Drage moje..evo da se javim nabrzinu..meni nocas muzek dolazi..tj pred jutro ali ono..to je sad..jos par sati brojim..fkt sam uzbudjena i jedva cekam 🤗🤗🤗 i najvjerojatnije cu vas malo napustiti, odnosno necu dok on spava 😅😅
Ali napokon je proslo tih fakin 6mj od njegovog odlaska i sad je to jos malo tu…juuuuuj
Jojjjj neka si docekala i taj dann bas mi je drago
Uzivaj te, mazite se pazite.... 😘❤️
truskawka, uzivaj s muzem ❤️ ptičice, tek sad vidim ovo za operaciju leđa, uh...drzi se i nek sve do kraja prodje dobro! Sto se tice carskog, ima i pozitivnih i negativnih prica, kao j sve u trudnoci...ne sumnjam da ces se brzo oporaviti i rijesiti se boli i problema odmah poslije 💪
url=https://lilypie.com]
Bok cure! Da se javim, mi smo bili danas na pregledu.
24 + 1 po uzv-u smo danas, sve je uredno razvijeno i na svome mjestu. 🙏
Plodne vode ima dovoljno. Spol je i dalje zenski, nemajka u meni je odahnula jer smo vec kupili roze zimske vrece. 😆
Mala mrsavica ima 550 grama, okrenuta je glavicom prema dolje i jako se umorila jer smo cekali uzv 2 sata pa si je morala malo odspavati. 😂
Pticice meni je stvarno bilo super, prodje i noge i stopala. Ti joj slobodno reci sta te najvise muci pa da se tome vise posveti 😊 javi dojmove.. 091 883 3404
Btw 45 savova?!?! Jel to inace normalno ili?
Ajme truskawka bit ce veselo sada 😍😍😍 sam vi sve nadoknadite, mogu zamislit kako si sretna i uzbudena sada ❤
Monika drzi se, bebica je sada najbitnija. Brusnica ce ti sigurno pomoc, pij puno caja i nadam se da si kroz par dana ko nova i spremna za svadbu 🤗
Salatica super da ste pronasli ruksak, ako ikad budem isla u tvoje krajeve ponjet cu ti i ovaj pa da imate dva. 😉
Truskawka woow! Bas sam se sjetila tebe, znam da si pisala da muz uskoro dolazi. Uzivajte! 😍
Du, dok je beba dobro, ne brinu me leda ni pisljiva boba. Kasnije cemo se s njima hrvat. Hvala na lijepim zeljama 😘
Emily super! Neka nasih naprednih malisana!
Truskawka, 😏😏😏
😂
Bok cure! Da se javim, mi smo bili danas na pregledu.
24 + 1 po uzv-u smo danas, sve je uredno razvijeno i na svome mjestu. 🙏
Plodne vode ima dovoljno. Spol je i dalje zenski, nemajka u meni je odahnula jer smo vec kupili roze zimske vrece. 😆
Mala mrsavica ima 550 grama, okrenuta je glavicom prema dolje i jako se umorila jer smo cekali uzv 2 sata pa si je morala malo odspavati. 😂
Super vijesti s pregleda 😍😍 hihi popunit ce se ona vrlo brzo, sad krece dobijanje na kilazi 😊
Ptico muchas grasias! Odmah ujutro zovem! Jel jedna maserka? Da se bas narucim kod tvoje prokusane,ako ih ima vise?
45 savova nije standard. Dapace, zene produ (moja bitch sestra 🤣) bez ijednog jedinog! Nemoj mene uzimat za relevantnu, 17 god, atleticarka, uski kukovi i zdjelica, nerazvijena, beba od 4.5 kg, prestala se otvarat. S obzirom da sam bila maloljetna nisu me smjeli na carski bez "poptisa skrbnika" pa im je bilo lakse rezat me 2 puta. Pa je rodnica iznutra "pukla na cik-cak" jer me nisu dovoljno izrezali. Ali stvarno, stvarno ovo je bas ekstremna iznimka. Nebi da vas prepadne. Evo ako ce pomoc, uopce me nije strah ponovno rodit. 😅😀
Odlične vijesti sa pregleda, ponovni susreti, shoppinzi i sve drugo 😀😀😀 Mali mršavci se brzo popune. Ovaj moj je već blizu kilo i pol 😊😊, u 23. tt je imao pola kile. Brzo to ide
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji