Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    19. Rujan 2018. 13:17

Cuftice se krckaju 😋😋 prefino mirisi za sada 😍
    Du ovo izgleda njamiii, sutra bi mogla to 😍😍 hahahah izgledaju bas bogato napunjene 💪 fino cete papat 😁
    Pepe ja cu prat robicu ovaj tjedan i stavit u one vrece koje se vakumiraju sa usisavacem tako da ne pokupi miris, isto luftam malmicu 😊
    Netko je pitao za malm, mi smo uzeli sa 4 ladice 😊
    Uffff koje su to knedle iz lidla?? 😋😋

Ana89
    19. Rujan 2018. 13:22

Cureee, imam pitanje !!! Prištevi, veliki crveni, pol brade. Pojave se, onda obitavaju tjedan dana. Kako to brzo i što prirodnije posušiti? Imate neko sredstvo, savjet, hvala 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    19. Rujan 2018. 13:26

Ana89, treba mi uslugica ako sam dobro skontala tj ako si ti u pitanju 😁
    Ako se ne varam, ti imas onu komodu gdje je dio za presvlacenje postavljen u smjeru u kojem se i ladice izvlace, nije ono da trebas bocno stajat kad presvlacis bebu... Jel bi mi mozda mogla izmjeriti koliko je dug taj dio za presvlacenje a kolika je sirina cijele komode (kad budes u mogucnosti naravno)... 
    Jako mi se svida taj princip a i vise mi odgovara zbog prostora...
    Hvala unaprijed 😊😊

AllieH
    19. Rujan 2018. 13:27

Ajme cure, prestanite stavljati slike hrane, luda sam. 
    Te knedle iz Lidla s nougat punjenjem nikako da probam. Otici cu danas po njih. 🤦🏽‍♀️
    Od moje sarme nista danas, ostaje za sutra, muz se vraca iz Osijeka kroz sat vremena i nosi mi McDonald's 😂😂😂😂 
    Salatice, odlicno, krenulo je pristizati 🤗🤗
    busybee, bravo za Lesninu, ja ih svejedno bojkotiram, nisu u redu. Znaci, idu logikom ako prodje-prodje. 

Luka ❤

Klikerica
    19. Rujan 2018. 13:31

Pticaselicazgst

Cuftice se krckaju 😋😋 prefino mirisi za sada 😍
    Du ovo izgleda njamiii, sutra bi mogla to 😍😍 hahahah izgledaju bas bogato napunjene 💪 fino cete papat 😁
    Pepe ja cu prat robicu ovaj tjedan i stavit u one vrece koje se vakumiraju sa usisavacem tako da ne pokupi miris, isto luftam malmicu 😊
    Netko je pitao za malm, mi smo uzeli sa 4 ladice 😊
    Uffff koje su to knedle iz lidla?? 😋😋

Imam i ja Malm 4 ladice - nismo se još bacili na sastavljanje. Ja to najviše volim sama sastavljati, jer me to smiruje, ja + moja aku bušilica no, muž kak je na terenu kaže da ni ne pomišljam, da moram zvati majstora da to sve spoji
    doduše treba mi on doći ubušiti i karnišu, sastaviti krevetić, komodu i rasvjetu... ne mogu baš to sve ni pokušavati sama.
    Sada ste me podsjetile na "luftanje" pa možda ne bi bilo loše da se malo ubrzam s tim. Mada nije još nikakva hića...ovaj i sljedeći tjedan sigurno neću moći, pa onaj tamo negdje iza 

knedle imaš s čokoladom i marelicama, meni su s marelicama puno finije, nisam trenutno baš neki fan čokolade.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    19. Rujan 2018. 13:35

Nego, naletila na blef jutros na onaj krojački metar u sobi, i izmjerim usput trbuh, kad ono PUF!!... 99 cm, zadnji put kad smo ovdje to pisale sam bila 89 cm raste mali kliker

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907

Ana89

Cureee, imam pitanje !!! Prištevi, veliki crveni, pol brade. Pojave se, onda obitavaju tjedan dana. Kako to brzo i što prirodnije posušiti? Imate neko sredstvo, savjet, hvala 😀

potkožni? ja sam ih imala i nista nije pomoglo..dobila neku kremu od doktorice na recept...ili si uzmi gel za pranje, ja imam jako masnu tzonu a ovo mi bas posusi..evo stavim slike,krema i gel...sad mi se isto nekad zna jako zamastit ili budu neki pristici po celu i bradi i samo s ovim tretiram..velika su pakiranja pa dugo traju

Slampo

Po meni je ikeina kadica super, je nesto manja od ostalih ali ju je onda i lakse spremiti negdje. 

• Strudlica
    19. Rujan 2018. 13:41

pepe1907

Ana89

potkožni? ja sam ih imala i nista nije pomoglo..dobila neku kremu od doktorice na recept…ili si uzmi gel za pranje, ja imam jako masnu tzonu a ovo mi bas posusi..evo stavim slike,krema i gel…sad mi se isto nekad zna jako zamastit ili budu neki pristici po celu i bradi i samo s ovim tretiram..velika su pakiranja pa dugo traju

Sve od njih mi je odlično,nama je to jedino riješilo osip po vratu koji je izbijao od zubića, a ja sam par godina isto koristila za lice njihove proizvode  je da koštaju,ali isplati se. Sad sam na Locitanu 

AllieH
    19. Rujan 2018. 13:43

Mi za sve te sitne radove po kuci imamo muzevog tetka i svekra, obojica u mirovini, tetak nema sto ne zna raditi, spajao nam je sudoper, perilicu, susilicu, nadgradni umivaonik, silikonizirao sve sto treba, stavljao plafonjere, karnisne, police u garazi i spajzu, ma sve sto nam je palo na pamet je odradio. I toliko je pedantan da je to cudo. Ustedio nam je novaca i novaca, a svekar mu dodje kao asistent 😂 I danas su mi bili u izmjeri da vide sto treba od sarafa itd da dodju staviti dodatnu karnisnu, objese luster u djecju sobu i ugrade neke lebdece stalke za vino. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.