Velicina bebe nema veze sa "mucenjem" na porodu, biliv mi 😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure, sad kada ste spomenule lupkanje u trbuhu. Ja sam 18+2 i mislim da osjetim ali fuuul lagano.
Nekako se mislim da nema što drugo biti, ali i dalje nisam sigurna.
I bude povremeno, nekad osjetim 10 puta u danu, nekada ni jednom.
Vjerojatno je to to
Ali kroz koji tjedan ces konkretnije osjetit pa ces bit i sigurnija 🤗
Velicina bebe nema veze sa "mucenjem" na porodu, biliv mi 😂😂
Neka njih onda velikih i naprednih, koji god termin odabrali :)
Tnx _lilly_. Većina vas je tu više trudna pa me uhvati panika- zašto se meni ne događa isto što i njima
Tnx _lilly_. Većina vas je tu više trudna pa me uhvati panika- zašto se meni ne događa isto što i njima
Vjerujem draga i meni je tako bilo na pocetku i uvjek sto upitnika nad glavom zato jesmo sve tu da jedna drugoj pomognemo kolko god mozemo, da smo podrska i mnogo toga korisnog saznamo od nasim vec postojecih mama itd... tako da bez brige a ako te bilo sta muci vjeruj tu ces uvjek dobit od nekog odgovor
Tako da uzivaj i za cas ce doc dan kad se bebica bude pocela javljat😘
niky1107, ova prematalica koju si stavila je vaš nacrt ili negdje ima za kupiti? Ajd mi daj link on te i od ovih drugih jeftinijih koje spominješ, možda dobijem koju ideju.
Ja sam danas punih 30 tjedana, ulazim u 31. tj. Kud prije!!!! Evo slike ručice i nožice s Ovie:
Po mom iskustvu bolje kad je beba naprednija jer je to meni bila veeeelika olakotna okolnost kad sam rodila mjesec dana prije termina, bebač bio velik i težak ko bebica rođena dan prije u terminu
Ja imam u 16h pregled,ginekolog ga pomaknuo za tjedan dana prije da vidi je sve ok otkad sam imala one silne bolove,nije me htio tada čačkati
Allie,pa ti si iz mojih Vinkovaca ovo su prve vinkovačke u 30 godina koje cu morati preskočiti. Prezgodna si trudnica!
Moram ti reći da mi je taj tvoj lift jako poznat,frendica mi šalje selfie iz njega redovito pa mi djeluje da znam skoro i gdje si. Nevjerovatno!
Noć s mojim novim jastukom je prošla fantastično,oduševljena sam! Evo slikica,kupljen u Ni-na design preko Instagrama,koliko god mogu podržavam domaće radinosti iz Hrvatske
Ne znam na koju bi se temu prije nadovezala sada...toliko toga ste pisale,uf...
Nove cure dobrodošle!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Lily i truskawka hvala na odgovorima :) ma kao ne zamaram se al vidim da me malo podsvjesno muči… Valjda kad jednom osjetiš to, postaneš malo ovisan 😆 a ja po cijele dane doma pa samo o tome mislim…
Oh vjeruj bit ce ti i previse 😅😂 ja se vec sad "naljutim" kad mi rastegnu jednu stranu i ne pustaju..to zna biti cak i poprilicno bolno...a da ne pricam da mi je mali sjeo na mjehur da sam se popiskila u gace 🤣🤣🤣
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji