Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    19. Rujan 2018. 17:38

Hahahahhah, taman mislim pisati, zar je moguce da nemam suparnicu ovdje??? hahahaha. Najljepsi covjek na svijetu (pored mog muza, naravno haha), ja i drugarica smo bile u stanju pola dana se zjb u vezi njega i raspravljati se koja ima vece pravo na njega 🤣🤣🤣🤣🤣 A pocetkom 2019 izlazi Taboo season 2 😍 

Sad se mozemo vratiti na temu "bebe" hahahahahha 🤣🤣🤣

Bruna92
    19. Rujan 2018. 17:39

Joj cure bas mi je drago da su vam cufte bile divne ❤️❤️

• Malaaiva
    19. Rujan 2018. 17:58

Jooj i mi smo se seksali bar par puta tjedno dok ja nisam dobila zabranu zbog cerviksa i sad mi fali 

Rita

Klikerica
    19. Rujan 2018. 18:07

Red seksa, red ćufti, red cerviksa... pa ovog nema nigdje!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Malaaiva
    19. Rujan 2018. 18:09

Jel itko radio Ogtt u DZ na Krugama? Jel se treba naručiti ili nešto? 

Rita

• zvrkica
    19. Rujan 2018. 18:10

Žene, nadoknaditi ćemo 😁

Tom Hardy o yes 😁 Salatice 😍😍😍😍😎😎

faking cerviks 😂😂😂😂

• Kani07
    19. Rujan 2018. 18:47

barbiemama

_lily_0

A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝

hahaha mi smo ko neki manijaci. ujutro prije posla se kao mazimo, pa malo ljubakamo. onda on obično nešto inicira pa se i ja napalim. i tako skoro svako jutro prije posla 😂

Barbie i kod nas je tako bez trudnoce😂😂😂al trudnoca nas dokrajci nismo u 20 god imali krizu da nam se neda al kad ne smijemo onda izbora nema 😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Dalal
    19. Rujan 2018. 19:09

Ja sam već jednom pisala podavno da dam nakon odnosa počela kvariti. .Sreća sve je ok, nego eto valjda je iziritirana sluzokoža ili tako nešto. .Ali od tada imamo strah i ne pada nam na pamet da se sexamo..Više se plaši muž nego ja... A ranije smo skoro pa svaki dan.. Ali fali itekako. .Najviše zbog bliskosti i povezanosti. .Nađemo mi alternativu ali nema toga dok se ne spojimo u jedno 😀. .Ali neko reče - nadoknadit ćemo 😀😀

Klikerica
    19. Rujan 2018. 19:10

Salatica9192

Najljepsi covjek na svijetu (pored mog muza, naravno haha), ja i drugarica smo bile u stanju pola dana se zjb u vezi njega i raspravljati se koja ima vece pravo na njega 🤣🤣🤣🤣🤣 A pocetkom 2019 izlazi Taboo season 2 😍

Bacam se ja odmah na prvu sezonu, da stignem... trebala sam neku preporuku, a uvijek zaboravim pitati..

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    19. Rujan 2018. 19:17

Klikerica

Salatica9192

Najljepsi covjek na svijetu (pored mog muza, naravno haha), ja i drugarica smo bile u stanju pola dana se zjb u vezi njega i raspravljati se koja ima vece pravo na njega 🤣🤣🤣🤣🤣 A pocetkom 2019 izlazi Taboo season 2 😍

Bacam se ja odmah na prvu sezonu, da stignem… trebala sam neku preporuku, a uvijek zaboravim pitati..

Serija je premocna. Nemoj da te odbije na prvu, malo je "cudna", misticna, pravo kako joj ime kaze "Taboo" , a sve zanimljivija svaku epizodu. O Tom Hardiju nema potrebe da opet pisem..... 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.