Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 22:18

Ja ne mogu rec da se bojim poroda, ne znam sta me ceka to definitivno. Vise se bojim tog odnosa prema rodiljama..   I kad cujem sve horor price se malo ustrtarim, ali vjerujem da ce sve bit u redu. Nekako ce morat izac 😅😅 sve su se porodile i prije nas pa cemo i mi nekako 😊
    Arsancres hvala za info za aventove proizvode, bas  sam se mislila zaletit ovih dana da vidim sta se nudi 🙂

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 22:19

nali

Ocito svaki doktor/bolnica ima svoje misljenje i nacin lijecenja tj ne lijecenja… Meni je to fakat vise cudno, neki miruju, neki ne, neki imaju terapiju, neki ne..za iste dijagnoze.. neznam.. Sanjam vise taj cerviks. 😂 Ode ja neke lijepe snove sanjati, nadam se da me nece neki veliki cerviks napadati u snu, koliko puta sam tu rijec rekla danas haha

🤣🤣🤣🤣🤣 a rekli smo da ga vise nećemo spominjati! 😁😁😁😁

MareiKate
    17. Rujan 2018. 22:22

Cure drage, evo da i ja prijavim da je pregled super prošao, curkica je tjedan dana ispred svog vremena i ima 504 grama 😄 skrivala se cijeli pregled, i bila toliko aktivna da smo samo guzu pošteno snimili 😂 ja sam se počastila mekićem iza pregleda - vege burger mi je otkriće! I razbila mobitel tako da jedva vidim što pišete 😂 pao mi je iz ruku s prvog kata u podrum 😂😂 i još radi!!

zadranka86
    17. Rujan 2018. 22:28

nali

Ocito svaki doktor/bolnica ima svoje misljenje i nacin lijecenja tj ne lijecenja… Meni je to fakat vise cudno, neki miruju, neki ne, neki imaju terapiju, neki ne..za iste dijagnoze.. neznam.. Sanjam vise taj cerviks. 😂 Ode ja neke lijepe snove sanjati, nadam se da me nece neki veliki cerviks napadati u snu, koliko puta sam tu rijec rekla danas haha

Jaoooooooo sou siiii..neki veliki cerviks..vidim ja da smo mi sve lude od tog cerviksa....al bit ce to sve kako triba...

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    17. Rujan 2018. 22:33

Haha cerviksi naši, ja ti kažem da ništa ne kužim, isto koristim utrogestane od transfera od 22.4., al su mi dopizdili da oprostite na izrazu Haha 🤣
    Ma samo da je sa bebom sve ok, ak treba koristit ću i do kraja, ništa se ja neću buniti, ali zanimljivo je kak svaki dr. ima neku svoju teoriju

Noa 💙

du1988
    17. Rujan 2018. 22:48

mene je skinuo s utrogestana nakon 12.tt, kad se hematom povukao. rekao je da nema vise svrhe. a vodim trudnocu privatno kod subspecijalista humane reprodukcije pa kontam da covjek zna sta radi. nisam preispitivala vise 😂 jedva sam docekala da ih se rijesim! mareikate, super za naprednu curku! iduci tjedan bi mogao biti djecji tjedan u lidlu, ima da kampiram u pon pred otvaranje! 

Emily1801
    17. Rujan 2018. 22:50

MareiKate

Cure drage, evo da i ja prijavim da je pregled super prošao, curkica je tjedan dana ispred svog vremena i ima 504 grama 😄 skrivala se cijeli pregled, i bila toliko aktivna da smo samo guzu pošteno snimili 😂 ja sam se počastila mekićem iza pregleda - vege burger mi je otkriće! I razbila mobitel tako da jedva vidim što pišete 😂 pao mi je iz ruku s prvog kata u podrum 😂😂 i još radi!!

Cestitam na lijepim vijestima! 🎉🎉
    Mekic. ♥️😭
    Ja bi u Mekic. Utjesit cu se knedlicama s nugatom iz Lidla. 
    Vege burger kazes? Moram smisliti kako da se dokopam Mekica. 🤤

du1988
    17. Rujan 2018. 22:52

joj emily i ja imam te knedle, tocno cu ih sutra skuhat, nisam ih jos probala, bila sam vjerna sljivama 😂

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 23:05

Vege burger morate probati definitivno 😍😍

salji knedle sa nugatom 😁😁😁😁

MareiKate
    17. Rujan 2018. 23:07

Hvala! :)
    Da, mene prošli petak ulovila želja za burgerom, a nisam baš neki fan mesa i guglam vege burger Zagreb kad ono izbaci mekić ... Imaju novu foru, par uobičajenih proizvoda možeš zatražit "make it vege" . Tipičan mekić miris i okus a bez mesa, meni super 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.