Du ja sam se dvoumila jer mi je skroz nepoznata stranica. Ali po iskustvima sve stigne u dobrom stanju i narucila sam samo pamucne stvari pa bi trebalo biti dobro. Jedino sto se dostava ceka par tjedana.
Ptico u papirima je uglavnom bija 😅 Kupili smo Bugaboo, jedva cekam da stignu.
Salatice haha neka si me mijenjala 😂😂
Nali brzo ozdravi 😘 Znaju crijeva potaknuti bh, proci ce cim se smiri viroza. Sretno u petak, javi nam novosti 😘
Ivylee bravo za dobar guk!
Barbie drzim fige da se rijesis e.coli s prvom turom atb. Stvarno niski rezultati 😅 Super!
I ja bi sad ove paprike 😋😋
Mi smo na pocetku imali zabranu zbog hematoma, nakon toga je seks par puta tjedno prosjek. Sad rjede jer je sve kompliciranije sa sve vecim trbuhom ali snademo se 😬
Bruna dobar san 😂😂
Salatice haha nelos je Hardy. Kako koja slika 🤣
Ja sam od sutra u 3. tromjesecju 😱😍🎉
Jel itko radio Ogtt u DZ na Krugama? Jel se treba naručiti ili nešto?
nisam na Krugama, ali sam u DZ Siget, pa pretpostavljam da je ista procedura. samo dođeš, ostaviš zdravstvenu iskaznicu. prozovu te, vide u sustavu kakvu pretragu moraš obaviti. ne čekaš na red s ostalima koji su došli vaditi krv nego te odmah šalju na pretragu. preporučam da prije toga nađeš neko mjesto gdje možeš sjest, pored prozora.
Cureee sto vi papate za veceru...nesto lagano ili ...osjecam neku nadutost u crijevima...bass nezz sto bi jela a gladna sam...😣😣
url=https://lilypie.com]
Jel itko radio Ogtt u DZ na Krugama? Jel se treba naručiti ili nešto?
Ja sam radila, prije koji tjedan.. dode se samo ujutro i preda iskaznica, trudnice brzo zovu.. ja sam dosla u 7 i bila sam kroz 10 min na redu, makar je bilo sto penzica prije 😂 isla sam sjest vani na klupicu izmedu vadenja jer je unutra bilo prezagusljivo..
Ja sam 29.9. u 12:30.
Nema veze, ti ides prije mene pa mozes napisati kako ti je bilo da znam sto nas ceka. 😊
a super je što se ne moraš skidati, samo stomak pokažeš… i biti će ti hrpa doktora oko tebe, jer su oni na seminaru dvodnevnom u Podobniku. To mi je rekla moja ginekologinja. Mi samo ležimo, uživamo u pogledu na bebu i čekamo slikice :)
biti će super! Hoćeš voditi muža?
Cure mene su isto zvali jucer da sam izabrana za uzv, isto 29.9. u 12:30 👍
Hvala na informacija, spremam se onda u petak da riješimo i taj ogtt
Rita
Pozdrav cure..
Eto da se i ja priključim ovoj divnoj grupi. Nakon 2 pobačaja..sad smo 16+2.🤗
A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝
hahaha mi smo ko neki manijaci. ujutro prije posla se kao mazimo, pa malo ljubakamo. onda on obično nešto inicira pa se i ja napalim. i tako skoro svako jutro prije posla 😂
ujutro mi je najdraže 😊
Da se i ja javim 😆. Gledali smo Solo, the Star Wars story, beban je lupao kao lud. Mali star wars fan 😊😊 Vidi se tko su mu mama i tata, samo ja sam sve nastavke pogledala min 7 puta.
Uglavnom, sutra moram kod ginekologa po potvrdu o trudnoći i komplikacije nositi zavodu, pa u firmu. I javiti pregled u Rijeci od prije dva tjedna lol. Pitat će me di sam bila dosad...paaa ne da mi se u Umag samo za to.
Večerala sam jednu palačinku sa domaćim džemom od malina bez šećera i šalicu jogurta. Valjda neću biti gladna za dva sata opet.
Kosti su mi danas podnošljive 😀 Došao mi je mali dodatni plastični ormarić za bebi stvari - higijenu, bit će zasad dosta, neki Curver marka. Nije toliko uočljiv i ok je, uklapa se sa Bunny komodom.,bjelkasti, bež. Jučer su mi došle i ogradice od ateliera Lela. Predivne su.
I da, kupila sam si tenisice😀 Da se i mama malo počasti 😋😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji