Ma vaše i moje mjere svaki put svaka svoje kolo vodi. Po dvije mjere je moj mali uvijek veći, što želi reći i zbirno. A po jednoj je uvijek u tjednu ( ali dođe po sredini u ili kraj istog). Ma bitno da se razvijaju lijepo. I iskreno, kako je netko napisao draže mi je da je teži od termina, sigurnije je.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ovo za pedijatre i mene zanima. MORAMO li mi dijete prijaviti kod pedijatra preko HZZO-a ili SMIJEMO naći privatnog pedijatra i ići kod njega po potrebi (kao kad recimo mi odrasli privatno odlučimo napraviti neku pretragu)? Pitanje koje se nadovezuje na prethodno, a čini mi se da sam negdje čula: nisu li zapravo svi/većina pedijatara privatnici?
Neki dan u lesnini sam tražila tu nepropisnu zastitu za madrac, prodavačica mi je rekla da ona ne bi savjetovala da to koristim do bebinih navrsenih 6 mj. jer to dodatno grije, nego da uzmem nadmadrac pamucni, punjen poliesterom, izgleda kao one klasične zaštite za madrac i ispod 100kn je tamo kod njih.
Duda i meni su preporučili bez tih nepropusnih zaštita... Treba biti prozračno, džaba sva fina i eko sve nešto posteljina koju im kupimo ako im pod plahtu stavimo "najlon"... Ne znam eventualno ako imaju neki materijali posebni i u tom segmentu da štite a opet da diše kroz to, ak kužite kaj hoću reći 😂
Maggie85 evo linka sa komodom
http://www.djecjisvijet.hr/proizvod/miki-djecja-komoda-sa-policama/163
Lora
Ovo za pedijatre i mene zanima. MORAMO li mi dijete prijaviti kod pedijatra preko HZZO-a ili SMIJEMO naći privatnog pedijatra i ići kod njega po potrebi (kao kad recimo mi odrasli privatno odlučimo napraviti neku pretragu)? Pitanje koje se nadovezuje na prethodno, a čini mi se da sam negdje čula: nisu li zapravo svi/većina pedijatara privatnici?
Maggie mislim da je dobro imati pedijatra preko HZZO-a, trebat će ti kojekakvi recepti, uputnice, kao i nama sada, neće ti biti zgodno sve privatno. Navodno kad se prvi put prijavljuješ mora te primiti svaki pedinatar kod kojeg dođeš, a sad je tvoje da li ćeš odabrati nekog koji ima dobre recenzije pa je kod njega navala i gužva svaki put ili ćeš odabrati ovako nekog ti znaš da ćeš u svakom trenu moći doći kad ti treba bez najave, čekanja itd. Mislim da bi trebao postojati popis pedijatara sa brojem pacijenata koji imaju pa po tome odabereš...
Cure, situacija jedna. Ležim i samo odjednom osjetim da mi nesto počne curiti dolje… jako malo toga, prepala sam se da nije mozda plodna voda. Inace stavljam utrogestane pa mi nekad zna i od toga curiti al ovo danas mi je nekak drugacije izgledalo. Vise prozirno. Ponavljalo se vise nije. Bilo otprilike prije sat vremena. U 18h sam kod ginekologa, al i da vas pitam da se malo umirim…Jel se kojoj tak nesto dogodilo?
Pitaj gin, ali meni ti je tako bilo barem jednom tjedno kada sam bila na utrogestanu, dosta prozirnog sa malo utrogestana. Bas kao pocne curiti. Gin je rekla da je to samo pojacani iscjedak. Sad koristim neke ogromne vaginalete, jos veca doza od utrogestana i svaki dan mi sad bude prozirna tekucina. Cini mi se da progesteron izaziva jace lucenje, jer sad duplu dozu dobivam s tim vaginaletama ili je to jednostavno trudnoca, neznam. Mislim da se nemas sta brinuti, al svejedno pitaj.
Cure, situacija jedna. Ležim i samo odjednom osjetim da mi nesto počne curiti dolje… jako malo toga, prepala sam se da nije mozda plodna voda. Inace stavljam utrogestane pa mi nekad zna i od toga curiti al ovo danas mi je nekak drugacije izgledalo. Vise prozirno. Ponavljalo se vise nije. Bilo otprilike prije sat vremena. U 18h sam kod ginekologa, al i da vas pitam da se malo umirim…Jel se kojoj tak nesto dogodilo?
Pitaj gin, ali meni ti je tako bilo barem jednom tjedno kada sam bila na utrogestanu, dosta prozirnog sa malo utrogestana. Bas kao pocne curiti. Gin je rekla da je to samo pojacani iscjedak. Sad koristim neke ogromne vaginalete, jos veca doza od utrogestana i svaki dan mi sad bude prozirna tekucina. Cini mi se da progesteron izaziva jace lucenje, jer sad duplu dozu dobivam s tim vaginaletama ili je to jednostavno trudnoca, neznam. Mislim da se nemas sta brinuti, al svejedno pitaj.
Pitat cu svakako, puno ti hvala! Puno znaci 🤗
Lora
Ginekologica je Zlata Srebreniković, dom zdravlja istok Novi Jelkovec 😁 zena od 40ak godina jako dobra(inace sam izbjegavala zenske giniće jer su bile bahate)
ti si u novom jelkovcu?
Salatice sjetila sam se filma Ivkova slava 😁 Bit će malena preslatka 😀
Meni termin 7.1. pa ću ja možda duplo slaviti 😀
Niky imala i ja to prije 3 tj cca i na kraju to je samo pojačani vodenkasti iscjedak.bio, ali napomeni doktorh
Niky, meni, redovito. Mislila sam da cu se rijesiti dnevnih kad sam se rijesila utrica, kad ono- šipak. Iscjedak od utrica je gust, a ovo je vodenasto. Plodne vode ima dovoljno na zadnjem pregledu ima 7 dana, a "problem" imam od..14tt sigurno. Neznam, ginekoloski je sve u redu pa sam ja to pripisala ili pritisku na mjehur ili mojim ledima i ekstruziji koja ga pritisce 😶
Eve je ok, javi nakon pregleda sta ti dr kaze 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji