Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    17. Rujan 2018. 21:07

Ptičica

Ana obozavam tvoju pozitivu. I potpuno si u pravu. Kazem, od cijelog rodilista, samo za jednog doktora provjereno znam da je…budala.
    Klikerice i ti si u pravu. Suludo je, ali nazalost i istinito. Vecina nas je, pocevsi od mene, idealisti, buntovnici i "pas mater neces ti meni.." ali kad ti dovedu zivot u pitanje, i to zivot djeteta, ne pitas koliko treba dati. Dat ces sve. 😞

Ma jasno, ali ja ako nekoga već poštujem onda ga nagradim...nakon što sve prođe. To zvuči kao filozofija sada, ali prošla sam iskustva sa svakakvim liječnicima, ležala u jako puno bolnica, ležala kao dijete kada smo bili bez krova nad glavom... obiteljska anamneza nije mi naklonjena, pa su mi i članovi obitelji prolazili strašne operacije u raznim bolnicama. Za doktore za koje su nam govorili da uzimaju koverte, baš ti nisu htjeli uzeti ništa, a znali su biti i po 48 sati u bolnici uz krevet svaka 2 sata, a doživjeli smo i da je doktorica rekla zlatarnicu u koju da odemo "samo platiti", prije nego izda otpusno pismo. Moj zaključak je... kako svuda oko nas, ili si čovjek ili si smeće. Nema tu treće opcije. Ja sam prva ta koja će donijeti kavu, bombonjeru, kulen, rakiju... sve što je poklon do 500 kn i ne smatra se mitom. Budimo pragmatični do kraja...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ana89
    17. Rujan 2018. 21:07

zvrkica

m.girl6

Ajme curke nema je jedan cijeli dan i eto Lektire. 😂🙈

Zadranka, stvarčice iz ethernala izgledaju mrak, naručujem isto tetrice, bambus krpice i minky dekicu, jedva cekam. 💙

Barbie, bas je slatko. 😊

Mi danas bili u svijetu beba gledati recaro citylife da bi nam ženska rekla da ih uopće nema za pokazati, a vise ni za naručiti. Bas smo razočarani malo. Poslat ću u bubamara mail da li se kod njih može vidjeti, ali sumnjam. Najvjerovatnije ćemo uzeti Maclaren Daytripper jer ne želimo širiti dalje potragu.

Bila danas u TA u Petrovoj, načekali se 2 sata. Sve ock, ali cerviks je skraćen tak da je dalje mirovanje, Morat ću ubaciti u sporiju brzinu. 🙈

onda odmaraj 🤗 bitno da je beba Ok 😍

jesi dobila terapiju za cerviks? meni je spominjala Utrogestan kao da bi mi dala akoni dalje bude skraćen

Ja sam sad pojela burek sa sirom i colu 😂😂😂😂🐷🐽🐖

Ja sam pojela jednu knedlu sa šljivama, domaću bezšećernu i decilitar i pol jogurta. Burek mi zvuči jako dobro 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Emily1801
    17. Rujan 2018. 21:19

Mmama2 sad kad sam procitala tvoj komentar sam skuzila da nas ne ceka nista dobro i doslo mi je malo muka jer znam da si u pravu. Opcenito je zdravstvo u Hr okrutno i samo ako imas srece i/ili vezu mozes dobro proci, a nekad ni tada. Zalosno i strah me sto vise razmisljam.

m.girl6
    17. Rujan 2018. 21:20

Hvala curke. ☺️
    A ne piše ništa koliki je, samo da je skraćen, smekšan i uloživ. Kontrola za 2 tj i onda se dogovaramo za uzv pregled, za oggt mi nisu ništa rekli, sad me vode da sam u 25.tt. 

Noa 💙

Bruna92
    17. Rujan 2018. 21:26

du1988

da, da…Mikanovci bili srediste svijeta 🤣 bruna, a i ti spavas u kosulji plavoj 😂👮

Haha nisam nisam ali u uzoj obitelji ih imamo nekoliko pa cemo nesto vec rijesiti 😂😂

mmama2
    17. Rujan 2018. 21:29

Emily1801

Mmama2 sad kad sam procitala tvoj komentar sam skuzila da nas ne ceka nista dobro i doslo mi je malo muka jer znam da si u pravu. Opcenito je zdravstvo u Hr okrutno i samo ako imas srece i/ili vezu mozes dobro proci, a nekad ni tada. Zalosno i strah me sto vise razmisljam.

Oprosti nisam nikoga mislila zbedirat :( bitno je unaprijed se pripremit sto smiju sto ne, zato je ok otici na te tecajeve.. bitno je znati da imas pravo glasa, i da nitko nista ne smije bez da te obavjesti i pita, imati uza sebe nekoga tko ti je i u tom pogledu podrska.. neki plan poroda dapace, da oni vide da nisi dosla s Marsa 

AllieH
    17. Rujan 2018. 21:36

Cure, cestitam svima na super pregledima. ❤
    Vana, vidis da ide to sve kako treba, bitno da on i dalje prati neki svoj ritam, vjerujem da nemas razloga za brigu. 💙
    Du, i moj brat je ratno dijete, '92. rodjen, mama med. sestra, radila do zadnjeg, prvih 6 mjeseci i smjene, zadnje prvu smjenu u zupanjskoj ratnoj bolnici. Dosla na pregled 10 dana nakon termina, probili joj vodenjak i rodila u roku pola sata, tata nije stigao ni doci do bolnice. 😂 Malisa bio 4.5kg 🙈 
    Sto se rezanja tice, ja bih radije da me malo capnu nego da cijela popucam. 
    Ana, nikako da te pitam za carski, moras roditi pod opcom ili mozes pod spinalnom? 
    Kod Podobnika je mislim 16k prirodni porod, a 20 carski. S tim da im vecina klijentele ide na dogovoreni carski, nisu ni oni bas Bogom dani kad se radi o prirodnom porodu. I ovo sto ptica kaze, cim se nesto zakomplicira, voze na Rebro, a nekad je svaka minuta bitna da bih riskirala gubljenje vremena na prijevoz.
    barbie i ostale cure, robica je preslatka! 😍😍 

Luka ❤

Ana89
    17. Rujan 2018. 21:43

AllieH

Cure, cestitam svima na super pregledima. ❤
    Vana, vidis da ide to sve kako treba, bitno da on i dalje prati neki svoj ritam, vjerujem da nemas razloga za brigu. 💙
    Du, i moj brat je ratno dijete, '92. rodjen, mama med. sestra, radila do zadnjeg, prvih 6 mjeseci i smjene, zadnje prvu smjenu u zupanjskoj ratnoj bolnici. Dosla na pregled 10 dana nakon termina, probili joj vodenjak i rodila u roku pola sata, tata nije stigao ni doci do bolnice. 😂 Malisa bio 4.5kg 🙈
    Sto se rezanja tice, ja bih radije da me malo capnu nego da cijela popucam.
    Ana, nikako da te pitam za carski, moras roditi pod opcom ili mozes pod spinalnom?
    Kod Podobnika je mislim 16k prirodni porod, a 20 carski. S tim da im vecina klijentele ide na dogovoreni carski, nisu ni oni bas Bogom dani kad se radi o prirodnom porodu. I ovo sto ptica kaze, cim se nesto zakomplicira, voze na Rebro, a nekad je svaka minuta bitna da bih riskirala gubljenje vremena na prijevoz.
    barbie i ostale cure, robica je preslatka! 😍😍

Ne znam. Ovisi o situaciji taj tren I guess. Opća je vjerojatnija, ali vidit ćemo.

url=https://daisypath.com]

du1988
    17. Rujan 2018. 21:43

allie, i ja bi radije da me malo capnu nego da puknem od pupka do su...a ko moje neke frendice 😂 sta ja znam, ne razmisljam puno o samom porodu pa nema ni nekog straha, mozda je to rezervirano za 30+ tjedna 😀 za sad-so far, so good.

barbiemama
    17. Rujan 2018. 21:45

ne brinem o porodu, u ovom trenutku. nekako sam totalno zen i osjećam da će sve biti u redu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.