Malm cemo uzet 4 ladice, taman je visoka 1m i duzina i sirina mi je tocno kao i prematalica 😊
Za pristice koristim cink, kupljen u ljekarni, sta se koristi inace za herpes, dok sam doma stavis preko njega i zaboravis da to imas na licu 🤣 meni super pase da isusivanje.
Mi smo jucer papali knedle, al obicne sa sljivama ❤️
Mene je danas bas fino nasmijala "bebina" poruka na aplikaciji, stavljam sliku ispod
gledam vaše fotkice, sve ste predivne 😍
meni stigao bodić s ebaya, presladak je
Mene je danas bas fino nasmijala "bebina" poruka na aplikaciji, stavljam sliku ispod
hahaha predobro je, moram i ja svoje mužu pokazati jer s obzirom da se u trudnoći nismo ni jednom poseksali, još uvijek nas je strah,(IVF iza nas), sad ga nagovaram hihi a on kaže pa neću ja svog sina škakljati.
reko pa ajde kritično razdoblje je prošlo
curke koje ste u 6.mj jel sve još normalno prakticirate sex? bez beda?
Noa 💙
Ajme nije me bilo od jutra i stvarno ste natipkale lektiru. 😆
Busybee super za Lesninu! Ali mislim da necu od njih narucivati iz principa. Bas kao sto je rekla i Allie H.
Ivylee super za nalaze! Sad se pocasti knedlama iz Lidla. Prefine su! Jos s poprzenim mrvicama. 🤤🤤🤤
Klikerice cini mi se da si ti napisala da ides na 4D kod Podobnika. Kad su ti rekli da dodes? Mozda se sretnemo. 😊
Cure koje su narucivale s Nexta, za koliko vam je doslo? Ja sam sinoc narucila, jutros su mi poslali mail da je krenulo pa si mislim mozda dode prije ponedjeljka.
Cure koje ste stavile slike, baš ste jako zgodne. Nadam se da ću izgledat kao trudnica (kojoj sam naravno zaboravila nick) u 30. tjednu!
Ja bi isto s 4 ladice, ali ova boja koju ja želim ima samo u 3. Istovremeno uređujem stan i tražim stvari za bebu. Luda kombinacija.
Sutra ujutro mi je anomaly. Jedva čekam
Joj curke mljac mljac mljac na svu hranu koju spominjete :)
Ja sam danas doručkovala, dva put, i vratila se u krevet, neki umor me ćopio...
Sad se tek bacam na kuhanje, muž je naručio grah varivo...
Barbie, super bodić, majicu s takvim natpisom imam i ja, mislim da ove godine neću stati u nju za Božić 😂
Ajme nije me bilo od jutra i stvarno ste natipkale lektiru. 😆
Busybee super za Lesninu! Ali mislim da necu od njih narucivati iz principa. Bas kao sto je rekla i Allie H.
Ivylee super za nalaze! Sad se pocasti knedlama iz Lidla. Prefine su! Jos s poprzenim mrvicama. 🤤🤤🤤
Klikerice cini mi se da si ti napisala da ides na 4D kod Podobnika. Kad su ti rekli da dodes? Mozda se sretnemo. 😊
Cure koje su narucivale s Nexta, za koliko vam je doslo? Ja sam sinoc narucila, jutros su mi poslali mail da je krenulo pa si mislim mozda dode prije ponedjeljka.
Inače ide brzo, ali kod nas dostavlja HP. Možda ipak dobiješ u petak, a ako ne, ponedjeljak sigurno
barbiemama, presladak je! m.girl mi smo dobili zeleno svjetlo nakon sto se hematom povukao u 13.tt i onda prakticiramo tu i tamo (sa zastitom) 😆🎉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji