Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    19. Rujan 2018. 15:24

Emily1801

Ajme nije me bilo od jutra i stvarno ste natipkale lektiru. 😆
    Busybee super za Lesninu! Ali mislim da necu od njih narucivati iz principa. Bas kao sto je rekla i Allie H.
    Ivylee super za nalaze! Sad se pocasti knedlama iz Lidla. Prefine su! Jos s poprzenim mrvicama. 🤤🤤🤤
    Klikerice cini mi se da si ti napisala da ides na 4D kod Podobnika. Kad su ti rekli da dodes? Mozda se sretnemo. 😊

Cure koje su narucivale s Nexta, za koliko vam je doslo? Ja sam sinoc narucila, jutros su mi poslali mail da je krenulo pa si mislim mozda dode prije ponedjeljka.

2-3 dan dode s Nexta😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

Duda
    19. Rujan 2018. 15:24

Naravno da sam zaboravila tko je kupio kindić u bubamari 8u1 za 1000kn (za skupljanje veša )-kakav se čini? Mi bi trebali dobiti na korištenje od prijatelja, al si mislim sad za te pare (ionako trebam kupit i madrac i posteljinu-što dobijem u ovom paketu) da imamo svoj..
    Sve zgodne trudnice! Robica super! 
    A od te priče o hrani i knedlama sam bila gladna već sat vremena nakon ručka  Moram probati nougat knedle!

Duda
    19. Rujan 2018. 15:28

I da, nama su odnosi zabranjeni iako se hematom povukao (bio je velik i dugo mu je trebalo da nestane).  Znači zadnji put prije 3,5 mjeseca, dan prije nego sam prokrvarila. Blago nama s našim muževima punim razumijevanja  I noćas dva puta sanjala da sam prokrvarila, dva različita sna al ista stvar mi se dogodila..koma...

Sunflower! 🌻
    19. Rujan 2018. 15:28

Evo da se brzinski ubacim kad je sex u pitanju 🤪 Nema ni kod nas, bilo je od pocetka par puta i to s kondomom zbog ureaplazme, al onda su mene pocele napadat gljivice, plus sam sad vec malo poveca pa se tesko i namjestit i nekak uzivit u cijelu pricu tak da smo odustali i sami seks ne prakticiramo, tu i tamo se posvetimo drugim oblicima “druzenja” 🤣🤣 Ali jedva cekam vise da rodim i oporavim se i da se poseksamo, znaci sanjam seks na tjednoj bazi 😱😭🤣🤣 

• Kani07
    19. Rujan 2018. 15:36

Te bozicne oblekice su mi bas simpa morat cu i ja nesto narucit.Zove me M s posla kaze na poslu ga sef pitao sta nam fali od vecih stvari da je obicaj kod njih da kupe za poklon pa su rekli da biram izmedu krevetica i autosjedalice po mom izboru.Britax As sam rekla 😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    19. Rujan 2018. 15:38

Sex sta je to😂😂😂,zabranjeno od pocetka i svaki put mi naglasi kako zabrana vrijedi😂.Bogu hvala pa covik ne zanovjeta kaze nadoknadit cu😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

mmama2
    19. Rujan 2018. 15:40

Mi se seksamo kak mi dode😂😂 prije cca mj dana mi je dolazilo svaki dan, vise nego netrudnoj🙈😂.. inace znate onu staru sto se vuse seksas vise ti se da tako da nemojte se curke zapustit kada beba dode hormoni "presuse" tek ondaaaaaaa vam se nece dat, i tak produ 2 godine, vjerujte mi😒😒😒😒

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    19. Rujan 2018. 15:40

Čini mi se nadrljale smo nakon poroda i oporavka 😂😂😂 Koliko ćemo samo kamate otplatiti?! 😁😂😂😂😂

_lily_0
    19. Rujan 2018. 15:47

Iskreno sad mi je malo lakse kad ste se ovak otvorile 
    Jer ja nemam zabranu dapace imam zeleno svjetlo od 12 tjedna isto ivf ali sve je bilo ok pa zato mogu, ali blokada cini cuda, a da ne pricam da onda samu sebe opteretim glupim mislima i padnem u depru...
    A bitno da sam uvjek govorila ja kad bidem trudna nema sanse da se ne sexam i nemogu vjerovat kak neko ne prakticira sex a sve je ok, da izvinite pljunula sam sama sebi u usta s tim izjavama 😂🙈
    Ahhhh sta rec bumo nadoknadili vec...

• Kani07
    19. Rujan 2018. 15:51

zvrkica

Čini mi se nadrljale smo nakon poroda i oporavka 😂😂😂 Koliko ćemo samo kamate otplatiti?! 😁😂😂😂😂

😂😂😂s najvisom kamatnom stopom!

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.