Kad ste vec nacele temu sex
Ja neznam koji je meni bog nikad se nisam zamisljala ovako, znaci ja imam totalnu blokadu od sexa bi ja al nikako probit led i opustit se jesnostavno sam ljuta na sebe jer se ne prepoznajem do sad smo samo dva puta i to u 13/14 tj od tada mozda jos jednom i to je to.
Ok svaki put me ili nesto bolucka ili me neka sjevajuca bol potrefi ali ono bas sam papak
Svaka cast muzu on je pun razumjevanja i stvarno ne forsa a ja sam tako zeljna svega ali blokada zesaca 🙈🙈🙈🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Moj muž je isto super, ne gnjavi me.
Mi nismo smjeli zbog IVFa i onda zbog posteljice i sad zbog cerviksa.
0 bodova, na muci se poznaju junaci 😂😂😂😂
U mene nevidena jurnjava danas. Sinoc smo, moj muz i ja, u planiranju organizacije prostora, odlucili kupit stan! I tako smo se jutros nacrtali u banci. I evo, stvarno kupujemo stan 😂🙈iako neznam kako cu ga nac do Bozica 😅
I zato sve kasni. Bruna hvala na ideji za cufte, ugusila sam se danas. Jos sam radila saft od domacih rajcica. Mljac.
Du sutra 100% idu roge punjene mljevenim. Odlicno! Inace me najvise frustrira manjak ideja u kuhanju jer bi stalno jela a nista mi se ne jede.
Kad smo kod odnosa, jesmo jednom, nedavno. I nekako mi je cudno 😐 nije da nebi, nego...neznam. Sreca pa imam muza kojem je drugo ime razumijevanje.
Ajme nije me bilo od jutra i stvarno ste natipkale lektiru. 😆
Busybee super za Lesninu! Ali mislim da necu od njih narucivati iz principa. Bas kao sto je rekla i Allie H.
Ivylee super za nalaze! Sad se pocasti knedlama iz Lidla. Prefine su! Jos s poprzenim mrvicama. 🤤🤤🤤
Klikerice cini mi se da si ti napisala da ides na 4D kod Podobnika. Kad su ti rekli da dodes? Mozda se sretnemo. 😊
Cure koje su narucivale s Nexta, za koliko vam je doslo? Ja sam sinoc narucila, jutros su mi poslali mail da je krenulo pa si mislim mozda dode prije ponedjeljka.
2-3 dan dode s Nexta😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Naravno da sam zaboravila tko je kupio kindić u bubamari 8u1 za 1000kn (za skupljanje veša )-kakav se čini? Mi bi trebali dobiti na korištenje od prijatelja, al si mislim sad za te pare (ionako trebam kupit i madrac i posteljinu-što dobijem u ovom paketu) da imamo svoj..
Sve zgodne trudnice! Robica super!
A od te priče o hrani i knedlama sam bila gladna već sat vremena nakon ručka Moram probati nougat knedle!
I da, nama su odnosi zabranjeni iako se hematom povukao (bio je velik i dugo mu je trebalo da nestane). Znači zadnji put prije 3,5 mjeseca, dan prije nego sam prokrvarila. Blago nama s našim muževima punim razumijevanja I noćas dva puta sanjala da sam prokrvarila, dva različita sna al ista stvar mi se dogodila..koma...
Evo da se brzinski ubacim kad je sex u pitanju 🤪 Nema ni kod nas, bilo je od pocetka par puta i to s kondomom zbog ureaplazme, al onda su mene pocele napadat gljivice, plus sam sad vec malo poveca pa se tesko i namjestit i nekak uzivit u cijelu pricu tak da smo odustali i sami seks ne prakticiramo, tu i tamo se posvetimo drugim oblicima “druzenja” 🤣🤣 Ali jedva cekam vise da rodim i oporavim se i da se poseksamo, znaci sanjam seks na tjednoj bazi 😱😭🤣🤣
Te bozicne oblekice su mi bas simpa morat cu i ja nesto narucit.Zove me M s posla kaze na poslu ga sef pitao sta nam fali od vecih stvari da je obicaj kod njih da kupe za poklon pa su rekli da biram izmedu krevetica i autosjedalice po mom izboru.Britax As sam rekla 😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sex sta je to😂😂😂,zabranjeno od pocetka i svaki put mi naglasi kako zabrana vrijedi😂.Bogu hvala pa covik ne zanovjeta kaze nadoknadit cu😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Mi se seksamo kak mi dode😂😂 prije cca mj dana mi je dolazilo svaki dan, vise nego netrudnoj🙈😂.. inace znate onu staru sto se vuse seksas vise ti se da tako da nemojte se curke zapustit kada beba dode hormoni "presuse" tek ondaaaaaaa vam se nece dat, i tak produ 2 godine, vjerujte mi😒😒😒😒
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji