Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    19. Rujan 2018. 16:34

Cure, ne znam planira li koja koristiti ove Water Wipes, narucila sam ih preko sestricne, ona uzima vise toga pa nema ni postarine, izaslo me 110kn za 5 paketa maramica, kod nas je jedno pakiranje 27kn. Nije neka velika usteda, ali eto, jedan paket gratis pa nek stoje spremne. Klasicne vlazne maramice svakako ne planiram koristiti, a i ove samo za kad smo van kuce. 

Luka ❤

_lily_0
    19. Rujan 2018. 16:39

E pa znate kaj od danas se bacam u akciju i micem blokadu kako god i probijam led i ima da budem i gora od Du i klikerice
    Hocu bit ona stara ja i poradit cu na tome ima da bide svaki 2/3 dan 🤪🤪

barbiemama
    19. Rujan 2018. 16:40

mi se seksamo 3-4 puta tjedno 😁

Salatica9192
    19. Rujan 2018. 16:41

Klikerice, 
    ma sve uredno 🤣 Ti si u vecini hahah, ja sam u manjini 🤣 Meni mozak previse radi, nemam ja tu vremena vamo tamo hahahahah. Salim se 🤣 Ali jesam razmisljanja da je tjelesno zadovoljstvo nista naspram psihickog. Aliiiii kad se dvoje ljudi vole ❤️ zelis s njim tu vrstu bliskosti.
    Osim, naravno, kada je u pitanju Tom Hardy, sva ova prica o "ne zanima me" pada u vodu... Djesi Tomo 👹

pepe1907

Ivylee

Evo cure da se pohvalim, nazvala sam vuk vrhovac za rezultate guk profila, svi su između 4.2 i 4.8 kakp sam i očekivala. I hvala Bogu nijedan zgrušan, tako da sam sad mirna 4 tjedna od kojih ću naredna 3 malo zaboraviti na onih 1800 kcal 🙈. Znači knedle iz Lidla kažete 🤣🤣🤣

tako se to radi! samo navali 💪😁

m.girl6

zvrkica, zašto ne smiješ zbog cerviksa? jel ti je tak doktor rekao ili? imaš skraćen cerviks?
    mateja91, i ja ga sanjam na tjednoj bazi, Bože grozna sam. Nisam neki frik kaj se sexa tiče, ali jako mi fali
    dr.Kos mi je rekao da može odnosi, ali samo sa kondomom

Noa 💙

_lily_0

A barbi zato ti tako fit izgledas 😂😂🔝🔝🔝

du1988
    19. Rujan 2018. 16:42

go lily 🎉🎉🎉😂😂

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    19. Rujan 2018. 16:42

Tom + Salatica ❤️

Vana11
    19. Rujan 2018. 16:43

Ja sam neki dan naletjela na pampersove i violetine water wipes, ne znam koliko je to stvarno bez tih dodataka, kemikalija i svega tako da jos nista nisam uzela. Doma definitivno planiram koristit blazinice i obicnu vodu, ovo bi bilo za van

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.