Allie evo podloga, ja cu usit gumice na kutove da drzi kad bude veca, sad dok su manji mozda nema potrebe, ne micu se toliko 😊
https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/40143304/
Lily jos sitno do pregleda, vjerujem da si uzbudena. 😊 sigurno je sve u redu i nadam se da ce ovaj doktor bit rjecitiji 🙂
Slampodobro nam dosla 😁😁😁
Allie,blaza i ana 😍😍 predivneee 🤗
Bruna super za pregled neka se samo beba vrti 😍😍
Eto cure moram vam prijavit da me manje bole prepone i sretna sam zbog toga ali svejedno legim i ne hodam previse al se osjecam puno bolje…
i da jedva cekam danas 18 da vidim svog bebolina bas sam nekako jako uzbudena i veselim se danasnjem danu najrade bi sad otisla opet spavat pa da se probudim oko 17 i da krenem, hahahahah 😂😂😂😂
Lily meni je pregled tek u ponedjeljak a već sad sam nervozna, i ne mogu dočekati, mogu mislit kako je tebi … Vidim da smo ti i ja par dana razlike, zanima me osjetiš li ti bebu već svakodnevno, ili povremeno ili nikako? Sorry ako si već pisala o tome, teško mi je sve polovit. Ja sam svoju osjetila prije tjedan i pol, i od tada se javljala jedno par dana i više ne, tu i tamo se nešto kao trzne u trbuhu ali nisam baš sigurna da je to to, prije bih rekla da nije nego da je, jer kad me je lupala, odmah sam znala da je to to. Moja beba je do sad na svakom uzv bila 10 dana naprednija od mog tjedna trudnoće, pa si mislim ako je dostigla dovoljnu gramažu prije tjedan i pol da ju osjetim, zašto sada ne 😟 iako znam da moji tjedni još nisu bitni za svakodnevno javljanje, podsvjesno me baš to mori, kužim da sam živčana sto na sat i ne mogu se ničim okupirati da ne mislim o tome… Pfff tko će dočekati ponedjeljak
E draga ja sam prvi put osjetila s 19 tjedana i od tad osjetim svaki dan ima dana kad lupa cjeli dan a ima i dana kad se moram bas umirit da bi osjetila udarac ovisi kako kad ali moram priznat da je za sad jako aktivna beba evo npr: jucer i prekjucer sam ga slabo osjetila par udaraca a danas od jutra ne prestaje lupat
Ali opet nemoj se previse zamarat mislim da to uveliko ovisi i o samoj bebi mozda je tvoja bas jako mirna
Ptica itekako, ova ne da mora bit rjecita nego sam sastavila listu pitanja ima da ju izresetam kad vec placam ocu sve u detalje jadna li ta kojoj cu past u ruke 😂😂😂😂😂
Slampodobro nam dosla 😁😁😁
Allie,blaza i ana 😍😍 predivneee 🤗
Bruna super za pregled neka se samo beba vrti 😍😍
Eto cure moram vam prijavit da me manje bole prepone i sretna sam zbog toga ali svejedno legim i ne hodam previse al se osjecam puno bolje…
i da jedva cekam danas 18 da vidim svog bebolina bas sam nekako jako uzbudena i veselim se danasnjem danu najrade bi sad otisla opet spavat pa da se probudim oko 17 i da krenem, hahahahah 😂😂😂😂
Lily meni je pregled tek u ponedjeljak a već sad sam nervozna, i ne mogu dočekati, mogu mislit kako je tebi … Vidim da smo ti i ja par dana razlike, zanima me osjetiš li ti bebu već svakodnevno, ili povremeno ili nikako? Sorry ako si već pisala o tome, teško mi je sve polovit. Ja sam svoju osjetila prije tjedan i pol, i od tada se javljala jedno par dana i više ne, tu i tamo se nešto kao trzne u trbuhu ali nisam baš sigurna da je to to, prije bih rekla da nije nego da je, jer kad me je lupala, odmah sam znala da je to to. Moja beba je do sad na svakom uzv bila 10 dana naprednija od mog tjedna trudnoće, pa si mislim ako je dostigla dovoljnu gramažu prije tjedan i pol da ju osjetim, zašto sada ne 😟 iako znam da moji tjedni još nisu bitni za svakodnevno javljanje, podsvjesno me baš to mori, kužim da sam živčana sto na sat i ne mogu se ničim okupirati da ne mislim o tome… Pfff tko će dočekati ponedjeljak
Nemoj se zamarati s tim bas previse..ja sam svoje blizance povremeno osjetila tek sa 22tj..ono za prav da ih osjetim i to nije bilo cesto..a tek prije koji tjedan sam ih svakodnevno pocela osjecati po puno puta..s tim da curku osjetim konstantno, a decka tek nekad nekad kad se jako bas trzne jer je dolje ispod pupka..tak da nist ne brini..jos koji tjedan i onda ce to biti vec uredno..moji sad vec imaju neku kao rutinu u koliko sati se micu 😁😁
❤N i V💙
Pozdrav curke, nije me bilo od sinoc i naravno da sam imala lektiru za citat 🤣🤣
Bila u kaficu na par sati ispomoci jer je muz trebao kod zubara pa da ne mijenja smjenu samo zbog tog eto ja uletila 😁 upeklo ovo sunce u zg, pregorila sam samo sta sam isla 5min od stanice do stana 😰
Ne stignem se sad nadovezat uz sve, al cestitke na dobrim vijestima s pregleda, one koje tek cekaju nek je sretno i nek se jave s lijepim novostima ❤️
Dobrodosle nove curke i curke koje su stavile slikice su preslatke 😍😍
Sta se tice komode, ikea ce trebat obnoviti zalihe kako smo krenule 🤣 i za ove pregradice sam procitala da su super i taman stanu u malm 😁
Nepromocivu podlogu planiram uzeti u ikei, tj vidjet jel mi pase kad idemo, kao i ostatak stvari zajedno sa komodom, uzet sve sta sam pikirala na web shopu ako je sve tako kako izgleda i kvalitetno naravno, mozda idemo za vikend ili pocetkom tjedna da se toga rijesimo jer nam nije bas usput ici do tamo sa zapada zga 🤣 ako mi ne bude pasala podloga i slicno imam blizu i bubamaru i magic baby i baby center i sve te ostale pa se lako zaletim i nadjem zamjenu, bitno da se vise u ikeu ne vracamo do nove godine 😁😁
Malo se raspisah isprike na dugom postu tesko je nadoknaditi toliko stranica 🤣
Sta se tice velicina bebana, moj je po svim mjerama napredniji za bar tjedan dana 😅 jel se mogu nadat zbog toga malo ranijem porodu ili to samo znaci da ce beban biti velik pa da ce me izmucit na porodu? 😅
Lily i truskawka hvala na odgovorima :) ma kao ne zamaram se al vidim da me malo podsvjesno muči... Valjda kad jednom osjetiš to, postaneš malo ovisan 😆 a ja po cijele dane doma pa samo o tome mislim...
Cure, sad kada ste spomenule lupkanje u trbuhu. Ja sam 18+2 i mislim da osjetim ali fuuul lagano.
Nekako se mislim da nema što drugo biti, ali i dalje nisam sigurna.
I bude povremeno, nekad osjetim 10 puta u danu, nekada ni jednom.
Sta se tice velicina bebana, moj je po svim mjerama napredniji za bar tjedan dana 😅 jel se mogu nadat zbog toga malo ranijem porodu ili to samo znaci da ce beban biti velik pa da ce me izmucit na porodu? 😅
Kao što rekoh, moja je za 10 dana, i ja se cijelo vrijeme nadam kako ću rodit po njenom terminu, tj veličini - ranije, iako ja znam točno dan ovulacije jer sam išla na folikulometriju, pa je vjerojatnije da ću samo rodit veću bebu 😂 iako ne znam, nemam pojma uopće o tome...
Svasta lipog pisete 😊 volim ove super preglede iz dana u dan 🤗
Netko pitao za velicinu bebe i raniji porod. Nikakve veze nema. Moj L je bio 4,5kg , trudovi krenuli u ponoc ipo na dan termina 😅
Di je Miranda? Jesi jos pacijent?
Blaza, Ana, Allie pa sve tri ste prezgodne trudnice 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji