstvenu iskaznicu.  prozovu te, vide u sustavu kakvu pretragu moraš obaviti. ne čekaš na red s ostalima koji su došli vaditi krv nego te odmah šalju na pretragu. preporučam da prije toga nađeš neko mjesto gdje možeš sjest, pored prozora. 

zadranka86
    19. Rujan 2018. 19:36

Cureee sto vi papate za veceru...nesto lagano ili ...osjecam neku nadutost u crijevima...bass nezz sto bi jela a gladna sam...😣😣

url=https://lilypie.com]

Anavi_92
    19. Rujan 2018. 19:43

Malaaiva

Jel itko radio Ogtt u DZ na Krugama? Jel se treba naručiti ili nešto?

Ja sam radila, prije koji tjedan.. dode se samo ujutro i preda iskaznica, trudnice brzo zovu.. ja sam dosla u 7 i bila sam kroz 10 min na redu, makar je bilo sto penzica prije 😂 isla sam sjest vani na klupicu izmedu vadenja jer je unutra bilo prezagusljivo..

Anavi_92
    19. Rujan 2018. 19:46

Klikerica

Emily1801

Ja sam 29.9. u 12:30.
    Nema veze, ti ides prije mene pa mozes napisati kako ti je bilo da znam sto nas ceka. 😊

a super je što se ne moraš skidati, samo stomak pokažeš… i biti će ti hrpa doktora oko tebe, jer su oni na seminaru dvodnevnom u Podobniku. To mi je rekla moja ginekologinja. Mi samo ležimo, uživamo u pogledu na bebu i čekamo slikice :)
    biti će super! Hoćeš voditi muža?

Cure mene su isto zvali jucer da sam izabrana za uzv, isto 29.9. u 12:30 👍

• Malaaiva
    19. Rujan 2018. 19:46

Hvala na informacija, spremam se onda u petak da riješimo i taj ogtt  

Rita

• Lordan
    19. Rujan 2018. 19:58

Pozdrav cure..
    Eto da se i ja priključim ovoj divnoj grupi. Nakon 2 pobačaja..sad smo 16+2.🤗

pepe1907
    19. Rujan 2018. 20:31

barbiemama

_lily_0

A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝

hahaha mi smo ko neki manijaci. ujutro prije posla se kao mazimo, pa malo ljubakamo. onda on obično nešto inicira pa se i ja napalim. i tako skoro svako jutro prije posla 😂

ujutro mi je najdraže 😊

zadranka86
    19. Rujan 2018. 20:32
    Dobar tek cure....😉😉😉😉😉
    Dobar tek cure....😉😉😉😉😉

Ana89
    19. Rujan 2018. 21:22

Da se i ja javim 😆. Gledali smo Solo, the Star Wars story, beban je lupao kao lud. Mali star wars fan 😊😊 Vidi se tko su mu mama i tata, samo ja sam sve nastavke pogledala min 7 puta.
    Uglavnom, sutra moram kod ginekologa po potvrdu o trudnoći i komplikacije nositi zavodu, pa u firmu. I javiti pregled u Rijeci od prije dva tjedna lol. Pitat će me di sam bila dosad...paaa ne da mi se u Umag samo za to.
    Večerala sam jednu palačinku sa domaćim džemom od malina bez šećera i šalicu jogurta. Valjda neću biti gladna za dva sata opet. 
    Kosti su mi danas podnošljive 😀 Došao mi je mali dodatni  plastični ormarić za bebi stvari - higijenu, bit će zasad dosta, neki Curver marka. Nije toliko uočljiv i ok je, uklapa se sa Bunny komodom.,bjelkasti, bež. Jučer su mi došle i ogradice od ateliera Lela. Predivne su.
    I da, kupila sam si tenisice😀 Da se i mama malo počasti 😋😋😋

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.