Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    20. Rujan 2018. 12:02

Curee, sretan rockas.
    Na brzinu prijavljujem da je sve super i da imamo jos jednu curicu 😍

du1988
    20. Rujan 2018. 12:03

pepe 😍 

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    20. Rujan 2018. 12:11

Pepe lipa busica basss..i zgodna😉😉😉...cure ja taman spremam ruckic bila malo u diru malo trosit pare sto bi rekli🤣...i sad rucak..i onda slijedi domaci rad i ucenje....nakon toga planiram jednu kavicu i malo relax...ugl.laganini...bila san usput na informacijama i bass sam ponosna mogu vam reci..inace je odlikas ali sad kako sam kuci kaze i uciteljuca da se tocno vidi da je postrozen rezim😍🤣...i evo dosla kuci obavila sve bas san sretna i ispunjena ..cekam moga muza da dode s posla da rucamo svi zajedno i polako u nove pobjede..saljem tople pozdrave...

pepe1907
    20. Rujan 2018. 12:20

mateja91

Lajkam trbusak Pepe, bas si fino crna i izgleda tak nekak glatko 😅😍

😊😁 Jos uvijek me drži boja 😁 a kolko se trackam s uljima i kremama ima da bude glatko i neispucano 😁 za razliku od cica koje izgledaju ko cvijetić od strija 😁

Blaza26
    20. Rujan 2018. 12:29

Pepe bas si lijepa i zgodna
    Busybee cestitke na curici..... sto bezbrizniju trudnocu do kraja ti zelim

_svjesna
    20. Rujan 2018. 12:33

Pepe divan ten i divan stomacic ❤️
    Kod mene je tako dlakav i sva sam bijela jer se nisam smjela izlagati suncu 😪
    Danas sam na pregledu a tako sam se premorila, imamo radove u kupatilu sve smo lupali i radimo ponovo pa je cijeli stan dignut naopacke, samo odvozim i dovozim majstore po cijeli dan, muz je odsutan huh jedva cekam da bude sve gotovo i da sredimo napokon nasu gajbicu. 

_lily_0
    20. Rujan 2018. 12:34

Klikerice i Tribe Sretan vam Rođendan neka vam bude najljepsi i najbolji uzivaj te u danasnjem danu 🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀😘😘
    Pepe 😍😍

m.girl6
    20. Rujan 2018. 12:38

pepe, prekrasna si 

Noa 💙

Ana89
    20. Rujan 2018. 12:39

Obavila sam i doktora i komplikacije i JYSK.
    Uglavnom, muž je nastavio kvocati, inače je divan i odan, ali ima još min 3 osobnosti od kojih je dvije teško podnijeti( riba u horoskopu) i ja sam se ofc rasplakala. 
    Nije pomoglo što mi je ginić prije toga kvockao za  "velikih" 11 kila u 30 tt skoro. I opet me šalje na OGTT😪😪😪.  I onda sam se još i debelo osjećala 😐😐. 
    Nema veze, danas sam pojela 2/8 pizze one male. Boli me briga. Ne mogu bit i gladna i depra istodobno 😐😐Bar ne sad.

JYSK mi je ulijepšao ovu depru od dana , kupila veliki ručnik, dva ogrtača , 3-4 mala ručnika i kutiju za spremanje stvari za 260 kn.  Sad imate 15 posto akcije na sve što stane u onu veliku vreću uz postojeće sniženje na proizvod.
    Bila i u kadrovskoj kod poslodavca, rekli su mi 15.10 reći što kako i  kad ugovor istekne, ali da će vjerovatno produžavati ugovor, jer sam "stalni sezonac"... Vidit ćemo. 

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    20. Rujan 2018. 12:40

Cure sretan rodendan!! Lijepo se provedite i najedite 😘😘😘😘
    Pepe zavidim, trbuh je divan, cist 😍 prosto mi dode da ga pomazim 😆
    Busybee cestitke na princezi.
    Svjesna polako. Take it easy 😌 i sretno na pregledu
    Evo, toliko sam sretna sto mi se moja dama javi svakodnevno, gotovo svaki put kad se umirim. Bas je zivahna. Eto. Bas sam sretna. Eto 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.