Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    17. Rujan 2018. 18:21

truskawka

Drage moje..evo da se javim nabrzinu..meni nocas muzek dolazi..tj pred jutro ali ono..to je sad..jos par sati brojim..fkt sam uzbudjena i jedva cekam 🤗🤗🤗 i najvjerojatnije cu vas malo napustiti, odnosno necu dok on spava 😅😅
    Ali napokon je proslo tih fakin 6mj od njegovog odlaska i sad je to jos malo tu…juuuuuj

Jojjjj neka si docekala i taj dann bas mi je drago 
    Uzivaj te, mazite se pazite.... 😘❤️

du1988
    17. Rujan 2018. 18:26

truskawka, uzivaj s muzem ❤️ ptičice, tek sad vidim ovo za operaciju leđa, uh...drzi se i nek sve do kraja prodje dobro! Sto se tice carskog, ima i pozitivnih i negativnih prica, kao j sve u trudnoci...ne sumnjam da ces se brzo oporaviti i rijesiti se boli i problema odmah poslije 💪

url=https://lilypie.com]

Emily1801
    17. Rujan 2018. 18:26

Bok cure! Da se javim, mi smo bili danas na pregledu.
    24 + 1 po uzv-u smo danas, sve je uredno razvijeno i na svome mjestu. 🙏
    Plodne vode ima dovoljno. Spol je i dalje zenski, nemajka u meni je odahnula jer smo vec kupili roze zimske vrece. 😆 
    Mala mrsavica ima 550 grama, okrenuta je glavicom prema dolje i jako se umorila jer smo cekali uzv 2 sata pa si je morala malo odspavati. 😂

du1988
    17. Rujan 2018. 18:30

emily ,super vijesti! 😍🌸

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 18:32

Pticice meni je stvarno bilo super, prodje i noge i stopala. Ti joj slobodno reci sta te najvise muci pa da se tome vise posveti 😊 javi dojmove.. 091 883 3404
    Btw 45 savova?!?! Jel to inace normalno ili?
    Ajme truskawka bit ce veselo sada 😍😍😍 sam vi sve nadoknadite, mogu zamislit kako si sretna i uzbudena sada ❤ 
    Monika drzi se, bebica je sada najbitnija. Brusnica ce ti sigurno pomoc, pij puno caja i nadam se da si kroz par dana ko nova i spremna za svadbu 🤗

Emily1801
    17. Rujan 2018. 18:33

Salatica super da ste pronasli ruksak, ako ikad budem isla u tvoje krajeve ponjet cu ti i ovaj pa da imate dva. 😉
    Truskawka woow! Bas sam se sjetila tebe, znam da si pisala da muz uskoro dolazi. Uzivajte! 😍

Ptičica
    17. Rujan 2018. 18:33

Du, dok je beba dobro, ne brinu me leda ni pisljiva boba. Kasnije cemo se s njima hrvat. Hvala na lijepim zeljama 😘
    Emily super! Neka nasih naprednih malisana! 
    Truskawka, 😏😏😏
    😂

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 18:34

Emily1801

Bok cure! Da se javim, mi smo bili danas na pregledu.
    24 + 1 po uzv-u smo danas, sve je uredno razvijeno i na svome mjestu. 🙏
    Plodne vode ima dovoljno. Spol je i dalje zenski, nemajka u meni je odahnula jer smo vec kupili roze zimske vrece. 😆
    Mala mrsavica ima 550 grama, okrenuta je glavicom prema dolje i jako se umorila jer smo cekali uzv 2 sata pa si je morala malo odspavati. 😂

Super vijesti s pregleda 😍😍 hihi popunit ce se ona vrlo brzo, sad krece dobijanje na kilazi 😊

Ptičica
    17. Rujan 2018. 18:38

Ptico muchas grasias! Odmah ujutro zovem! Jel jedna maserka? Da se bas narucim kod tvoje prokusane,ako ih ima vise?
    45 savova nije standard. Dapace, zene produ (moja bitch sestra 🤣) bez ijednog jedinog! Nemoj mene uzimat za relevantnu, 17 god, atleticarka, uski kukovi i zdjelica, nerazvijena, beba od 4.5 kg, prestala se otvarat. S obzirom da sam bila maloljetna nisu me smjeli na carski bez "poptisa skrbnika" pa im je bilo lakse rezat me 2 puta. Pa je rodnica iznutra "pukla na cik-cak" jer me nisu dovoljno izrezali. Ali stvarno, stvarno ovo je bas ekstremna iznimka. Nebi da vas prepadne. Evo ako ce pomoc, uopce me nije strah ponovno rodit. 😅😀

Ana89
    17. Rujan 2018. 18:41

Odlične vijesti sa pregleda, ponovni susreti, shoppinzi i sve drugo 😀😀😀 Mali mršavci se brzo popune. Ovaj moj je već blizu kilo i pol 😊😊, u 23. tt je imao pola kile. Brzo to ide

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.