Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    17. Rujan 2018. 19:26

Vana super vijesti! Brzo ce doci i vrijeme da se upoznate, blago tebi. 

Cure hvala svima. 😘😘😘
    Vidjela sam da je netko uzimao Kendural C pa me zanima kakav vam je i ide li na recept?

Emily1801
    17. Rujan 2018. 19:28
    Ovo sam fotkala danas u kabini dok sam cekala uzv. Ne znam vidi li se dobro. Pise ja ne cekam bebu samo imam ciste. 😂😂😂
    Ovo sam fotkala danas u kabini dok sam cekala uzv. Ne znam vidi li se dobro. Pise ja ne cekam bebu samo imam ciste. 😂😂😂

Majana
    17. Rujan 2018. 19:32

Vanna i Emily super za preglede 🤗
    Monika samo pij brusnicu i probaj se opustit, glavno da je sa bebom sve ok ❤️
    Ptico ne mora znacit mene nisu rezali ni prvi ni drugi put u splitsko oboje
    Salatice  krvarenje nakon poroda je individualno moze i trajat mj dana a moze i dva tj ja nisam puno krvarila ni prvi ni drugi put, jedino mi je obilno bilo ono prva dva tri dana nakon poroda 

Bruna92
    17. Rujan 2018. 19:32

Ptico, ja sam isto cula da u splitskom rodilistu znaju biti mesari ali sam cula i pozitivnih iskustava...
    Evo za mjesec dana muzeva sestra treba roditi pa cu ti bas reci kakvo ce biti njeno iskustvo...
    Mene isto najvise strah rezanja i pucanja, dolje sam uska pa me strah hoce li se to fino siriti... Uf uf 😥

Majana
    17. Rujan 2018. 19:35

Truskawka mogu mislit uzbudenja 🎊 samo vi uzivajte, ne brini za nas mi te cekamo 😘

Ptičica
    17. Rujan 2018. 19:37

Ptico vidjet ces da cu tako i pitat 😂 eh,sad..kazem ti, sestra je u prvoj imala 2 sava i to je "pukla" sama bez rezanja, a u drugoj nijedan. Ja cu ti samo rec da, kad dodes roditi, ako te doceka dr Bacic, bjezi glavom bez obzira. Em ce traziti kuvertu (mi smo je donijeli!) Em je mesar, em je egotripas nevideni. Bolje ces proc da rodis doma u kadi.  Za ostale doktore nikad nisam cula neku bas bas ruznu pricu, dok je on standard. 

• Strudlica
    17. Rujan 2018. 19:38

Što se rezanja tiče bolje i da režu pa da beba iziđe bez problema nego komplikacije. To je individualno, ali zarežu u trudu pa se ni ne osjeti. Kod šivanja isto stave malo lokalne pa se samo ko neko zatezanje osjeti. Tako da nije to ništa strašno... Dva dana malo boli,a već kasnije sve ide kako treba,ništa se ne bojte :)

Ptičica
    17. Rujan 2018. 19:40

Strudlica

Što se rezanja tiče bolje i da režu pa da beba iziđe bez problema nego komplikacije. To je individualno, ali zarežu u trudu pa se ni ne osjeti. Kod šivanja isto stave malo lokalne pa se samo ko neko zatezanje osjeti. Tako da nije to ništa strašno… Dva dana malo boli,a već kasnije sve ide kako treba,ništa se ne bojte :)

Bas tako! Nista od straha unaprid! Sjecam se kad su me uhvatili trudovi da sam samo govorila kad god bi nekog srela.na putu do bolnice- vidi i ovaj se rodija! 🤣🤣😂

zadranka86
    17. Rujan 2018. 19:46

zvrkica

Cure, super za preglede 😀😀

Meni bili starci pa sam stajala malo pola sata i stalno odgađala ići piakiti i sad me malo steže i boli dolje. Proći ce 😀

Uglavnom, oni došli, a mala udara ko da zna da su stigli 😁
    Malo sam se uplašila jer je moj tata rođen sa 7 mj, ne znam što je razlog, to je bilo 1959 pa se nije ni znalo. A meni je ceeviks skraćen pa ne znam trebam li ti povezati ili ne

Ne zvrkice nikako...cerbiks nije nista sto bi mogla eto ppvezati sa svojom bakom i s tobom...u smislu da nije nesto sto se genetski prenosi....ne brini i vjeruj obicno tako pazi cuvaj se..zavrsi da se  pride termin...tako je meni bilo s curama
    .doduse nije cerviks all nisko jakooooooo i radi toga san se morala pazit i mirovat i na kraju ih prinila obe...

url=https://lilypie.com]

Majana
    17. Rujan 2018. 19:47

Ptičica

Strudlica

Što se rezanja tiče bolje i da režu pa da beba iziđe bez problema nego komplikacije. To je individualno, ali zarežu u trudu pa se ni ne osjeti. Kod šivanja isto stave malo lokalne pa se samo ko neko zatezanje osjeti. Tako da nije to ništa strašno… Dva dana malo boli,a već kasnije sve ide kako treba,ništa se ne bojte :)

Bas tako! Nista od straha unaprid! Sjecam se kad su me uhvatili trudovi da sam samo govorila kad god bi nekog srela.na putu do bolnice- vidi i ovaj se rodija! 🤣🤣😂

Dobra priprema 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.