Gledam sad svoj selfie iz lifta sinoc, ustvari se od naprijed se ni ne kuzi da sam trudna. A bocno kao da sam loptu progutala 😊 I poceli su me po svim zivim redovima pustati ispred, doslovno nigdje vise ne cekam 😂
, meni je super taj Malm jer sam ja dosta niza od tebe, a i taman mi stane u kutak u koji sam zamislila od-do, savrseno mi odgovaraju dimenzije. I onda sam mirna i za stvari, mislim da ce mi tu sva robica i ostalo stati bez problema.
Luka ❤
Jutro curke, mi izvadili krv za stitnjacu, obavili plac i sad doruckujemo i pijemo kavicu. Nika kad se krene jest jednostavno podivlja 😊😊
Blaza i Ana zgodne trudnice 😍 i lijepo nosite trbuscice 😊
Allie tu malm od 6 ladica smo mi uzeli sebi i super mi je, meni je jedino niska al sto se prostora tice i velicine ladica sam jako zadoovljna. Stol za previjanje je 🔝🔝
Niky lijepa komodica 😊
Sto se robice tice isto sam srela par mama koje su mi rekle da treba imat robicu i od 50. Ja sam za sad uzela 2 bodija i jedno plisasto odjelo, ostalo cu kad vidimo kolika ce nam malena bit otprilike 😅
Dobrodosla Slampo 😊
A za bodije, imam ih samo 5-6 od baš 50-56. Valjda će biti dosta. I neke bodije mali kalup 62. Ma bit će dosta...Zimi može i u malo oversized topliju odjeću iznad, ali sumnjam da će morati.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Gledam sad svoj selfie iz lifta sinoc, ustvari se od naprijed se ni ne kuzi da sam trudna. A bocno kao da sam loptu progutala 😊 I poceli su me po svim zivim redovima pustati ispred, doslovno nigdje vise ne cekam 😂
Ptico, meni je super taj Malm jer sam ja dosta niza od tebe, a i taman mi stane u kutak u koji sam zamislila od-do, savrseno mi odgovaraju dimenzije. I onda sam mirna i za stvari, mislim da ce mi tu sva robica i ostalo stati bez problema.
Zgodna kao uvijek 😀😀. E to je benefit, ne čekati više nigdje 😁😁
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
barbiemama, hvala ti na savjetu, da, ako su sve raskopali i rasprodali stvarno se ne isplati.
allieh, i ja danas isto idem poslije posla u Lidl po jastuk za bočno spavanje, čini mi se baš super, odma ću i jastučnicu uzeti. :)
curke baš ste zgodne i vi i vaše buše. I mi se danas popodne slikamo, u 6. smo mjesecu i puni nam je tjedan pa ću i ja zakeljiti sliku navečer sa svojim bebačem
Noa 💙
Allie jako zgodna trudnica 😍 ovak od naprijed se stvarno ne kuzi toliko 😊 hihihi ovdje u Splitu jos nisam dozivjela da me netko pusti naprijed, samo ako bas moraju. Jebiga takav mentalitet 😪
Je je super je malmica, jos sam ja uzela one separatore, stanu cuda u nju 😊 stat ce ti sva robica za Luku, ne brini 😊
Allie jako zgodna trudnica 😍 ovak od naprijed se stvarno ne kuzi toliko 😊 hihihi ovdje u Splitu jos nisam dozivjela da me netko pusti naprijed, samo ako bas moraju. Jebiga takav mentalitet 😪
Je je super je malmica, jos sam ja uzela one separatore, stanu cuda u nju 😊 stat ce ti sva robica za Luku, ne brini 😊
ja sam se odlučila za Malm ali sa 4 ladice, čini mi se da će mi tako odgovarati visinom do kreveta, bit će jedno do drugoga. e a koje si točno separatore uzela? vjerovatno ću internetom naručivat, pa ako možeš naziv napisat, zbog visine u ladicama.... a možeš i sliku dodat :)
i da te pitam, kad si bila u dr.Mimice na 4D, jel odma uđe i muž, i bude cijeli pregled ili ga dr pozove naknadno? i plaća se 450 kn,jel? idem u utorak,pa da sam pripremljena :)
i ja sam jučer putovala busem slučajno, i niko mi se nije digao, a nije baš ni zgodno ako naglo koči.... a taman je bila ura iz škole, i mislim u sebi, je baš će ti se oni dignit :)
Lovre
a što se tiče veličine robice, ja imam od malog možda par komada 56 i nisu nošeni, možda ova beba bude manja, pa iskoristim, ali već je sad za 2 tjedna ispred tako da...sumnjam. Ja sam već u startu odlučila da je prva veličina 62. Ali naravno, mame blizanaca i vi koje unaprijed znate da ćete ranije roditi, definitivno 56 je prva vel ali ne puno komada, a 50 je stvarno pre pre malo, i mislim neiskoristivo.
Lovre
Meni se sva narudzba zakomplikovala. Iznervirala sam see. Zeko pidzame i carapice (premedene) nisu kupljene, valjda nije bilo. Stize mi medo odijelo i pantalonice. A od druge narudzbe, narucim tu juce zeko odijela 56, i ona mi javlja da nemaa tih, ja ono daj koje imas, ona uslika, nisam se odusevila. Ali joj, samo da to kupim vise, da ima par stvarcica, odustacu i ja sa daljom kupovinom. Ne ide ovako :O Jos ona savjetuje da uzmem 62, kaze njen djecak rodjen sa 4,1kg. Reko ja sumnjam da cu doci do termina, daj ti meni malene da imam, bar 3komada, pa makar ih nosila 15 dana.
ja sam se odlučila za Malm ali sa 4 ladice, čini mi se da će mi tako odgovarati visinom do kreveta, bit će jedno do drugoga. e a koje si točno separatore uzela? vjerovatno ću internetom naručivat, pa ako možeš naziv napisat, zbog visine u ladicama…. a možeš i sliku dodat :)
i da te pitam, kad si bila u dr.Mimice na 4D, jel odma uđe i muž, i bude cijeli pregled ili ga dr pozove naknadno? i plaća se 450 kn,jel? idem u utorak,pa da sam pripremljena :)
i ja sam jučer putovala busem slučajno,i niko mi se nije digao, a nije baš ni zgodno ako naglo koči…. a taman je bila ura iz škole, i mislim u sebi, je baš će ti se oni dignit :)
Luks mi smo uzeli isto s 4 ladice za malenu. Separatore saljem u slici, zovu se skubb i mi smo uzeli mint boju..
Bruna je isla na 4D kod Mimice, tako da ti ne mogu pomoc s time 😪 ja sam isla u polikliniku Cito.
Tu u st bas vlada nekultura u prometu i opcenito u ponasanju. Da ti netko stane na pjesacki doslovno se moras bacit pod auto, onda ljudi ne skupljaju govna od pasa kad se pos... nasred ulice i tako. Bas uzas 😪
Sortiraj odgovore
Najstariji