Hvala cure, bol je prestala Sve te komodice i ladicari su mi baš lijepi, al mi smo se umjesto toga odlučili za ormar, mjesta imamo. Malene curice moraju imati malene haljine, a nama u ormare ništa više ne stane na vješalice. Pa eto
Super je jer ormar ima i ladice i police i šipku za vjesalice.
Presvlačenje će biti većinom na krevetu koji je visok, ako baš ne bude praktično smislit ćemo u putu nešto drugo.
Za sada smo nabavili nešto robice, raznih veličina, i par sitnica, al uskoro krećemo sa sređivanjem njenog prostora i kupnjom kolica i svih onih 'sitnica' za bebu i mamu
Hvala vam svima curkeee :))) Primjetila sam da mi se sitne brojke mute. Inače imam samo malo dioptriju na lijevom oku -0,25…hmmm jel moguće da se vid pokvari u trudnoći?
Moja frendica je mozda bila par tjedana trudna kada je uzela nove lece i otisla na kontrolu 3 mj nakon poroda i njoj se dioptrija povecala za 1 i nesto, cini mi se.. Znam da se od pola trudnoce zalila da nista ne vidi s novim lecama. Ali ona ima veliku dioptriju pa valjda zato je toliko.
(danas izgleda opet klokanica šteka, opet ćemo je preforsirat)
Za bebice sam htjela još ovo nadodati:
Evo izvjestaj s pregleda 😊
Nije mi radila uzv jer sam prosli tjedan bila na 4D koji je uredan. Samo me pregledala prstima, zapravo me dobro ispipala haha al nije bilo bolno. Zatvorena skroz, sve u redu, a ono sta me boli kost u vađajni kaze da je to sada normalno kako trudnoca odmice, sve se siri i nema panike. Poslusala je malenu i kaze da se vrti ko velika, a bome to i osjetim 😊
Nekoliko puta smo ovdje raspravljale o potrebi carskog reza kod dioptrije pa sam se ovaj put sjetila pitati. Kaze da se to prije puno vise prakticiralo ali je to zastarjelo... Navodno svaka dioptija koja je manja od 8,0 je mala dioptrija. Naravno, uvijek se preporuca otici kod okulista da on kaze svoje misljenje te ukoliko on smatra da postoji potreba za carskim zbog loseg stanja oka, ocnog tlaka itd onda on to napismeno trazi.
Netko je pitao za 4D kod Mimice... Muz je odmah usao sa mnom, ne radi se nikakav pregled osim uzv-a, znaci nema skidanja. Das mu trudnicku ili nalaze ako nemas trudnicku i onda odes na stol i krece pregled. Meni je trajao nekih pola sata sigurno, sve gleda detaljno i polako. Dobila sam 3 slike isprintane i dvd sa videima i desetak slika. Cijena 450kn.
Eto, raspisah se 😁
Ana možda su ti samo suhe oči kao meni, pa ja kupim Optive kapi i njih stavljam
Inače nosim naočale kad vozim ili radim na poslu, a kod kuće ne.
Planirala sam na pregled jer mi je vrijeme, ali svi su mi rekli da poslije poroda jer u trudnoći dioptrija varira.
I cure zgodne ste
Dobrodosle sve nove cure 🤗
Jos nisam sve popratila
Sve ste prezgodne ❤️
Prvi dan skole mi se nitko od muskih koji su jedini sjedili ispred razreda dok smo cekali da izadu nije ustao a ja jedina trudna bar koliko sam skuzila, stajala sam na noge sveukupno 2 sata sta priredba di su me dobro izgurali u guzvi sta to cekanje 😡
Ana moja prijateljica je u zadnjoj trudnoci dobila dioptriju koja joj se posli trudnoce smanjila al je ostala u prvoj joj sve bilo ok, tako da moguce je
Maggie85 meni ce frend raditi komodu, dat cu mu za materijal...al nismo jos došli do cijene materijala, imamo vremena. Inače, ova košta 1950kn što mi je puno previše, ne bi toliko dala. Ima i jeftinjjih a isto lijepih
Lora
allie, blaza i ana 😍😍🔝 slampo, dobrodosla! Ana, i ja sam primjetila da mi je vid oslabio u trudnoci. Nemam veliku dioptriju, ali nosim ih stalno jer imam astigmatizam na oba oka i mogu ti reci da je sigurno losije. Citala sam da je normalno prolazno pogorsanje postojece dioptrije pa ne brinem previse!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji