Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    17. Rujan 2018. 20:30

Ana hvala! Idem sutra onda po to.
    Ja jos ne zelim puno razmisljati o porodu. Bit ce kako bude. Za mene me uopce nije briga samo da s malom bude sve uredu. Strah me kad cujem one price s poroda o bebama koje su ostale bez kisika. Kad razmisljam o tome najsretnija bi bila da idem na carski pa koliko god trajao oporavak samo da se ona meni ne namuci i da nam dode ruzicasta i pupasta. 

du1988
    17. Rujan 2018. 20:32

ma bas...uvijek se sjetim mamine price i rodjenja mog brata 92.godine (ratno dijete). Spipali ju trudovi, a vinkovacka bolnica pod opcom opasnosti, na kraju rodila u skoli u selu pokraj 😂 i eto zivi i zdravi oboje, tako da cemo i mi svoje prezivjet 😁

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    17. Rujan 2018. 20:34

Ako mislite nešto plaćati, onda odete u privatni polikliniku tip Podobnik roditi, i znate što ste platili.
    Ovo s kovertama u javnoj ustanovi je najgora moguća kombinacija. Plaćate nešto što ste već platiti kroz svoju plaću i poreze. Amen!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Bruna92
    17. Rujan 2018. 20:42

Meni stvarno ne pada na pamet placati nesto sta se prirodno mora dogoditi i oni trebaju samo odraditi svoj posao... Da mi se placa isla bih privatno roditi, ovako sam se vec dovoljno naplacala kroz placu i poreze...
    Reci cu ja muzu da on dode sa mnom u policijskoj uniformi pa cemo vidit kakvi ce biti... Sramota je kakvih sve doktora ima...

barbiemama
    17. Rujan 2018. 20:43

čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda ❤️ i drago mi je zbog Truskawe da se muž vratio ❤️

slažem se. ne bih ništa platila u javnoj ustanovi. to sam već platila kroz poreze. išla bih svakako u Podobnik da želim platiti takvu uslugu.

mi bili u Bubamari. uzeli smo na kraju jastuk. 100 kn je pa ne ulazi u onu late night akciju. odnosno, opet bih platila 30 kn poštarine jer je free nakon 150 kn, pa mi dođe na isto. i malo sam i u Pepco svratila 😂

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 20:46

Klikerica

Ako mislite nešto plaćati, onda odete u privatni polikliniku tip Podobnik roditi, i znate što ste platili.
    Ovo s kovertama u javnoj ustanovi je najgora moguća kombinacija. Plaćate nešto što ste već platiti kroz svoju plaću i poreze. Amen!

Sve 5 al nije svima podobnik u njihovom gradu, i ne bi to nikad platila toliko pogotovo jer ako bude neka jaca komplikacija opet salju trudnicu i bebu na rebro tak da djabe bi te pare..
    Meni isto nije drago placati vec placeno, al ovo smatram cisto stimulacijom. Ne radi se ovdje o 30 000 kn kao u podobniku, tj ne znam koliko se novaca daje doktorima u javnim bolnicama kao poticaj. Nisam nikad platila nesto u zdravstvu (osim privatnih pregleda) nit su me trazili.. sto ne znaci da ne bi, pogotovo ako se radi o mom djetetu 😊

• Strudlica

Barbiemama sjećam se da si ti koda pisala da si onaj ko krevetić manji uzela. Gdje si kupila i koji? 

Ptičica

Ana obozavam tvoju pozitivu. I potpuno si u pravu. Kazem, od cijelog rodilista, samo za jednog doktora provjereno znam da je...budala.
    Klikerice i ti si u pravu. Suludo je, ali nazalost i istinito. Vecina nas je, pocevsi od mene, idealisti, buntovnici i "pas mater neces ti meni.." ali kad ti dovedu zivot u pitanje, i to zivot djeteta, ne pitas koliko treba dati. Dat ces sve. 😞

Klikerica
    17. Rujan 2018. 20:48

du1988

ma bas…uvijek se sjetim mamine price i rodjenja mog brata 92.godine (ratno dijete). Spipali ju trudovi, a vinkovacka bolnica pod opcom opasnosti, na kraju rodila u skoli u selu pokraj 😂 i eto zivi i zdravi oboje, tako da cemo i mi svoje prezivjet 😁

U Mikanovcima?  Pa 3 generacije djece se rodilo u kemijskom kabinetu u Mikanovcima, ali je bilo sve prilagođeno uvjetima kao da si u rodilištu... mislim ratnim uvjetima jel.. moj se brat rodio među zadnjima u VK bolnici... kaže taman pred ponoć ju porodila babica i rekla "11 muško danas, bit će rata". Moja mama je popizdila, kaže di ćeš to reći nekome tko je taman rodio dijete, đizus. I ono stvarno rat za 6 dana, iz rodilišta direkt u podrum. Tako da nama je ovo sve što mi proživljavamo sada je u kontroliranim uvjetima, normalnim bolnicama, normalnim laboratorijima, zdravim bebama koje stalno gledamo na ultrazvuku, biti će sve savršeno... nećemo ni skužiti da smo rodile ,a već ćemo se dopisivati koliko beba spava, kakva joj je stolica, jer joj odčepljen nosić... i ostale slatke muke novih mamasita...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    17. Rujan 2018. 20:54

Strudlica

Barbiemama sjećam se da si ti koda pisala da si onaj ko krevetić manji uzela. Gdje si kupila i koji?

Magic baby. naručila iz web shopa. stvarno svaka pohvala za stranicu. naručila u 8 ujutro, u 10 mi je stigla poruka od GLS-a da imaju paket za mene koji će mi dostaviti sljedeći dan.
    kolijevka se zove Cam Cullami. u sivoj nijansi sam uzela. oko 1700 kn. ova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.