Ma i ja sam sada to odlučila :D
Ako netko želi stokke kadicu (ili bilo što drugo stokke) samo nek se žali na mail shop@lesninaxxl.hr
Nadam se da sam nekome pomogla :)
Evo drage da vas pozdravim, mene od jucer neka crijevna viroza ulovila, grcevi, bolovi, proljev.. Trbuh tvrd, sad vise neznam kad su grcevi, kad kontrakcije.. Doktor google kaze da su to trudovi, ja mu ne vjerujem. Jos k tome glava boli, za poludit. U petak imam ehokardiografiju pa se nadam da ce se do tada smirit. A malenoj valjda smetaju moja nemirna crijeva, lupa bez prestanka.
Sandrice- ma nek te to ne brine, ja se udajem za 3 tjedna, nemam ni haljinu ni nista, cak ni restoran,propale nam kombinacije.. a kamoli stvari za bebu. Ima gorih slucajeva od tebe hehe 😂😁 Nista, kad ti prode svadba, baci se na kupovinu za bebu, sve stignes jos.
Znam da sam nesto mislila komentirati, ali sam zaboravila, predugacka mi lektira 😆
Hahaha, jeste mladoliki 😊 I mi smo - psihicki 100% 😂🤣 a fizicki kako kad xD
Hahaha, nisam nesto preaktivna, kada gledam kako je kod drugih xD
Cuftice se krckaju 😋😋 prefino mirisi za sada 😍
Du ovo izgleda njamiii, sutra bi mogla to 😍😍 hahahah izgledaju bas bogato napunjene 💪 fino cete papat 😁
Pepe ja cu prat robicu ovaj tjedan i stavit u one vrece koje se vakumiraju sa usisavacem tako da ne pokupi miris, isto luftam malmicu 😊
Netko je pitao za malm, mi smo uzeli sa 4 ladice 😊
Uffff koje su to knedle iz lidla?? 😋😋
Cureee, imam pitanje !!! Prištevi, veliki crveni, pol brade. Pojave se, onda obitavaju tjedan dana. Kako to brzo i što prirodnije posušiti? Imate neko sredstvo, savjet, hvala 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana89, treba mi uslugica ako sam dobro skontala tj ako si ti u pitanju 😁
Ako se ne varam, ti imas onu komodu gdje je dio za presvlacenje postavljen u smjeru u kojem se i ladice izvlace, nije ono da trebas bocno stajat kad presvlacis bebu... Jel bi mi mozda mogla izmjeriti koliko je dug taj dio za presvlacenje a kolika je sirina cijele komode (kad budes u mogucnosti naravno)...
Jako mi se svida taj princip a i vise mi odgovara zbog prostora...
Hvala unaprijed 😊😊
Ajme cure, prestanite stavljati slike hrane, luda sam.
Te knedle iz Lidla s nougat punjenjem nikako da probam. Otici cu danas po njih. 🤦🏽♀️
Od moje sarme nista danas, ostaje za sutra, muz se vraca iz Osijeka kroz sat vremena i nosi mi McDonald's 😂😂😂😂
Salatice, odlicno, krenulo je pristizati 🤗🤗
busybee, bravo za Lesninu, ja ih svejedno bojkotiram, nisu u redu. Znaci, idu logikom ako prodje-prodje.
Luka ❤
Cuftice se krckaju 😋😋 prefino mirisi za sada 😍
Du ovo izgleda njamiii, sutra bi mogla to 😍😍 hahahah izgledaju bas bogato napunjene 💪 fino cete papat 😁
Pepe ja cu prat robicu ovaj tjedan i stavit u one vrece koje se vakumiraju sa usisavacem tako da ne pokupi miris, isto luftam malmicu 😊
Netko je pitao za malm, mi smo uzeli sa 4 ladice 😊
Uffff koje su to knedle iz lidla?? 😋😋
Imam i ja Malm 4 ladice - nismo se još bacili na sastavljanje. Ja to najviše volim sama sastavljati, jer me to smiruje, ja + moja aku bušilica
no, muž kak je na terenu kaže da ni ne pomišljam, da moram zvati majstora da to sve spoji
doduše treba mi on doći ubušiti i karnišu, sastaviti krevetić, komodu i rasvjetu... ne mogu baš to sve ni pokušavati sama.
Sada ste me podsjetile na "luftanje" pa možda ne bi bilo loše da se malo ubrzam s tim. Mada nije još nikakva hića...ovaj i sljedeći tjedan sigurno neću moći, pa onaj tamo negdje iza
knedle imaš s čokoladom i marelicama, meni su s marelicama puno finije, nisam trenutno baš neki fan čokolade.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Nego, naletila na blef jutros na onaj krojački metar u sobi, i izmjerim usput trbuh, kad ono PUF!!... 99 cm, zadnji put kad smo ovdje to pisale sam bila 89 cm raste mali kliker
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cureee, imam pitanje !!! Prištevi, veliki crveni, pol brade. Pojave se, onda obitavaju tjedan dana. Kako to brzo i što prirodnije posušiti? Imate neko sredstvo, savjet, hvala 😀
potkožni? ja sam ih imala i nista nije pomoglo..dobila neku kremu od doktorice na recept...ili si uzmi gel za pranje, ja imam jako masnu tzonu a ovo mi bas posusi..evo stavim slike,krema i gel...sad mi se isto nekad zna jako zamastit ili budu neki pristici po celu i bradi i samo s ovim tretiram..velika su pakiranja pa dugo traju
Sortiraj odgovore
Najstariji