Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    19. Rujan 2018. 12:43

Cure, evo kontaktirali su me iz lesnine. Izgleda da će mi dopustiti kupnju sa sniženim cijenama.
    Dodušeee, sad su me 2 cure iz ureda pokolebale, kažu da nema smisla davat toliku lovu za kadicu, da su oni svoje uredno u onoj ikeinoj kupali.
    I sad kada sam uspjela riješit popust, ja se mislim. Tipično za mene

19. Rujan 2018. 12:44

barbiemama

ne brinite se, stignete sve kupiti. brzo se to kupi kad ulovite ritam. mogla bih sad potrošit pustu lovu na to :D

stigle su mi one memorable moments cards s ebaya. prezadovoljna sam. platila nešto više od 4 funte i čekala možda tjedan dana, britanski seller cardsgalore. prelijepe su i baš velike. preporučam :)

Pošaljem mi link da vidim ;) pliiiiz

du1988
    19. Rujan 2018. 12:51

ptico, dugo sam dinstala meso, ali svejedno sam cca pola sata u pecnici na 180 da se paprike fino zapeku...prvi put ovo pravim. Imala sam viska punjenja pa izgledaju ko da su se pobljuvale, al prefino mirise 😂 sir nisam imala za naribati pa sam nabacila ovaj u listicima cisto da se malo rastopi! salatice, morat cu se ja docepati tvog instagrama pa da te skicnem 😂

url=https://lilypie.com]

19. Rujan 2018. 12:51

SarahSarah

barbiemama

ne brinite se, stignete sve kupiti. brzo se to kupi kad ulovite ritam. mogla bih sad potrošit pustu lovu na to :D

stigle su mi one memorable moments cards s ebaya. prezadovoljna sam. platila nešto više od 4 funte i čekala možda tjedan dana, britanski seller cardsgalore. prelijepe su i baš velike. preporučam :)

Pošaljem mi link da vidim ;) pliiiiz

To tako bude kad kasnim par stranica. Vidjela sam da si već stavila slikce. Evo zahvaljujem i ja na njima hh

du1988
    19. Rujan 2018. 12:52

strudlice, dobro si me sjetila za knedle! idem ih bacit u pripremu 😆🎉

Vana11
    19. Rujan 2018. 12:53

Bok svima 😊
    Mi danas ušli u 32.tjedan, stvarno to sad već ozbiljno zvuči! 😍
    Pepe, ja sam svu robicu posložila u komodu, ali nisam je još oprala, baš iz tog razloga stajanja, a i komoda još ima miris po drvu, iako ju otvaram svaki dan da se zrači...i ne znam kad ću to...

busybee
    19. Rujan 2018. 12:55

Cure koje ste kupovale malm kao komodu za previjanje. jeste li uzimali onu s 3 ili 4 ladice?

• Kani07
    19. Rujan 2018. 12:57

du1988

ptico, dugo sam dinstala meso, ali svejedno sam cca pola sata u pecnici na 180 da se paprike fino zapeku…prvi put ovo pravim. Imala sam viska punjenja pa izgledaju ko da su se pobljuvale, al prefino mirise 😂 sir nisam imala za naribati pa sam nabacila ovaj u listicima cisto da se malo rastopi! salatice, morat cu se ja docepati tvog instagrama pa da te skicnem 😂

😍😍😍 i ja tako pravim ,mogla bi sutra to

💜Karla💜Nicol💙Anton

Jagodica86
    19. Rujan 2018. 12:58

busybee

Cure, evo kontaktirali su me iz lesnine. Izgleda da će mi dopustiti kupnju sa sniženim cijenama.
    Dodušeee, sad su me 2 cure iz ureda pokolebale, kažu da nema smisla davat toliku lovu za kadicu, da su oni svoje uredno u onoj ikeinoj kupali.
    I sad kada sam uspjela riješit popust, ja se mislim. Tipično za mene

Svaka čast za borbu  ja se isto uvijek prepirem kad nešto zeznu u dućanu, misle da smo budale. Stavljaju krive cijene, muljaju... Uf
    Ja sam na tečaju baš ovaj tjedan dobila preporuku za što jednostavniju kadicu, bez umetaka je rekla patronažna, e sad to je kad se beba rodi, kasnije vjerujem da može tko hoće stavljati.
    Ja ću kupiti u Ikei, tako mi je preporučilo više mama, kadica kao kadica je skroz ok i veličina i kvaliteta a košta 45 kn. 

Klikerica
    19. Rujan 2018. 13:08

Ja sam noćas baš jako loše spavala... imala sam jedan divan sat i 4-5 noćnih mora od kojih se još oporavljam.
    Stigla mi je H&M isporuka, sva sreća da me dostavljač probudio i prekinuo te strašne snove.
    Danas ću kuhati rižoto s piletinom i povrćem. Sutra mi dolaze mama i tata da me izgrle i izljube za okrugli rođkas, šta će drugo sa mnom kada ja ne mogu nikud putovati trenutno. Baš im se jako veselim i danas malo planiram što ću im napraviti sutra za jesti i neke dijetne kolače. Muž će mi isto doći predvečer, njemu se još više veselim. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.