Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    17. Rujan 2018. 21:49

zvrkica

m.girl6

Ajme curke nema je jedan cijeli dan i eto Lektire. 😂🙈

Zadranka, stvarčice iz ethernala izgledaju mrak, naručujem isto tetrice, bambus krpice i minky dekicu, jedva cekam. 💙

Barbie, bas je slatko. 😊

Mi danas bili u svijetu beba gledati recaro citylife da bi nam ženska rekla da ih uopće nema za pokazati, a vise ni za naručiti. Bas smo razočarani malo. Poslat ću u bubamara mail da li se kod njih može vidjeti, ali sumnjam. Najvjerovatnije ćemo uzeti Maclaren Daytripper jer ne želimo širiti dalje potragu.

Bila danas u TA u Petrovoj, načekali se 2 sata. Sve ock, ali cerviks je skraćen tak da je dalje mirovanje, Morat ću ubaciti u sporiju brzinu. 🙈

onda odmaraj 🤗 bitno da je beba Ok 😍

jesi dobila terapiju za cerviks? meni je spominjala Utrogestan kao da bi mi dala akoni dalje bude skraćen

Ja sam sad pojela burek sa sirom i colu 😂😂😂😂🐷🐽🐖

Cek, ni jedna od vas nema terapiju za skracen cerviks? Ja sam mislila da je uobicajeno to.. Mene je skinula s maximalne doze utrogestana i dala mi jos jace vaginalete progesterona. 😲 
    Mgrl bitno da je bebica ok, sad smanji tempo.

AllieH
    17. Rujan 2018. 21:53

du i barbie, tak i ja, cak me ni horor price s poroda ne mogu zbedirati 😁

Luka ❤

Arsancres
    17. Rujan 2018. 21:59

Samo da javim ako će kojoj pomoći, u dm-u je od jučer akcija 2+1 na sve Aventove proizvode. Mislim da je do 30.9. koliko sam vidjela🙂 škicnula sam da ima i izdajalica i svakakvih pakiranja s bočicama. Odnosi se baš na sve njihove proizvode.
    Vidim da je bilo puno pregleda danas i velikih bebica, čestitam mamicama 😍👶

m.girl6
    17. Rujan 2018. 21:59

Nali, do sad sam bila na utricima i danas mi kaže da ih vise ne trebam stavljati, a cerviks mi je skraćen. Nist ne kužim ali ok. 😳

Noa 💙

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 22:03

Uff, teske teme.
     Mene briga stvarno za rezanje. Mozda je to nesto strasno, ali ne znam, nisam iskusila, a znam da sve makar malo sjecnu.
    Drugo, ja cu dati novac :/ Ovdje je to tako i necu da ja budem ta sto mijenja nesto. Ne kazem da svi daju, ali ko je imucniji ili ko je prosao svasta kao ja, daje pare da ne razmislja, a mislim da je 100-200 eura tarifa 🤣😂 Ne kazem da nece uraditi posao, ukoliko ne dobiju, vec ce malo manje zainteresovani biti haha. 
    Ko sad napisa za cerviks, Boze dragi ne mogu 2 minuta zapamtiti nesto. Kratkorocna memorija unistena xD Nije ti radio cervikometriju? Samo akuserski, vanjski pregled? 

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 22:03

nali

zvrkica

m.girl6

Ajme curke nema je jedan cijeli dan i eto Lektire. 😂🙈

Zadranka, stvarčice iz ethernala izgledaju mrak, naručujem isto tetrice, bambus krpice i minky dekicu, jedva cekam. 💙

Barbie, bas je slatko. 😊

Mi danas bili u svijetu beba gledati recaro citylife da bi nam ženska rekla da ih uopće nema za pokazati, a vise ni za naručiti. Bas smo razočarani malo. Poslat ću u bubamara mail da li se kod njih može vidjeti, ali sumnjam. Najvjerovatnije ćemo uzeti Maclaren Daytripper jer ne želimo širiti dalje potragu.

Bila danas u TA u Petrovoj, načekali se 2 sata. Sve ock, ali cerviks je skraćen tak da je dalje mirovanje, Morat ću ubaciti u sporiju brzinu. 🙈

onda odmaraj 🤗 bitno da je beba Ok 😍

jesi dobila terapiju za cerviks? meni je spominjala Utrogestan kao da bi mi dala akoni dalje bude skraćen

Ja sam sad pojela burek sa sirom i colu 😂😂😂😂🐷🐽🐖

Cek, ni jedna od vas nema terapiju za skracen cerviks? Ja sam mislila da je uobicajeno to.. Mene je skinula s maximalne doze utrogestana i dala mi jos jace vaginalete progesterona. 😲
    Mgrl bitno da je bebica ok, sad smanji tempo.

Ja sam od aspiracije jajnih stanica stavljala utrice do 12 tt. Sad mi je napomenula da ako na kontroli se opet skrati dati će mi terapiju.

Ne znam koja je to fora čekati neko vrijeme, bolje da je odmah dala terapiju

VelikoSretnoDijete
    17. Rujan 2018. 22:04

Par sati i 10 strankca 🙃🙃 aktivne ste.
    Odmah mi se stisne zeludac nakon prica sa poroda, nekad si mislim da bolje ne znat, van mora izac sada :) mene vise od poroda brine da da li cu prepoznat da je dosao trenutak za odlazak u bolnicu.

Kazem na danas muzu - covjece pa zene su na forumu vec dosta opremljene za bebu, mi jos nista nismo kupovali - a on mrtvo hladno - pa sto ti treba, dobili amo kolica i krevetic i to je to, sve imamo 😂😂 umrla sam od smjeha. 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 22:06

Ja sam bez terapije  :O takodje mi iskljucio Duphaston... Kod mene je cerviks na granici normale, ali unutrasnje usce otvoreno, to mi je strasnije od samo skracenog cerviksa i iskljuci covjek terapiju xD Valjda zna sta radi xD

• nali
    17. Rujan 2018. 22:08

m.girl6

Nali, do sad sam bila na utricima i danas mi kaže da ih vise ne trebam stavljati, a cerviks mi je skraćen. Nist ne kužim ali ok. 😳

Ne kuzim. Prvo je i meni bilo sumnjivo sto me skinula s utrogestana i dala taj jaci lijek, jer originalno pise na lijeku da je za prvih 2 mj trudnoce, nakon mpo. Ali onda sam guglala i naisla na istrazivanja da u nekim slucajevima progesteron u vecim dozama pomaze u odrzavanju cerviksa. Ko ce ga znat. 😐

• nali
    17. Rujan 2018. 22:16

Ocito svaki doktor/bolnica ima svoje misljenje i nacin lijecenja tj ne lijecenja... Meni je to fakat vise cudno, neki miruju, neki ne, neki imaju terapiju, neki ne..za iste dijagnoze.. neznam.. Sanjam vise taj cerviks. 😂 Ode ja neke lijepe snove sanjati, nadam se da me nece neki veliki cerviks napadati u snu, koliko puta sam tu rijec rekla danas haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.