Hahahahhah, taman mislim pisati, zar je moguce da nemam suparnicu ovdje??? hahahaha. Najljepsi covjek na svijetu (pored mog muza, naravno haha), ja i drugarica smo bile u stanju pola dana se zjb u vezi njega i raspravljati se koja ima vece pravo na njega 🤣🤣🤣🤣🤣 A pocetkom 2019 izlazi Taboo season 2 😍
Sad se mozemo vratiti na temu "bebe" hahahahahha 🤣🤣🤣
Jooj i mi smo se seksali bar par puta tjedno dok ja nisam dobila zabranu zbog cerviksa i sad mi fali
Rita
Red seksa, red ćufti, red cerviksa... pa ovog nema nigdje!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jel itko radio Ogtt u DZ na Krugama? Jel se treba naručiti ili nešto?
Rita
Žene, nadoknaditi ćemo 😁
Tom Hardy o yes 😁 Salatice 😍😍😍😍😎😎
faking cerviks 😂😂😂😂
A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝
hahaha mi smo ko neki manijaci. ujutro prije posla se kao mazimo, pa malo ljubakamo. onda on obično nešto inicira pa se i ja napalim. i tako skoro svako jutro prije posla 😂
Barbie i kod nas je tako bez trudnoce😂😂😂al trudnoca nas dokrajci nismo u 20 god imali krizu da nam se neda al kad ne smijemo onda izbora nema 😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja sam već jednom pisala podavno da dam nakon odnosa počela kvariti. .Sreća sve je ok, nego eto valjda je iziritirana sluzokoža ili tako nešto. .Ali od tada imamo strah i ne pada nam na pamet da se sexamo..Više se plaši muž nego ja... A ranije smo skoro pa svaki dan.. Ali fali itekako. .Najviše zbog bliskosti i povezanosti. .Nađemo mi alternativu ali nema toga dok se ne spojimo u jedno 😀. .Ali neko reče - nadoknadit ćemo 😀😀
Najljepsi covjek na svijetu (pored mog muza, naravno haha), ja i drugarica smo bile u stanju pola dana se zjb u vezi njega i raspravljati se koja ima vece pravo na njega 🤣🤣🤣🤣🤣 A pocetkom 2019 izlazi Taboo season 2 😍
Bacam se ja odmah na prvu sezonu, da stignem... trebala sam neku preporuku, a uvijek zaboravim pitati..
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Najljepsi covjek na svijetu (pored mog muza, naravno haha), ja i drugarica smo bile u stanju pola dana se zjb u vezi njega i raspravljati se koja ima vece pravo na njega 🤣🤣🤣🤣🤣 A pocetkom 2019 izlazi Taboo season 2 😍
Bacam se ja odmah na prvu sezonu, da stignem… trebala sam neku preporuku, a uvijek zaboravim pitati..
Serija je premocna. Nemoj da te odbije na prvu, malo je "cudna", misticna, pravo kako joj ime kaze "Taboo" , a sve zanimljivija svaku epizodu. O Tom Hardiju nema potrebe da opet pisem..... 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji