Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    20. Rujan 2018. 06:04

Jutroo 😊
    Zadranka, 
    i ja sam juce picu rijesila. Joj, jos je prepekli slucajno, a ja to volimmmm 😍🤤
    Maggie, 
    super za komodu 😊 I moja ce valjda nasu rjesavati hahaha. Svekrve su rezervisane za komode 😂
    Joj poznate licnosti haha. Moja prva ljubav je takodje bio Brad Pitt 😍 Mislim da se u filmu Troja desila prava ljubav ahahahaha. Dalje su bili Johnny Deep i Raphael Nadal (svi navijaju za Djokovica, ja za njega ahahahaha). A vec par godina je Tom Hardy 😍 Sa upadima, poput Sam Heughan (škot iz Outlandera, inace zato hocu u Skotsku). Joj, kao klinka sam, sramota me ovog djeteta hahahah 🤣

AllieH
    20. Rujan 2018. 07:14

Jutro! Evo mene na OGTT-u, izvadila jednom krv, popila vodu (nista strasno), sad cekam jos 2 vadjenja krvi. Drzite fige da sve bude ok 😊

Luka ❤

Salatica9192
    20. Rujan 2018. 07:37

AllieH

Jutro! Evo mene na OGTT-u, izvadila jednom krv, popila vodu (nista strasno), sad cekam jos 2 vadjenja krvi. Drzite fige da sve bude ok 😊

Srecnoo 😊 Bice sve oke 😘

Blaza26
    20. Rujan 2018. 07:38

Jutroo. Probudila me nocna mora prije 6 sati. Taman sam procitala sve zaostatke.... toliko tema,al od sexa sam sve zaboravila. Nama je bila zabrana do nedavno,sad je sve ok.. vise sam postala luda bez njega

• zvrkica
    20. Rujan 2018. 07:48

Jutro 😀

Allie sretno na ogtt i ostalima koje imate preglede 
    Kod mene je radno, čekamo majstora, već sam dobila slom živaca i ne znam kako cu do kraja dana. Najbolje normabel popit i pusa ćao bok 😂😂😂😂

Još sam zamolila manu da dođe čistit no moj nadobudni muž kaže on će. Mama jedva dočekala jer ide sutra u Međugorje, nije se bunila 😂😂

Luda kuća, majstor ne voli pse, a ovaj moj mali terijer osjeti i sad kad krene lajanje, majko mila 😂😂

Blaza26
    20. Rujan 2018. 08:04

Sinoc smo i bili malo u shopingu,curu jos obukli nasli smo fora stvarcica

20. Rujan 2018. 08:08

jutroooo. meni danas postavljaju kuhinjuto je jedini dio stana koji je koliko toliko gotov. nadam se da cu za deset dana moc uselit.... jos merkur cijeli tjedan i izgleda da necu moc tada nista rjesavat. mislim ja .. haha ja gledam i sefujem a dragi radi. a danas se kuhinja postavlja samo s majstorima hahaha malo mi ih je zal.  ja cu sutra na ogtt.. ah... nadam se da ste mi sve dobro...

luks
    20. Rujan 2018. 08:08

jutro cure, klasika mi uz jutarnju kavu na poslu pročitat šta se dešava...jučer mi je bio malo strka zbrka dan, ali zato ću danas laganini.... i da , ja ujutro idem na ogtt :(  da i to rješim, a baš mi se neda.
    maggie super za komodu, da si i to rješila i sad si mirna.
    ja jučer sastavila košaricu za ethereal, pa kontam kroz desetak dana i naručit. a da vas pitam, ja imam 2-3 posteljine od starijeg, ali želim sad kupit još jedan komplet da i ova beba ima neku svoju (npr. nama je mama isto sačuvala, i svaka je dobila po jednu svoju i to mi je baš slatko). pa da vas pitam di ste vi naručivale, znači navlaka za poplun i jastuk, i ogradica? ja sam jednu u etheral zabilježila, ide s njom i poplun,al njega ću proslijedit mami jer će malac često i kod nje biti iduće  godine...

Lovre

luks
    20. Rujan 2018. 08:12

evo mislim da je ova moj izbor, sve ima za 300 kn. Je li koja od vas ethereeal posteljinu naručivala, čisto da znam da je ugodna? 

Lovre

Pticaselicazgst
    20. Rujan 2018. 08:14

Jutro cure,
    Maggie odlično za komodu, sad si mirna 😊
    Allie sretno i bit ce sve u redu 😊 nije to nis tak strasno kako se plasi trudnice 😅javi rezultate..
    Ajme Blaza preslatka je robica 😍
    Ima vas dosta u radovima 😪 zelim vam da se što prije zavrse i da ste napokon mirne 😊 jos kad dodju bebice da svi lijepo uzivate 😍
    Miranda kako napreduje vasa dokumentacija za predaju dozvola?
    Ufff filmska ljubav, johnny deep i dalje mi je odlican 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.