Klikerica odlicno za jastuk i moj je tako veliki i obozavam ga ali me strah da cu ostat bez njega jer muz ga opasno grabi 😂😂😂😂
E sad pitanje za nase iskusne mame
Malo je predaleko ali me zanima vasa iskustva
Poznanica mi je nedugo rodila i kaze da u cijelom Novom zg jedva nasla jednog pedijatra koji prima preko hzzo cak i privatno kad su isli trazit svi su toliko bukirani da ni privatno nisu uspjelu nac
Pa mene zanimaju vasa iskustva zar je usitinu tako tesko nac pedijatra???
Lily i truskawka hvala na odgovorima :) ma kao ne zamaram se al vidim da me malo podsvjesno muči… Valjda kad jednom osjetiš to, postaneš malo ovisan 😆 a ja po cijele dane doma pa samo o tome mislim…
Oh vjeruj bit ce ti i previse 😅😂 ja se vec sad "naljutim" kad mi rastegnu jednu stranu i ne pustaju..to zna biti cak i poprilicno bolno…a da ne pricam da mi je mali sjeo na mjehur da sam se popiskila u gace 🤣🤣🤣
Ja više nikuda ne idem bez dnevnog uloška,kad maleni upne uvijek spreman kapi ode, a i ako mi se jako mokri a nemam gdje u tom trenu koda mi zna ponekad par kapi pobjeći.... Užas....
Sta se tice velicina bebana, moj je po svim mjerama napredniji za bar tjedan dana 😅 jel se mogu nadat zbog toga malo ranijem porodu ili to samo znaci da ce beban biti velik pa da ce me izmucit na porodu? 😅
Kao što rekoh, moja je za 10 dana, i ja se cijelo vrijeme nadam kako ću rodit po njenom terminu, tj veličini - ranije, iako ja znam točno dan ovulacije jer sam išla na folikulometriju, pa je vjerojatnije da ću samo rodit veću bebu 😂 iako ne znam, nemam pojma uopće o tome…
Dada tako je i moj, svaka mjera za sebe, al razlika je od 5,6 do 10dana od tjedna u kojem jesam trenutno.. Za deset dana mi je pregled pa me bas zanimaju novosti, ali nekako se nadam da bi zbog toga mogao malo uranit 😁🤗 iako ako se ne varam i barbie je bio po mjerama veci beban i sad na zadnjem pregledu je kao manji koliko sam zapamtila..
Lily i truskawka hvala na odgovorima :) ma kao ne zamaram se al vidim da me malo podsvjesno muči… Valjda kad jednom osjetiš to, postaneš malo ovisan 😆 a ja po cijele dane doma pa samo o tome mislim…
Oh vjeruj bit ce ti i previse 😅😂 ja se vec sad "naljutim" kad mi rastegnu jednu stranu i ne pustaju..to zna biti cak i poprilicno bolno…a da ne pricam da mi je mali sjeo na mjehur da sam se popiskila u gace 🤣🤣🤣
Ja više nikuda ne idem bez dnevnog uloška,kad maleni upne uvijek spreman kapi ode, a i ako mi se jako mokri a nemam gdje u tom trenu koda mi zna ponekad par kapi pobjeći…. Užas….
Daa..i ja sam srecom imala dnevni ulozak, ali bila sam i doma tak da sam se mogla ici odmah oprati i presvuci..al bas ono ful cudno haha..ne pisa mi se, osjetim bebu kak se mice i odjednom puf hahaha 😅😅
❤N i V💙
Ja više nikuda ne idem bez dnevnog uloška,kad maleni upne uvijek spreman kapi ode, a i ako mi se jako mokri a nemam gdje u tom trenu koda mi zna ponekad par kapi pobjeći…. Užas….
Daa..i ja sam srecom imala dnevni ulozak, ali bila sam i doma tak da sam se mogla ici odmah oprati i presvuci..al bas ono ful cudno haha..ne pisa mi se, osjetim bebu kak se mice i odjednom puf hahaha 😅😅
🤣🤣 Ah te slatke muke s nasim mezimcima 🤣 moramo misliti i na njih, nije im lako u tako malom prostoru 😊😉
Truskawka i Strudlica 😁 čula sam da žene nakon poroda imaju s tim problem, nisam znala da te čari već u trudnoći krenu :)
Mina, da, mislim da nema pravila, moguće je da nam već na idućem pregledu ispadne da su bebice usporile i da budu u u skladu sa našim tjednima...
Sta radi Salatica? Gledam stvari kao izluda haha cijeli dann. Ovo hocu da narucim, iz Lindexa kombinezon i ove sive strample uz H&M, i tako sam je zamislila obucenu, 9 januara, kada nam je slava (vjer znate sta je to) i tad ce ujedno i vidjati bebu vecina. Velicinu 62 😍 Joj preslatko miii.
A citam i pratim vas 😊 Samo jos malo istrazim hahaha
Neki dan u lesnini sam tražila tu nepropisnu zastitu za madrac, prodavačica mi je rekla da ona ne bi savjetovala da to koristim do bebinih navrsenih 6 mj. jer to dodatno grije, nego da uzmem nadmadrac pamucni, punjen poliesterom, izgleda kao one klasične zaštite za madrac i ispod 100kn je tamo kod njih.
Klikerice, daj nemoj me zezati 😂 Cini mi se da smo ti i ja generacija, ako sam dobro upamtila. Znaci, velika je vjerojatnost i da se znamo 🙊 Sad me zanima tko je frendica sto salje selfije 😂😂😂
Luka ❤
Cure, situacija jedna. Ležim i samo odjednom osjetim da mi nesto počne curiti dolje... jako malo toga, prepala sam se da nije mozda plodna voda. Inace stavljam utrogestane pa mi nekad zna i od toga curiti al ovo danas mi je nekak drugacije izgledalo. Vise prozirno. Ponavljalo se vise nije. Bilo otprilike prije sat vremena. U 18h sam kod ginekologa, al i da vas pitam da se malo umirim...Jel se kojoj tak nesto dogodilo?
Lora
Sortiraj odgovore
Najstariji