Evo izvjestaj s pregleda 😊
Nije mi radila uzv jer sam prosli tjedan bila na 4D koji je uredan. Samo me pregledala prstima, zapravo me dobro ispipala haha al nije bilo bolno. Zatvorena skroz, sve u redu, a ono sta me boli kost u vađajni kaze da je to sada normalno kako trudnoca odmice, sve se siri i nema panike. Poslusala je malenu i kaze da se vrti ko velika, a bome to i osjetim 😊
Nekoliko puta smo ovdje raspravljale o potrebi carskog reza kod dioptrije pa sam se ovaj put sjetila pitati. Kaze da se to prije puno vise prakticiralo ali je to zastarjelo... Navodno svaka dioptija koja je manja od 8,0 je mala dioptrija. Naravno, uvijek se preporuca otici kod okulista da on kaze svoje misljenje te ukoliko on smatra da postoji potreba za carskim zbog loseg stanja oka, ocnog tlaka itd onda on to napismeno trazi.
Netko je pitao za 4D kod Mimice... Muz je odmah usao sa mnom, ne radi se nikakav pregled osim uzv-a, znaci nema skidanja. Das mu trudnicku ili nalaze ako nemas trudnicku i onda odes na stol i krece pregled. Meni je trajao nekih pola sata sigurno, sve gleda detaljno i polako. Dobila sam 3 slike isprintane i dvd sa videima i desetak slika. Cijena 450kn.
Eto, raspisah se 😁
Ana možda su ti samo suhe oči kao meni, pa ja kupim Optive kapi i njih stavljam
Inače nosim naočale kad vozim ili radim na poslu, a kod kuće ne.
Planirala sam na pregled jer mi je vrijeme, ali svi su mi rekli da poslije poroda jer u trudnoći dioptrija varira.
I cure zgodne ste
Dobrodosle sve nove cure 🤗
Jos nisam sve popratila
Sve ste prezgodne ❤️
Prvi dan skole mi se nitko od muskih koji su jedini sjedili ispred razreda dok smo cekali da izadu nije ustao a ja jedina trudna bar koliko sam skuzila, stajala sam na noge sveukupno 2 sata sta priredba di su me dobro izgurali u guzvi sta to cekanje 😡
Ana moja prijateljica je u zadnjoj trudnoci dobila dioptriju koja joj se posli trudnoce smanjila al je ostala u prvoj joj sve bilo ok, tako da moguce je
Maggie85 meni ce frend raditi komodu, dat cu mu za materijal...al nismo jos došli do cijene materijala, imamo vremena. Inače, ova košta 1950kn što mi je puno previše, ne bi toliko dala. Ima i jeftinjjih a isto lijepih
Lora
allie, blaza i ana 😍😍🔝 slampo, dobrodosla! Ana, i ja sam primjetila da mi je vid oslabio u trudnoci. Nemam veliku dioptriju, ali nosim ih stalno jer imam astigmatizam na oba oka i mogu ti reci da je sigurno losije. Citala sam da je normalno prolazno pogorsanje postojece dioptrije pa ne brinem previse!
url=https://lilypie.com]
Evo izvjestaj s pregleda 😊
Nije mi radila uzv jer sam prosli tjedan bila na 4D koji je uredan. Samo me pregledala prstima, zapravo me dobro ispipala haha al nije bilo bolno. Zatvorena skroz, sve u redu, a ono sta me boli kost u vađajni kaze da je to sada normalno kako trudnoca odmice, sve se siri i nema panike. Poslusala je malenu i kaze da se vrti ko velika, a bome to i osjetim 😊
Nekoliko puta smo ovdje raspravljale o potrebi carskog reza kod dioptrije pa sam se ovaj put sjetila pitati. Kaze da se to prije puno vise prakticiralo ali je to zastarjelo… Navodno svaka dioptija koja je manja od 8,0 je mala dioptrija. Naravno, uvijek se preporuca otici kod okulista da on kaze svoje misljenje te ukoliko on smatra da postoji potreba za carskim zbog loseg stanja oka, ocnog tlaka itd onda on to napismeno trazi.
Netko je pitao za 4D kod Mimice… Muz je odmah usao sa mnom, ne radi se nikakav pregled osim uzv-a, znaci nema skidanja. Das mu trudnicku ili nalaze ako nemas trudnicku i onda odes na stol i krece pregled. Meni je trajao nekih pola sata sigurno, sve gleda detaljno i polako. Dobila sam 3 slike isprintane i dvd sa videima i desetak slika. Cijena 450kn.
Eto, raspisah se 😁
hvala za info o 4D :)
Lovre
Sretan rockas jucerasnjim slavljenicama, s malim zakasnjenjem 🎉🎉
Upravo se vratili doma iz shoppinga- kupili kolica! 😆 na kraju je izbor pao na BeCool Slide Top 3u1 i bas sam zadovoljna.
Organizirala sam robicu koju smo kupili i ono malo sto smo dobili i nemam skoro nista 50, jedno plisano odjelce..nisam pametna kolko toga kupiti jos..
Bruna super za pregled da je sve ok...Da sve nastavimo tako 😀. .Ja samo prijavljujem upalu zubnih desni. ..Otekle su jako. .nisu puno bolne ali eto. .muče me😣..Danas zovem zubara za termin. Ispirala kamilicom u Odol ali ne vrijedi.
Novim trudnicama želim dobrodoslicu i mirnu i sretnu trudnoću do kraja kao nama svima 😘😘
Allie jako zgodna trudnica 😍 ovak od naprijed se stvarno ne kuzi toliko 😊 hihihi ovdje u Splitu jos nisam dozivjela da me netko pusti naprijed, samo ako bas moraju. Jebiga takav mentalitet 😪
Je je super je malmica, jos sam ja uzela one separatore, stanu cuda u nju 😊 stat ce ti sva robica za Luku, ne brini 😊
ja sam se odlučila za Malm ali sa 4 ladice, čini mi se da će mi tako odgovarati visinom do kreveta, bit će jedno do drugoga. e a koje si točno separatore uzela? vjerovatno ću internetom naručivat, pa ako možeš naziv napisat, zbog visine u ladicama…. a možeš i sliku dodat :)
i da te pitam, kad si bila u dr.Mimice na 4D, jel odma uđe i muž, i bude cijeli pregled ili ga dr pozove naknadno? i plaća se 450 kn,jel? idem u utorak,pa da sam pripremljena :)
i ja sam jučer putovala busem slučajno,i niko mi se nije digao, a nije baš ni zgodno ako naglo koči…. a taman je bila ura iz škole, i mislim u sebi, je baš će ti se oni dignit :)
Luks mi smo uzeli isto s 4 ladice za malenu. Separatore saljem u slici, zovu se skubb i mi smo uzeli mint boju..
Bruna je isla na 4D kod Mimice, tako da ti ne mogu pomoc s time 😪 ja sam isla u polikliniku Cito.
Tu u st bas vlada nekultura u prometu i opcenito u ponasanju. Da ti netko stane na pjesacki doslovno se moras bacit pod auto, onda ljudi ne skupljaju govna od pasa kad se pos… nasred ulice i tako. Bas uzas 😪
hvala za slike, znači normalno stoje u ladici, ne smetaju za zatvaranje? to ću za prvu ladicu, skroz je praktično
Ma ja i inače nisam osjetila neku susretljivost prema trudnicama, nigdi pa ni u splitu, a da prljavijih gradova ima - ima :) :)
Ali ja recimo, otkad sam rodila, kad vidim trudnicu uvik mi razvuče osmjeh na lice, kad kaže da je u 9.mj uvik se naježim, kad je u dućanu na kasi uvik ću pustit preko reda.... tako da, mislim da je to sve u prvom redu do nas ljudi, a ima nas stvarno svakakvih!
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji