Cure, ne znam planira li koja koristiti ove Water Wipes, narucila sam ih preko sestricne, ona uzima vise toga pa nema ni postarine, izaslo me 110kn za 5 paketa maramica, kod nas je jedno pakiranje 27kn. Nije neka velika usteda, ali eto, jedan paket gratis pa nek stoje spremne. Klasicne vlazne maramice svakako ne planiram koristiti, a i ove samo za kad smo van kuce.
Luka ❤
E pa znate kaj od danas se bacam u akciju i micem blokadu kako god i probijam led i ima da budem i gora od Du i klikerice
Hocu bit ona stara ja i poradit cu na tome ima da bide svaki 2/3 dan 🤪🤪
Klikerice,
ma sve uredno 🤣 Ti si u vecini hahah, ja sam u manjini 🤣 Meni mozak previse radi, nemam ja tu vremena vamo tamo hahahahah. Salim se 🤣 Ali jesam razmisljanja da je tjelesno zadovoljstvo nista naspram psihickog. Aliiiii kad se dvoje ljudi vole ❤️ zelis s njim tu vrstu bliskosti.
Osim, naravno, kada je u pitanju Tom Hardy, sva ova prica o "ne zanima me" pada u vodu... Djesi Tomo 👹
Evo cure da se pohvalim, nazvala sam vuk vrhovac za rezultate guk profila, svi su između 4.2 i 4.8 kakp sam i očekivala. I hvala Bogu nijedan zgrušan, tako da sam sad mirna 4 tjedna od kojih ću naredna 3 malo zaboraviti na onih 1800 kcal 🙈. Znači knedle iz Lidla kažete 🤣🤣🤣
tako se to radi! samo navali 💪😁
zvrkica, zašto ne smiješ zbog cerviksa? jel ti je tak doktor rekao ili? imaš skraćen cerviks?
mateja91, i ja ga sanjam na tjednoj bazi, Bože grozna sam. Nisam neki frik kaj se sexa tiče, ali jako mi fali
dr.Kos mi je rekao da može odnosi, ali samo sa kondomom
Noa 💙
Ja sam neki dan naletjela na pampersove i violetine water wipes, ne znam koliko je to stvarno bez tih dodataka, kemikalija i svega tako da jos nista nisam uzela. Doma definitivno planiram koristit blazinice i obicnu vodu, ovo bi bilo za van
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji