Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    20. Rujan 2018. 09:06

Ana89

Kendural obvezno uz jelo. I antibiotik. I pij ih odvojeno. Uz kendural C, ništa mliječno…sat prije ili dva nakon.

hvala na savjetu. pročitala na netu da treba natašte, a vidim da ne bu išlo tak. i naravno, popila ja i jogurt nakon svega toga. sutra ću  pametnije :D

Ptičica
    20. Rujan 2018. 09:18

Evo stigla mi obavijest da su na ekupi popusti na baby opremu plus besplatna postarina pa skicajte ako kog zanima https://www.ekupi.hr/Content/Search.aspx?qry=19012017&utm_medium=email&utm_campaign=NL_20_09_2018_igracke&utm_content=NL_20_09_2018_igracke+CID_fe6e299276ac10b3ef854eb977b90d52&utm_source=Newsletter

barbiemama
    20. Rujan 2018. 09:19

meni stigla obavijest na mail da Bubamara organizira nekakvu kao radionicu za buduće mame. vidim da će održati predavanja o dojenju i slično. pa ako nekoga zanima...

Ptičica
    20. Rujan 2018. 09:22
    AllieH
    20. Rujan 2018. 09:29

Klikerice, sretan rodjendan! I jos neka klokanica ima danas rodjendan, ali sam zaboravila koja. 
    Gotov moj OGTT, evo me kuci, doruckujem i pijem kavu. Iako sam najavila muzu da ce morati po mene da ne vozim nazad sama, na kraju sam mu javila da ne mora. Nikakav bauk to nije, ta voda je slatka i gadna, ali popijete i ne razmisljate. Nije mi bila muka niti ista, sjela sam nakon toga uz prozor, ponijela sam si Kindle tako da mi je i vrijeme proletilo. Bas eto nista posebno i ne znam zasto zene strase s tim. Kuzim da ne reagira svatko isto i da nekome moze biti lose, ali mislim da bespotrebno plase zene s tim.
    I ja bih Johnny Deppa prvo dobro otusirala i oribala.  Tom Hardy mi isto nije nista posebno, evo ne znam, nemam neki poseban girl crush ni na koga od tih glumaca. Ili se trenutno nikoga ne mogu sjetiti. 

Luka ❤

Jagodica86
    20. Rujan 2018. 09:29

barbiemama

Ana89

Kendural obvezno uz jelo. I antibiotik. I pij ih odvojeno. Uz kendural C, ništa mliječno…sat prije ili dva nakon.

hvala na savjetu. pročitala na netu da treba natašte, a vidim da ne bu išlo tak. i naravno, popila ja i jogurt nakon svega toga. sutra ću pametnije :D

Još jedan savjet, to meni doktor uvijek naglasi. Uzmi probiotik u ljekarni, pogotovo jer si trudna, ali i inače uz svaku dozu antibiotika, sprečavaju koliko toliko mučnine i proljev i gljivice dolje, ja dok ih pijem uz antibiotik stvarno bez nuspojava. Samo traži neke kvalitetne i naglasi da ti trebaju uz antibiotik i da si trudna. Vrijedi svake kune. Reći će ti u ljekarni kako se pije točno. 

barbiemama
    20. Rujan 2018. 09:32

Jagodica86

Još jedan savjet, to meni doktor uvijek naglasi. Uzmi probiotik u ljekarni, pogotovo jer si trudna, ali i inače uz svaku dozu antibiotika, sprečavaju koliko toliko mučnine i proljev i gljivice dolje, ja dok ih pijem uz antibiotik stvarno bez nuspojava. Samo traži neke kvalitetne i naglasi da ti trebaju uz antibiotik i da si trudna. Vrijedi svake kune. Reći će ti u ljekarni kako se pije točno.

pijem onaj Bio kult probiotik i to sigurno već dva mjeseca.  dvije dnevno, po preporuci doktorice. e sad, ne znam jel taj dovoljno dobar. ali probat ću prvo s tim kad već imam kutiju.

du1988
    20. Rujan 2018. 09:36

da, klikerica nam danas ima rodjendan, a ni ja se ne mogu sjetiti tko je druga-nek podsjeti zaboravne klokanice 😁 cure, nek vam je sretan i uzivajte u svom danu! 🌸🎉❤️

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    20. Rujan 2018. 09:38

Jutro cure,sretno na pregledima ko ima.
    Cure koje slave rodendane sve najbolje😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    20. Rujan 2018. 09:40

Uf. Lijepo početak dana kad ti najprije muž reži jer ga budiš da te vozi negdje, a lijepo mu kažeš da ćeš ovim tempom doći na marendu doktoru. Onda tamo dođeš i ona neljubazna sestra reži također i otpiri da dođeš za sat vremena jer ima jedan ultrazvuk koji traje valjda sto godina i onda marendu. 
    Ufff. A još moram na zavod, i u firmu....ljuta sam. Nadam se da će se dan okrenuti na bolje....😶😶😶

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.