Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vana11
    17. Rujan 2018. 18:48

Evo me, evo meeeee
    Hvala svima što brinete! ❤
    Imala sam tek sad popodne uzv, a kad sam došla doma malo sam legla i zaspala.
    Dakle, dečko i dalje kasni s mjerama trbuščića za 10 dana, glava i bedrena kost odgovaraju tjednima trudnoće, ali u od prošlog uzv-a je narasao za 2 tjedna tako da to štima i sad se nadamo da će i dalje tako. Plodove vode ima dosta, protoci su ok tako da je i posteljica ok. Kontrola opet za 2 tjedna.

Truskawka, sad sam i ja uzbuđena zbog tebe, uživajte sad i nadoknadite sve propušteno 😊

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 18:49

Emily, 
    super vijestiiiii 😍 Haha, nemajka 🤣🤣🤣🤣 Vjeruj da i meni to padne na pamet 🤣😮 dosta tipicno curskih stvarcica.
    Pticice,
    vece boli, a brzeg zaborava nema. Tako kazu. Vidjecemo 🤣
    Truskawka, 
    😍 sto kaze Pepe, jos jedan par blizanaca hahaha 💃
    Uzivajte, opravdano odsustvo imas 🤣😊

Ptičica
    17. Rujan 2018. 18:50

Jeeees Vanna 😊😊😊😊
    Oni i njihov uzv 🤨 sve je super 😙 ubuduce nas ne drzi ovoliko u mraku 🙄😄

• nali
    17. Rujan 2018. 18:54

Vana, Emily super za preglede 😘

• Neda30
    17. Rujan 2018. 18:55

Juupiii za preglede.
    I ja sam na masazi u cetvrtak....jedva cekam.
    Super su slatke stvarčice, ja jos nista nisam pocela kupovati...jedva cekam☺
    Pozdrav za sve trudnice i male bebe🤗

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Vana11
    17. Rujan 2018. 19:02

Oprostite, neću više!
    A i dalje se vodi kao zastoj u razvoju, i pojačano ćemo pratit, ali dok se taj "zaostatak" ne povečava, i dok je posteljica ok, sve je dobro 😊

Majana
    17. Rujan 2018. 19:10

pepe1907

Majana

U Trogiru al za najam problem je jer je sve do sezone i onda seli u ovome smo stanu vec dugo i gazda je super da je bar 10 kvadrata veci ne bi se micala odavde 😏

Majana koja je cijena rucnika iz kika? to si rucnike uzela?

Jesam,45 kn 80*80

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 19:20

Cure, super za preglede 😀😀

Meni bili starci pa sam stajala malo pola sata i stalno odgađala ići piakiti i sad me malo steže i boli dolje. Proći ce 😀

Uglavnom, oni došli, a mala udara ko da zna da su stigli 😁 
    Malo sam se uplašila jer je moj tata rođen sa 7 mj, ne znam što je razlog, to je bilo 1959 pa se nije ni znalo. A meni je ceeviks skraćen pa ne znam trebam li ti povezati ili ne

du1988
    17. Rujan 2018. 19:21

vana, jos malo i evo tvog deckica 🤗💙

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 19:22

Vanna drago mi je da je napredak tu, i trbuscic ce doc na svoje 😊 vidim da si ti full pozitivna i to je najbitnije 🙂🤗
    Pticice na ovaj broj sam dobila Dijanu i znam da me ona nije masirala, mislim da je to sefica 😅 a teta koje me masirala mi je rekla kak se zove al sam ja zaboravila, jbg trudnicki mozak 😂 kad sam ja bila, bila je samo ta jedna teta i mislim da je ona jedina 😊 mozes pitat Dijanu tko je masirao danas trudnicu u 15 h da te stavi kod nje 💪
    Zao mi je da si prosla to na prvom porodu, ne mogu ni zamislit da se tako nesto priredi mladoj trudnici i mami. 😤 mene najvise strah tog rezanja, cula sam da u splitskom rodilistu rezu pod normalno 😪 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.