Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    19. Rujan 2018. 13:35

Po meni je ikeina kadica super, je nesto manja od ostalih ali ju je onda i lakse spremiti negdje. 

• Strudlica
    19. Rujan 2018. 13:41

pepe1907

Ana89

Cureee, imam pitanje !!! Prištevi, veliki crveni, pol brade. Pojave se, onda obitavaju tjedan dana. Kako to brzo i što prirodnije posušiti? Imate neko sredstvo, savjet, hvala 😀

potkožni? ja sam ih imala i nista nije pomoglo..dobila neku kremu od doktorice na recept…ili si uzmi gel za pranje, ja imam jako masnu tzonu a ovo mi bas posusi..evo stavim slike,krema i gel…sad mi se isto nekad zna jako zamastit ili budu neki pristici po celu i bradi i samo s ovim tretiram..velika su pakiranja pa dugo traju

Sve od njih mi je odlično,nama je to jedino riješilo osip po vratu koji je izbijao od zubića, a ja sam par godina isto koristila za lice njihove proizvode  je da koštaju,ali isplati se. Sad sam na Locitanu 

AllieH
    19. Rujan 2018. 13:43

Mi za sve te sitne radove po kuci imamo muzevog tetka i svekra, obojica u mirovini, tetak nema sto ne zna raditi, spajao nam je sudoper, perilicu, susilicu, nadgradni umivaonik, silikonizirao sve sto treba, stavljao plafonjere, karnisne, police u garazi i spajzu, ma sve sto nam je palo na pamet je odradio. I toliko je pedantan da je to cudo. Ustedio nam je novaca i novaca, a svekar mu dodje kao asistent 😂 I danas su mi bili u izmjeri da vide sto treba od sarafa itd da dodju staviti dodatnu karnisnu, objese luster u djecju sobu i ugrade neke lebdece stalke za vino. 

Luka ❤

Salatica9192
    19. Rujan 2018. 13:46

Ana, 
    imam ih i jaaa :( Ali ja s tim vodim borbu vec par godina. Nekad se smiri, nekada poludi lice xD U trudnoci su skoro stalno prisutne (i ne bile koliko jedem slatko). Nisam isla nikada dermatologu, znam da mi je to od mikrocisticnih jajnika (cist primjer kad samo na bradi imas) i pomaze mi bebi puder, brze se sasuse i izbacivanje slatkisa. 😋
    Ahahahaha uzela ja bodice, otkopcavam kako su na preklop i neces zakopcati nazad hahaha, iz 3 puta i to sve u vazduhu okrecuci hahahaha, a gdje mala beba u tom 🤣 Moram kupiti lutku da vjezbam hahahah. 

Ivylee
    19. Rujan 2018. 13:47

Evo cure da se pohvalim, nazvala sam vuk vrhovac za rezultate guk profila, svi su između 4.2 i 4.8 kakp sam i očekivala. I hvala Bogu nijedan zgrušan, tako da sam sad mirna 4 tjedna od kojih ću naredna 3 malo zaboraviti na onih 1800 kcal 🙈. Znači knedle iz Lidla kažete 🤣🤣🤣

Klikerica
    19. Rujan 2018. 13:48

AllieH

Mi za sve te sitne radove po kuci imamo muzevog tetka i svekra, obojica u mirovini, tetak nema sto ne zna raditi, spajao nam je sudoper, perilicu, susilicu, nadgradni umivaonik, silikonizirao sve sto treba, stavljao plafonjere, karnisne, police u garazi i spajzu, ma sve sto nam je palo na pamet je odradio. I toliko je pedantan da je to cudo. Ustedio nam je novaca i novaca, a svekar mu dodje kao asistent 😂 I danas su mi bili u izmjeri da vide sto treba od sarafa itd da dodju staviti dodatnu karnisnu, objese luster u djecju sobu i ugrade neke lebdece stalke za vino.

E to je tak teško kad ne živiš blizu doma... ja sam u zadnjih 12 godina u Zg izludila s pozivanjima kojekakvih s Njuškala, dok mi kolegica s posla nije preporučila svoga brata Miru. Miro je zakon! Sastavio mi je sve živo u novom stanu, staru malu garsonjeru cijelu pripremio za iznajmljivanje, ja samo došla baciti oko... tip je skroz smiren, nigdje ne žuri, a sve napravi pedantno. Znaš ono kad se veseliš što ti dolazi majstor. Onda mu ja skupim tako 10tak stvari što će trebati napraviti, i onda on dođe kad se dogovorimo, i uvijek uzme maksimalno 300 kn za cijeli dan. To je ono za imati u Zagrebu - dragulj.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivylee
    19. Rujan 2018. 13:49

E da, ja imam malmicu s 4 ladice. Pretpostavljam da ćemo je složiti za vikend i nekako planiram tjedan iza kreniti s pranjem robice 💕 To će već biti 32 tt, vrijeme jeeeee!

Klikerica
    19. Rujan 2018. 13:50

Ivylee

Evo cure da se pohvalim, nazvala sam vuk vrhovac za rezultate guk profila, svi su između 4.2 i 4.8 kakp sam i očekivala. I hvala Bogu nijedan zgrušan, tako da sam sad mirna 4 tjedna od kojih ću naredna 3 malo zaboraviti na onih 1800 kcal 🙈. Znači knedle iz Lidla kažete 🤣🤣🤣

Bravoooo! ajde onda, njam njam! Ja se veselim 1.10. u nadi da će me skinuti s dijete... uf! držte fige da se kamen primirio!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Teatoni
    19. Rujan 2018. 13:52

Ej curke citam vas i pratim ali ne stignem bas puno pisati. Super ste i bas se fino znam nasmijati uz vas. Genijalno. 😉😊 evo da se i nas dvije javimo za ulazak u 30 tjedan. Puno vas pozdravljamo. Btw ja vec pocela nositi trudnicke grudnjake...preudobni su 😂😂

AllieH
    19. Rujan 2018. 13:58

Klikerica

E to je tak teško kad ne živiš blizu doma… ja sam u zadnjih 12 godina u Zg izludila s pozivanjima kojekakvih s Njuškala, dok mi kolegica s posla nije preporučila svoga brata Miru. Miro je zakon! Sastavio mi je sve živo u novom stanu, staru malu garsonjeru cijelu pripremio za iznajmljivanje, ja samo došla baciti oko… tip je skroz smiren, nigdje ne žuri, a sve napravi pedantno. Znaš ono kad se veseliš što ti dolazi majstor. Onda mu ja skupim tako 10tak stvari što će trebati napraviti, i onda on dođe kad se dogovorimo, i uvijek uzme maksimalno 300 kn za cijeli dan. To je ono za imati u Zagrebu - dragulj.

Istina. Nama je ovaj dragulj i ovdje, rijetki su toliko strpljivi i pedantni, onda me mama zeza da sam se dobro udala, jer ih i ona sad zove za sitne radove po kuci 😂 Ma nije mi zao ni platiti kad znam da ce biti kako treba nego je cesce ona "drzi vodu dok majstori odu", hrpa ih napravi vise stete nego koristi. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.