Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    17. Rujan 2018. 20:54

da, da...Mikanovci bili srediste svijeta 🤣 bruna, a i ti spavas u kosulji plavoj 😂👮

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    17. Rujan 2018. 21:00

Ajme curke nema je jedan cijeli dan i eto Lektire. 😂🙈

Zadranka, stvarčice iz ethernala izgledaju mrak, naručujem isto tetrice, bambus krpice i minky dekicu, jedva cekam. 💙

Barbie, bas je slatko. 😊

Mi danas bili u svijetu beba gledati recaro citylife da bi nam ženska rekla da ih uopće nema za pokazati, a vise ni za naručiti. Bas smo razočarani malo. Poslat ću u bubamara mail da li se kod njih može vidjeti, ali sumnjam. Najvjerovatnije ćemo uzeti Maclaren Daytripper jer ne želimo širiti dalje potragu.

Bila danas u TA u Petrovoj, načekali se 2 sata. Sve ock, ali cerviks je skraćen tak da je dalje mirovanje, Morat ću ubaciti u sporiju brzinu. 🙈

Noa 💙

pepe1907

barbiemama

čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda ❤️ i drago mi je zbog Truskawe da se muž vratio ❤️

slažem se. ne bih ništa platila u javnoj ustanovi. to sam već platila kroz poreze. išla bih svakako u Podobnik da želim platiti takvu uslugu.

mi bili u Bubamari. uzeli smo na kraju jastuk. 100 kn je pa ne ulazi u onu late night akciju. odnosno, opet bih platila 30 kn poštarine jer je free nakon 150 kn, pa mi dođe na isto. i malo sam i u Pepco svratila 😂

da pitam i tebe, koju si veličinu kompletića uzela? ja 62, jer mi se 56 cinilo ful malo

• Strudlica

barbiemama

Strudlica

Barbiemama sjećam se da si ti koda pisala da si onaj ko krevetić manji uzela. Gdje si kupila i koji?

Magic baby. naručila iz web shopa. stvarno svaka pohvala za stranicu. naručila u 8 ujutro, u 10 mi je stigla poruka od GLS-a da imaju paket za mene koji će mi dostaviti sljedeći dan.
    kolijevka se zove Cam Cullami. u sivoj nijansi sam uzela. oko 1700 kn. ova

Hvala :)
    Evo čitam malo pa piše od 0-9kg,to mi je za kratke staze, prvi mi je 9 kg imao sa cca 10mj,ako ne i prije, pa mi to vremenski kratko za koristit. A ništa morat ću i drugi krevetić stavit u pogon 

m.girl6
    17. Rujan 2018. 21:02
    Mama bila u c&a i nije mogla odoljeti 💕, zadnji kompletic 74 broj za 29,99
    Mama bila u c&a i nije mogla odoljeti 💕, zadnji kompletic 74 broj za 29,99

Noa 💙

• Strudlica
    17. Rujan 2018. 21:02

m.girl6

Zadranka, stvarčice iz ethernala izgledaju mrak, naručujem isto tetrice, bambus krpice i minky dekicu, jedva cekam. 💙

Barbie, bas je slatko. 😊

Mi danas bili u svijetu beba gledati recaro citylife da bi nam ženska rekla da ih uopće nema za pokazati, a vise ni za naručiti. Bas smo razočarani malo. Poslat ću u bubamara mail da li se kod njih može vidjeti, ali sumnjam. Najvjerovatnije ćemo uzeti Maclaren Daytripper jer ne želimo širiti dalje potragu.

Bila danas u TA u Petrovoj, načekali se 2 sata. Sve ock, ali cerviks je skraćen tak da je dalje mirovanje, Morat ću ubaciti u sporiju brzinu. 🙈

Koliko ti je cerviks sada?

barbiemama
    17. Rujan 2018. 21:04

Pepe, uzela sam 62. no, više zato što imam više robice u 56, pa da bude razmjerno 😂

Štrudlice, pa kolijevku mislim koristiti negdje do 7 mj starosti bebe. treba ju maknuti iz uporabe kad se beba krene sama dizati jer može past iz toga. to sam si uzela radi početne praktičnosti. a poslije namjeravam uzeti najjeftiniji bijeli kinderbet iz Ikee. 

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 21:04

m.girl6

Barbie, bas je slatko. 😊

onda odmaraj 🤗 bitno da je beba Ok 😍

jesi dobila terapiju za cerviks? meni je spominjala Utrogestan kao da bi mi dala akoni dalje bude skraćen

Ja sam sad pojela burek sa sirom i colu 😂😂😂😂🐷🐽🐖

mmama2
    17. Rujan 2018. 21:06

Joj cure meni je ovo tako bolna tema :/ zene se u hrv rodilistima doslovno masakriraju, a sve odmahuju kasnije glavom ma neka su me i rascetvorili samo da je sve proslo ok.. mislim naravno da je najvaznije da beba i mama budu dobro ali NISU ljudski prema nama kada dodemo u box, halo u box ko krave.. nitko te nista ne pita, niitko nista ne govori, rezu tek toliko da.je popucate (citaj da lakse gurnu ruke i izvuku bebu van, jer realno ne mogu oni ni znati oces ti popucat ili ne ) o dripovima i ostalome da ne pocinjem.. mi smo njima tamo samo broj i to je tuzno :( tesko mi je to preko ekrana izrazit uopce.:( i izvrijedane i izmucene i usudim se rec silovane zene kada dodu k sebi kazu, ma neka su me, samo da je heha dobro...pobogu to tako je smije biti!!!!

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    17. Rujan 2018. 21:06

m.girl, slatko, bit će mu taman za proljeće 😊

gledam tak rasprodaje po netu i ima punoooo jeftinih stvari za sljedeće proljeće/ljeto. samo nemam pojma koji broj bi mogao nositi sa 6-9 mj starosti. pa odustanem od narudžbe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.