Obavila sam i doktora i komplikacije i JYSK.
Uglavnom, muž je nastavio kvocati, inače je divan i odan, ali ima još min 3 osobnosti od kojih je dvije teško podnijeti( riba u horoskopu) i ja sam se ofc rasplakala.
Nije pomoglo što mi je ginić prije toga kvockao za "velikih" 11 kila u 30 tt skoro. I opet me šalje na OGTT😪😪😪. I onda sam se još i debelo osjećala 😐😐.
Nema veze, danas sam pojela 2/8 pizze one male. Boli me briga. Ne mogu bit i gladna i depra istodobno 😐😐Bar ne sad.
JYSK mi je ulijepšao ovu depru od dana , kupila veliki ručnik, dva ogrtača , 3-4 mala ručnika i kutiju za spremanje stvari za 260 kn. Sad imate 15 posto akcije na sve što stane u onu veliku vreću uz postojeće sniženje na proizvod.
Bila i u kadrovskoj kod poslodavca, rekli su mi 15.10 reći što kako i kad ugovor istekne, ali da će vjerovatno produžavati ugovor, jer sam "stalni sezonac"… Vidit ćemo.
joj naporan ti doktor i kud opet na ogtt 🙈
Ja nisam bila vise od mj.dana na vuk vrhovcu 🙈malo si ja to oduzim al kaj sad...ja se nadam da mene nece slat na ogtt 😁 gledam vase slike i skuzim koliko mi ke trbuh nisko..nije ni cudo da me sve boli 😁 nadam se da ce se malo dic gore
Tribe i Klikerica, sretan rođendan!! 💕🌼🥀🍰🎂
Ana89, samo digni glavu i ne slušaj nikoga, ni muža ni doktora! Znaš kako smo mi žene jake, a pogotovo sad kad nosimo još jedan život u sebi! 💪
Drage nase slavljenice sretan vam rockas!!🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Busice su vam divne😍
Svima koji vas ljute posaljite jacmenac😁 Ja sam svojim majstorima odreda svakom poslala po jacmenac🤣🤣 nadam se da su ih i dobili🤪
I da prijavim pregled,sve je dobro sa bebanom,imamo 750g😍..
Posteljica se nije podigla,ostala je na uscu..i tako..bitno da je beban dobro💙😇
Pepe super ste 😍😍 i ostale cure koje su u medjivremenu nabacile slikice 😍😍 nisam naravno sve popamtila.. Al koliko vidim nijedna nije nesto da se udebljala ne znam koliko, sve ide u trbuh i cicke 😁
Busybee cestitke na curici ❤️
Slavljenicama nek je najsretniji rockas 😁😘
Sve me strah sta ce meni gin komentirat za kilazu, mislim da sam i ja oko 10kg u visku, a sto je najjace svi mi komm da imam mali trbuh, a ovo ostalo mi ostalo koliko toliko isto, osim cicka naravno 🤣 da mi je znat di su te kile.. Nadam se da nece puno prigovarat jer idem privatno pa ga kao placam i nema pravo na prigovor 🤣🤣
Ptico ona slova su prekrasna 😍😍
I ko je ono narucio komodu? Maggie? Ima li ta tvoja sveki neku blizanku 🤣🤣🤣
Ja napokon uspila sve pocistit od krecenja, mrtva sam, i spakirala nas za put 😉
Joj, cim me nema par stranica, gubim se haha. Zapamtila sam da cure imate bas lijepe stomaciceee 😍😊(ma da to nisu vise stomacici, vec pravi trudnicki 😍).
Ana,
samo se sjeti Salatice i 19+ 🤣 Mislim da je prestrog. Meni je to taman. Ne znam sta hoce od nas, da lezimo i mirujemo, da nista ne jedemo, ne pusimo (ovo opravdano za nas pusace) i da dobijemo 6kg h
ahahaha 🤣 Ja jesam pretjerala, ali znam da je najmanje pola zbog cigara i onda mi nije krivo, bolje kilogrami nego cigareta, ali da tebe proziva... Ignorisi ga. I ja cu sutra dobiti ribanje. 3kg sam za ovaj nepuni mjesec u plusu i jebiga, sta cu haha.
Slike od Pepe i Vane11 - predivne ste cure A da Pepe, naporan je..još je napisao da moram neki hemoglobin A1C vaditi. Vidim da je to neka pretraga za dijabetes...ne kužim fakin strku oko toga, ako je OGTT za trudnice 8,5 tolerancija, odnosno 7,8, meni je bio 7,5. Ne bi da sam dijabetičar...a svašta. Mislim da nakon ove trudnoće mijenjam općeg ginekologa, ne treba mi takav paničar da mi unosi nemir. S jedne strane paničar, s druge mu je smiješno što ne treba biti.
I još ga pitam za bolove u kostima, konkretno nozi kad zaboli zbog otpuštanja relaksina iz leđa..on meni ni dva ni tri--težina, treba paziti. A što da očekujem od tipa koji me poslao onoj mesarici na prvu operaciju u Pulu prošle godine. jer su bili školski kolege
Mužu možda ipak pošaljem ječmenacMislim da je razlika između ženskih i muških riba- muške su stoput gore...
Busybee - čestitke na curici!!
Svjesna - sretno na pregledu i tebi i svim drugim curama koje idu
Sretan rođendan Klikerica i Tribe, proslavite rođendan najbolje moguće!!!
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Divni trbusi 😍😍😍
Truskawka nadam se da uzivas s muzem i nadoknadujes vrijeme razdvojenosti. Nismo te zaboravili, nemoj ni ti nas.
Du Du Du Du, Antonela i ja ti zahvaljujemo na ideji za danasnji rucak. Mi smo i tikvice napunile. Cak smo pjevale i plesale dok smo kuhale. Izvrstan je bio. A sta si danas lijepo kuhala? 🤣🤤
Joj, cim me nema par stranica, gubim se haha. Zapamtila sam da cure imate bas lijepe stomaciceee 😍😊(ma da to nisu vise stomacici, vec pravi trudnicki 😍).
Ana,
samo se sjeti Salatice i 19+ 🤣 Mislim da je prestrog. Meni je to taman. Ne znam sta hoce od nas, da lezimo i mirujemo, da nista ne jedemo, ne pusimo (ovo opravdano za nas pusace) i da dobijemo 6kg h
ahahaha 🤣 Ja jesam pretjerala, ali znam da je najmanje pola zbog cigara i onda mi nije krivo, bolje kilogrami nego cigareta, ali da tebe proziva… Ignorisi ga. I ja cu sutra dobiti ribanje. 3kg sam za ovaj nepuni mjesec u plusu i jebiga, sta cu haha.
Pa da, da mirujem, ne jedem, brojim svaki zalogaj, da nosim 3 kg sisa i kilo i pol bebe u 30. tt i sve to da ne dobim više od 11 kg u cijeloj trudnoći I ovce i novce
A već sam gladna i živčana, toliko da mi se i stomak pokvario koliko posti jadan...
url=https://daisypath.com]
cure, sve ste divne! busybee, cestitam na curici! ana, bome danas nije tvoj dan...sutra ce biti! Sinoc smo jedna drugoj pozelile sto manje stresa, ja sam relativno bezbolno i brzo sve obavila, a tebi dan koma...sutra ce biti bolje, danas se ispusi i grintaj i salji jecmence 😁 ptičice, taman slusam kako mi crijeva jaucu i pojela sam saku badema i ljesnjaka jer sam jutros stala na vagu i kad nisam pala u nesvijest...na dobrom sam putu da u 4 tjedna od pregleda do pregleda natucem 4 kile...imam osjecaj da jedem isto, a brze dobivam na kilazi, je li to moguce? 😆 uglavnom, rucak ti izgleda mljac mljac mljac 🤤 kod mene danas na meniju oslic i krumpir salata s jajima!
Sortiraj odgovore
Najstariji