Ja sam zadnji put 19. marta 🤣 Cak smo prestali i prije zakasnile menstruacije. Ono znala sam da cu 90% ostati trudna (jer i prve dvije trudnoce su iz prve bile). I da vam kazem istinu, ja se odmaram bez njega, ne fali mi ni sekunde. Smatram sebe aseksualnom osobom haha xD Nije totalno, ali par puta mjesecno meni dovoljno hhahahha i to radi bliskosti sa muzem. Mislim to bude cesce, ali vise radi njega... Ali nije ni on neki "manijak" haha, pronasli smo se (ili je on pronasao nesto sa strane 🤣🤣🤣🤣🤣). Mislim, odnose nemamo u vrijeme plodnih dana/ovulacije, jer znam kad je (zna mi biti bolna ovulacija, osjecam jajnik koji ovulira). I eto najuspjesnija kontracepcija.
Jedino sam se pozelila te neke konekcije sa njim hahahahaha. Joj sta pisemo hahahaha. Samo da nas ne citiraju u nekom clanku, kako to vec vole na Klokanici xD
Sada kad čitam što pišete, neugodno mi i napisati... hahaha... kod nas je 1 tjedno pod obvezno, jer imam osjećaj da bi umrla od želje da nije tako, a to smo značajno smanjili zadnjih mjesec dana. Mislim koliko se sjećam da nas trudnoća apsolutno nije omela, ni kada sam povraćala, jer jednostavno... mogla bi to izbjeći jedino da spavam u drugoj sobi.
Sada smo malo smanjili jer se kliker rita, i mrvicu nam je bed, mada smo oboje potpunih uvjerenja (a i knjige tako pišu) da je seks za vrijeme trudnoće (ako nije rizična) zdrav, utječe zdravo na mišiće, bebača lagano ljulja itd. Naravno, možeš biti opuštenija jer znaš da nećeš ostati neželjeno trudna... totalno je drugačije, i meni je baš lijepo. Nećemo prakticirati baš do kraja, da se ne potaknu kontrakcije one kritične tjedne, i kada stomak bude ogroman. No... već jedva čekam razdoblje kada neću biti trudna da to opet bude svakodnevica.
dajte recite da netko još ima ovakvo iskustvo, nisam valjda najgora?!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja sam 29.9. u 12:30.
Nema veze, ti ides prije mene pa mozes napisati kako ti je bilo da znam sto nas ceka. 😊
a super je što se ne moraš skidati, samo stomak pokažeš... i biti će ti hrpa doktora oko tebe, jer su oni na seminaru dvodnevnom u Podobniku. To mi je rekla moja ginekologinja. Mi samo ležimo, uživamo u pogledu na bebu i čekamo slikice :)
biti će super! Hoćeš voditi muža?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
klikerice ma nisi najgora, to je bas super da je tako! Kod nas je isto bar 1 tjedno, ali da se muza pita, bilo bi i na dnevnoj bazi... toliku zelju u trudnoci nemam 😂 salatice umirem od smijeha po obicaju na tvoje komentare...pa bas bi on pored svoje salatice trazio sa strane 😁😁
url=https://lilypie.com]
Cure, ne znam planira li koja koristiti ove Water Wipes, narucila sam ih preko sestricne, ona uzima vise toga pa nema ni postarine, izaslo me 110kn za 5 paketa maramica, kod nas je jedno pakiranje 27kn. Nije neka velika usteda, ali eto, jedan paket gratis pa nek stoje spremne. Klasicne vlazne maramice svakako ne planiram koristiti, a i ove samo za kad smo van kuce.
Luka ❤
E pa znate kaj od danas se bacam u akciju i micem blokadu kako god i probijam led i ima da budem i gora od Du i klikerice
Hocu bit ona stara ja i poradit cu na tome ima da bide svaki 2/3 dan 🤪🤪
Klikerice,
ma sve uredno 🤣 Ti si u vecini hahah, ja sam u manjini 🤣 Meni mozak previse radi, nemam ja tu vremena vamo tamo hahahahah. Salim se 🤣 Ali jesam razmisljanja da je tjelesno zadovoljstvo nista naspram psihickog. Aliiiii kad se dvoje ljudi vole ❤️ zelis s njim tu vrstu bliskosti.
Osim, naravno, kada je u pitanju Tom Hardy, sva ova prica o "ne zanima me" pada u vodu... Djesi Tomo 👹
Evo cure da se pohvalim, nazvala sam vuk vrhovac za rezultate guk profila, svi su između 4.2 i 4.8 kakp sam i očekivala. I hvala Bogu nijedan zgrušan, tako da sam sad mirna 4 tjedna od kojih ću naredna 3 malo zaboraviti na onih 1800 kcal 🙈. Znači knedle iz Lidla kažete 🤣🤣🤣
tako se to radi! samo navali 💪😁
zvrkica, zašto ne smiješ zbog cerviksa? jel ti je tak doktor rekao ili? imaš skraćen cerviks?
mateja91, i ja ga sanjam na tjednoj bazi, Bože grozna sam. Nisam neki frik kaj se sexa tiče, ali jako mi fali
dr.Kos mi je rekao da može odnosi, ali samo sa kondomom
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji