Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    13. Rujan 2018. 12:55

Lily i truskawka hvala na odgovorima :) ma kao ne zamaram se al vidim da me malo podsvjesno muči... Valjda kad jednom osjetiš to, postaneš malo ovisan 😆 a ja po cijele dane doma pa samo o tome mislim...

busybee
    13. Rujan 2018. 12:58

Cure, sad kada ste spomenule lupkanje u trbuhu. Ja sam 18+2 i mislim da osjetim ali fuuul lagano.
    Nekako se mislim da nema što drugo biti, ali i dalje nisam sigurna.
    I bude povremeno, nekad osjetim 10 puta u danu, nekada ni jednom.

MareiKate
    13. Rujan 2018. 12:59

Mina93

Sta se tice velicina bebana, moj je po svim mjerama napredniji za bar tjedan dana 😅 jel se mogu nadat zbog toga malo ranijem porodu ili to samo znaci da ce beban biti velik pa da ce me izmucit na porodu? 😅

Kao što rekoh, moja je za 10 dana, i ja se cijelo vrijeme nadam kako ću rodit po njenom terminu, tj veličini - ranije, iako ja znam točno dan ovulacije jer sam išla na folikulometriju, pa je vjerojatnije da ću samo rodit veću bebu 😂 iako ne znam, nemam pojma uopće o tome...

Ptičica
    13. Rujan 2018. 13:00

Svasta lipog pisete 😊 volim ove super preglede iz dana u dan 🤗
    Netko pitao za velicinu bebe i raniji porod. Nikakve veze nema. Moj L je bio 4,5kg , trudovi krenuli u ponoc ipo na dan termina 😅
    Di je Miranda? Jesi jos pacijent? 
    Blaza, Ana, Allie pa sve tri ste prezgodne trudnice 😍

mmama2
    13. Rujan 2018. 13:00

Velicina bebe nema veze sa "mucenjem" na porodu, biliv mi 😂😂

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    13. Rujan 2018. 13:04

busybee

Cure, sad kada ste spomenule lupkanje u trbuhu. Ja sam 18+2 i mislim da osjetim ali fuuul lagano.
    Nekako se mislim da nema što drugo biti, ali i dalje nisam sigurna.
    I bude povremeno, nekad osjetim 10 puta u danu, nekada ni jednom.

Vjerojatno je to to
    Ali kroz koji tjedan ces konkretnije osjetit pa ces bit i sigurnija 🤗

MareiKate
    13. Rujan 2018. 13:04

mmama2

Velicina bebe nema veze sa "mucenjem" na porodu, biliv mi 😂😂

Neka njih onda velikih i naprednih, koji god termin odabrali :)

busybee
    13. Rujan 2018. 13:05

Tnx _lilly_. Većina vas je tu više trudna pa me uhvati panika- zašto se meni ne događa isto što i njima

_lily_0
    13. Rujan 2018. 13:11

busybee

Tnx _lilly_. Većina vas je tu više trudna pa me uhvati panika- zašto se meni ne događa isto što i njima

Vjerujem draga i meni je tako bilo na pocetku i uvjek sto upitnika nad glavom zato jesmo sve tu da jedna drugoj pomognemo kolko god mozemo, da smo podrska i mnogo toga korisnog saznamo od nasim vec postojecih mama itd... tako da bez brige a ako te bilo sta muci vjeruj tu ces uvjek dobit od nekog odgovor 

Tako da uzivaj i za cas ce doc dan kad se bebica bude pocela javljat😘

Maggie85
    13. Rujan 2018. 13:17

niky1107, ova prematalica koju si stavila je vaš nacrt ili negdje ima za kupiti? Ajd mi daj link on te i od ovih drugih jeftinijih koje spominješ, možda dobijem koju ideju. 
    Ja sam danas punih 30 tjedana, ulazim u 31. tj. Kud prije!!!!  Evo slike ručice i nožice s Ovie:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.