Emily podji neces pozalit, meni vec odavna ukljucuje 4d na svakom pregledu nakon sto na 2d zapise sve mjere 😊
Sto se tice spavanja nemam problema, jedino ujutro npr ako se naspavam pa nakon muzeve budilice ne mogu opet zaspat..
Mgirl plitvice odlicna ideja, al ako je to onaj obiteljski vikend ili tako nesto onda nemoj ici jer bude odvratna guzva.. Trebali smo mi prosle god i nismo isli, al su isli frendovi i pozalili.. Ako jr samo snizena cijena zbog kraja sezone onda uzivajte 😊
Mi smo isto bili prosle god mislim zadnji vikend u 3. Ili 4.mj, tocno zadnji vikend kad je bila jeftinija karta tj prije sezonskog poskupljenja i super nam jr bilo naletili na par grupica skolaraca i to, al ostalo odlicno 😉
Barbie preslatke su ove kartice 😍😍
Ivylee malm ❤️ bit ce nas sto sa istim komodama 🤣
Jel gotovo preuredjenje u ikei?
Miranda, mi imamo 2pira u 11mj 🤣🤣 iskreno sr nadam da cu moc bar na prvi isto se za oba trebamo vozit na more..
Pepe ja bi prala, al nemam jos malm 🤣 dr tjedan je tecaj pa cemo onaj tjedan nakon ili dr vikend poci u ikeu po nju pa bi mozda ovako ranije pocela malo prati i spremati dok je jos sunceko pa da se ves moze vani susit..
Pa skoro da je gotovo, samo onaj mali dio uz kut gdje su stajale posteljine je zatvoren i jučer su tamo slagali ručnike na police, ali sve ostalo je bilo dostupno i izloženo 😉
Pozdrav cure ,citam vas ali sam bas bila bljak od nespavanja i noga me bila ukocila evo da nesto radim ovako mirujem pa opet.Sve stvarcice su top i bome sve zgodne trudnice.
Vidim brisevi tema ,da obavezni su jer kako drugacije izolirat prisustvo bakterije ,urin je jedno brisevi drugo.
U petak kontrola jedva cekam ,da vidimo stanje ,trbuh mi je bas narastao i spustio se samo da me do kraja u bolnicu ne spremi,ma samo nek bebac bude dobro procei ce i to.
Danas za rucak mlada mahuna s junetinom i domaci kruh😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pepe,
sad sam ti pregledala instagram 😊 Bas ste super par 😍 Koja ste vi godista ono? Licite mi na mladje od mene 😋
Joj, sta svasta jedeteeee 😍 Mama se nije jos izjasnila za rucak, a kada je tako, bice nesto nabrzaka, usputno ☹️
Miranda, dobrodosli nazad 😊 Uspjesno sam te mijenjala, koleginice hahahaha 😋😋😋😂😂😂
mina93, nije obiteljski tjedan već samo taj vikend je nešto na plitvicama, plitvice art farm se zove, uz to su i Rastoke i Baraćeve špilje za par kn ulaznica ali smo sub i ned, nadam se da će biti sve ok jer bi stvarno otišli.
barbie, kartice naručene
cure, njam njam danas sve nešto fino se kuhaaa :)))
Noa 💙
Pepe,
sad sam ti pregledala instagram 😊 Bas ste super par 😍 Koja ste vi godista ono? Licite mi na mladje od mene 😋
Joj, sta svasta jedeteeee 😍 Mama se nije jos izjasnila za rucak, a kada je tako, bice nesto nabrzaka, usputno ☹️
Miranda, dobrodosli nazad 😊 Uspjesno sam te mijenjala, koleginice hahahaha 😋😋😋😂😂😂
Koleginice😂😂😂,potpisujem dobra zamjena si bila
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pepe,
znam znam..niko nam neda vise od 25.god 😂 pogotovo dok smo zajedno ko klinci izgledamo..ja i on baby face 😁 90.smo godište navršili 28.ove godine 😊
I mogao bi past kolac sa sljivama ne znam sta cu od njih stiglo sve domace iz Hercegovine😋
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kod Štrudlice danas na meniu krem juha od tikvica,piletina s kikirikijem na kineski s rižom i za desert knedle iz Lidla (prvi put sam ih kupila,svi kažu da su fine pa da pprobam-ali nema meni do mojih domaćih)...
Pepe,
znam znam..niko nam neda vise od 25.god 😂 pogotovo dok smo zajedno ko klinci izgledamo..ja i on baby face 😁 90.smo godište navršili 28.ove godine 😊
Hahahahaha jaoooo kako me sad nasmija,situacija kao kod nas. On 30,ja 29,a svi da imamo cca 22. Kaže nam čovjek jedan dan pa s kolko ste vi dobili prvo dijete kad sad već drugo čekate,a tako ste mladi kad smo mi rekli godine ostao je paf
pa bože koda smo maloljetni haha
Ti si mrak allieH, imaš sve u pripremi i izvučeš iz rukava, svaka ti čast.
da, da ujutro znaju oni puniti, tak sam si i trudničke hlače uzela, kakti nema broja, ali ujutro su stavili. puno ti hvala.pticaselica, hvala i tebi, sad sam si sva bitna cure, samo me hvalite.
super mi je ovaj forum, baš me dignete i uvijek smo u toku sa informacijama i popustima hihi
Pridružujem se komplimetima :) Nema me sat -tri vremena imam 10 strana za pohvatati.
Miranda, welcome back :)
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji