da, da...Mikanovci bili srediste svijeta 🤣 bruna, a i ti spavas u kosulji plavoj 😂👮
url=https://lilypie.com]
Ajme curke nema je jedan cijeli dan i eto Lektire. 😂🙈
Zadranka, stvarčice iz ethernala izgledaju mrak, naručujem isto tetrice, bambus krpice i minky dekicu, jedva cekam. 💙
Barbie, bas je slatko. 😊
Mi danas bili u svijetu beba gledati recaro citylife da bi nam ženska rekla da ih uopće nema za pokazati, a vise ni za naručiti. Bas smo razočarani malo. Poslat ću u bubamara mail da li se kod njih može vidjeti, ali sumnjam. Najvjerovatnije ćemo uzeti Maclaren Daytripper jer ne želimo širiti dalje potragu.
Bila danas u TA u Petrovoj, načekali se 2 sata. Sve ock, ali cerviks je skraćen tak da je dalje mirovanje, Morat ću ubaciti u sporiju brzinu. 🙈
Noa 💙
čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda ❤️ i drago mi je zbog Truskawe da se muž vratio ❤️
slažem se. ne bih ništa platila u javnoj ustanovi. to sam već platila kroz poreze. išla bih svakako u Podobnik da želim platiti takvu uslugu.
mi bili u Bubamari. uzeli smo na kraju jastuk. 100 kn je pa ne ulazi u onu late night akciju. odnosno, opet bih platila 30 kn poštarine jer je free nakon 150 kn, pa mi dođe na isto. i malo sam i u Pepco svratila 😂
da pitam i tebe, koju si veličinu kompletića uzela? ja 62, jer mi se 56 cinilo ful malo
Barbiemama sjećam se da si ti koda pisala da si onaj ko krevetić manji uzela. Gdje si kupila i koji?
Magic baby. naručila iz web shopa. stvarno svaka pohvala za stranicu. naručila u 8 ujutro, u 10 mi je stigla poruka od GLS-a da imaju paket za mene koji će mi dostaviti sljedeći dan.
kolijevka se zove Cam Cullami. u sivoj nijansi sam uzela. oko 1700 kn. ova
Hvala :)
Evo čitam malo pa piše od 0-9kg,to mi je za kratke staze, prvi mi je 9 kg imao sa cca 10mj,ako ne i prije, pa mi to vremenski kratko za koristit. A ništa morat ću i drugi krevetić stavit u pogon
Noa 💙
Zadranka, stvarčice iz ethernala izgledaju mrak, naručujem isto tetrice, bambus krpice i minky dekicu, jedva cekam. 💙
Barbie, bas je slatko. 😊
Mi danas bili u svijetu beba gledati recaro citylife da bi nam ženska rekla da ih uopće nema za pokazati, a vise ni za naručiti. Bas smo razočarani malo. Poslat ću u bubamara mail da li se kod njih može vidjeti, ali sumnjam. Najvjerovatnije ćemo uzeti Maclaren Daytripper jer ne želimo širiti dalje potragu.
Bila danas u TA u Petrovoj, načekali se 2 sata. Sve ock, ali cerviks je skraćen tak da je dalje mirovanje, Morat ću ubaciti u sporiju brzinu. 🙈
Koliko ti je cerviks sada?
Pepe, uzela sam 62. no, više zato što imam više robice u 56, pa da bude razmjerno 😂
Štrudlice, pa kolijevku mislim koristiti negdje do 7 mj starosti bebe. treba ju maknuti iz uporabe kad se beba krene sama dizati jer može past iz toga. to sam si uzela radi početne praktičnosti. a poslije namjeravam uzeti najjeftiniji bijeli kinderbet iz Ikee.
Barbie, bas je slatko. 😊
onda odmaraj 🤗 bitno da je beba Ok 😍
jesi dobila terapiju za cerviks? meni je spominjala Utrogestan kao da bi mi dala akoni dalje bude skraćen
Ja sam sad pojela burek sa sirom i colu 😂😂😂😂🐷🐽🐖
Joj cure meni je ovo tako bolna tema :/ zene se u hrv rodilistima doslovno masakriraju, a sve odmahuju kasnije glavom ma neka su me i rascetvorili samo da je sve proslo ok.. mislim naravno da je najvaznije da beba i mama budu dobro ali NISU ljudski prema nama kada dodemo u box, halo u box ko krave.. nitko te nista ne pita, niitko nista ne govori, rezu tek toliko da.je popucate (citaj da lakse gurnu ruke i izvuku bebu van, jer realno ne mogu oni ni znati oces ti popucat ili ne ) o dripovima i ostalome da ne pocinjem.. mi smo njima tamo samo broj i to je tuzno :( tesko mi je to preko ekrana izrazit uopce.:( i izvrijedane i izmucene i usudim se rec silovane zene kada dodu k sebi kazu, ma neka su me, samo da je heha dobro...pobogu to tako je smije biti!!!!
url=https://lilypie.com]
m.girl, slatko, bit će mu taman za proljeće 😊
gledam tak rasprodaje po netu i ima punoooo jeftinih stvari za sljedeće proljeće/ljeto. samo nemam pojma koji broj bi mogao nositi sa 6-9 mj starosti. pa odustanem od narudžbe.
Sortiraj odgovore
Najstariji