Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    13. Rujan 2018. 13:18

Po mom iskustvu bolje kad je beba naprednija jer je to meni bila veeeelika olakotna okolnost kad sam rodila mjesec dana prije termina, bebač bio velik i težak ko bebica rođena dan prije u terminu 
    Ja imam u 16h pregled,ginekolog ga pomaknuo za tjedan dana prije da vidi je sve ok otkad sam imala one silne bolove,nije me htio tada čačkati

Klikerica
    13. Rujan 2018. 13:19

Allie,pa ti si iz mojih Vinkovaca ovo su prve vinkovačke u 30 godina koje cu morati preskočiti. Prezgodna si trudnica! Moram ti reći da mi je taj tvoj lift jako poznat,frendica mi šalje selfie iz njega redovito pa mi djeluje da znam skoro i gdje si. Nevjerovatno!

Noć s mojim novim jastukom je prošla fantastično,oduševljena sam! Evo slikica,kupljen u Ni-na design preko Instagrama,koliko god mogu podržavam domaće radinosti iz Hrvatske

Ne znam na koju bi se temu prije nadovezala sada...toliko toga ste pisale,uf...

Nove cure dobrodošle!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    13. Rujan 2018. 13:20

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    13. Rujan 2018. 13:24

MareiKate

Lily i truskawka hvala na odgovorima :) ma kao ne zamaram se al vidim da me malo podsvjesno muči… Valjda kad jednom osjetiš to, postaneš malo ovisan 😆 a ja po cijele dane doma pa samo o tome mislim…

Oh vjeruj bit ce ti i previse 😅😂 ja se vec sad "naljutim" kad mi rastegnu jednu stranu i ne pustaju..to zna biti cak i poprilicno bolno...a da ne pricam da mi je mali sjeo na mjehur da sam se popiskila u gace 🤣🤣🤣

❤N i V💙

_lily_0
    13. Rujan 2018. 13:26

Klikerica  odlicno za jastuk i moj je tako veliki i obozavam ga ali me strah da cu ostat bez njega jer muz ga opasno grabi 😂😂😂😂

E sad pitanje za nase iskusne mame
    Malo je predaleko ali me zanima vasa iskustva 
    Poznanica mi je nedugo rodila i kaze da u cijelom Novom zg jedva nasla jednog pedijatra koji prima preko hzzo cak i privatno kad su isli trazit svi su toliko bukirani da ni privatno nisu uspjelu nac 
    Pa mene zanimaju vasa iskustva zar je usitinu tako tesko nac pedijatra???

• Strudlica
    13. Rujan 2018. 13:31

truskawka

MareiKate

Lily i truskawka hvala na odgovorima :) ma kao ne zamaram se al vidim da me malo podsvjesno muči… Valjda kad jednom osjetiš to, postaneš malo ovisan 😆 a ja po cijele dane doma pa samo o tome mislim…

Oh vjeruj bit ce ti i previse 😅😂 ja se vec sad "naljutim" kad mi rastegnu jednu stranu i ne pustaju..to zna biti cak i poprilicno bolno…a da ne pricam da mi je mali sjeo na mjehur da sam se popiskila u gace 🤣🤣🤣

Ja više nikuda ne idem bez dnevnog uloška,kad maleni upne uvijek spreman kapi ode, a i ako mi se jako mokri a nemam gdje u tom trenu koda mi zna ponekad par kapi pobjeći.... Užas....

Mina93
    13. Rujan 2018. 13:39

MareiKate

Mina93

Sta se tice velicina bebana, moj je po svim mjerama napredniji za bar tjedan dana 😅 jel se mogu nadat zbog toga malo ranijem porodu ili to samo znaci da ce beban biti velik pa da ce me izmucit na porodu? 😅

Kao što rekoh, moja je za 10 dana, i ja se cijelo vrijeme nadam kako ću rodit po njenom terminu, tj veličini - ranije, iako ja znam točno dan ovulacije jer sam išla na folikulometriju, pa je vjerojatnije da ću samo rodit veću bebu 😂 iako ne znam, nemam pojma uopće o tome…

Dada tako je i moj, svaka mjera za sebe, al razlika je od 5,6 do 10dana od tjedna u kojem jesam trenutno.. Za deset dana mi je pregled pa me bas zanimaju novosti, ali nekako se nadam da bi zbog toga mogao malo uranit 😁🤗 iako ako se ne varam i barbie je bio po mjerama veci beban i sad na zadnjem pregledu je kao manji koliko sam zapamtila.. 

truskawka
    13. Rujan 2018. 13:41

Strudlica

truskawka

MareiKate

Oh vjeruj bit ce ti i previse 😅😂 ja se vec sad "naljutim" kad mi rastegnu jednu stranu i ne pustaju..to zna biti cak i poprilicno bolno…a da ne pricam da mi je mali sjeo na mjehur da sam se popiskila u gace 🤣🤣🤣

Ja više nikuda ne idem bez dnevnog uloška,kad maleni upne uvijek spreman kapi ode, a i ako mi se jako mokri a nemam gdje u tom trenu koda mi zna ponekad par kapi pobjeći…. Užas….

Daa..i ja sam srecom imala dnevni ulozak, ali bila sam i doma tak da sam se mogla ici odmah oprati i presvuci..al bas ono ful cudno haha..ne pisa mi se, osjetim bebu kak se mice i odjednom puf hahaha 😅😅

❤N i V💙

Mina93
    13. Rujan 2018. 13:43

truskawka

Strudlica

truskawka

MareiKate

Ja više nikuda ne idem bez dnevnog uloška,kad maleni upne uvijek spreman kapi ode, a i ako mi se jako mokri a nemam gdje u tom trenu koda mi zna ponekad par kapi pobjeći…. Užas….

Daa..i ja sam srecom imala dnevni ulozak, ali bila sam i doma tak da sam se mogla ici odmah oprati i presvuci..al bas ono ful cudno haha..ne pisa mi se, osjetim bebu kak se mice i odjednom puf hahaha 😅😅

🤣🤣 Ah te slatke muke s nasim mezimcima 🤣 moramo misliti i na njih, nije im lako u tako malom prostoru 😊😉

MareiKate
    13. Rujan 2018. 13:45

Truskawka i Strudlica 😁 čula sam da žene nakon poroda imaju s tim problem, nisam znala da te čari već u trudnoći krenu :) 
    Mina, da, mislim da nema pravila, moguće je da nam već na idućem pregledu ispadne da su bebice usporile i da budu u u skladu sa našim tjednima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.