Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    13. Rujan 2018. 15:21

AllieH

Klikerice, daj nemoj me zezati 😂 Cini mi se da smo ti i ja generacija, ako sam dobro upamtila. Znaci, velika je vjerojatnost i da se znamo 🙊 Sad me zanima tko je frendica sto salje selfije 😂😂😂

Još ćemo roditi u 2 tjedna razlike😆 ona zivi na 2b😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Emily1801
    13. Rujan 2018. 15:22

Bok klokanice. 😁
    Ana, Alle, Blaža bas ste zgodne. 🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    Slampo dobrodošla! Čestitke na dečkiću. 👶🏼🧦
    I ja sam danas bila na OGTT-u i ugodno sam iznenađena. Sami su se ponudili da mi stave malo limunske kiseline unutra pa je sve skupa na kraju imalo okus po malo slađoj limunadi. Onih prvih sat vremena sam jedva izdržala da ne zaspim, kasnije je bilo ok. Danas idem po nalaze, držite fige da su dobri.
    🤗

AllieH
    13. Rujan 2018. 15:24

Klikerica

AllieH

Klikerice, daj nemoj me zezati 😂 Cini mi se da smo ti i ja generacija, ako sam dobro upamtila. Znaci, velika je vjerojatnost i da se znamo 🙊 Sad me zanima tko je frendica sto salje selfije 😂😂😂

Još ćemo roditi u 2 tjedna razlike😆 ona zivi na 2b😊

Ja sam 2C. Znaci, umirem 😂😂😂😂

Luka ❤

Klikerica
    13. Rujan 2018. 15:26

Nego za ovo piškanje... nemojte me udaviti ako previse relativiziram... no,meni se kod trčanja dogodilo to 2-3 puta mimo trudnoce... bila kod urologa i rekao je da je normalno. Maternica udara o mokracni mjehur,i jednostavno procuri cim si malo opušteniji. Sad mi se nije dogodilo u trudnoci,ali necu dramiti ako i bude... pa sta sada,sve se dolje rasteze ko žvakača,ljudi smo nismo strojevi... mada znam da nije ugodno baš odjednom biti popišan😂😂😂

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• nali
    13. Rujan 2018. 15:29

E kad smo vec kod piskenja, meni nije pobjeglo do sada, ali mi cesto bude slabi mlaz, ali ono bas slab. Jel se i vama to desava?

Pticaselicazgst
    13. Rujan 2018. 15:41

Ako netko treba next to me krevetice

https://bazzar.hr/krevetici/chicco-krevetic-next2me-light-grey-oglas-1100627?aid=ba33arFB21052013

• niky1107
    13. Rujan 2018. 15:43

Ptičica

Niky, meni, redovito. Mislila sam da cu se rijesiti dnevnih kad sam se rijesila utrica, kad ono- šipak. Iscjedak od utrica je gust, a ovo je vodenasto. Plodne vode ima dovoljno na zadnjem pregledu ima 7 dana, a "problem" imam od..14tt sigurno. Neznam, ginekoloski je sve u redu pa sam ja to pripisala ili pritisku na mjehur ili mojim ledima i ekstruziji koja ga pritisce 😶
    Eve je ok, javi nakon pregleda sta ti dr kaze 😘

Hvala ti, javim svakako 🤗

Lora

Blaza26
    13. Rujan 2018. 16:00

Jos se nije dogodilo da mi je pobjeglo ali 100 puta mi dode naglo da moram na wc. Vjerovatno mala nekako pritisne mjehur ili udari,sta vec radi....  Muzu bude drago sto me "njegova" cura zeza,onda kaze da je vec u stomaku zaje*ana na mene
    Danas skače maksimalno,odskace mi stomak koliko udara.
    Stigli su mi nalazi, sve je ok,al željezo mi je poviseno. Norm. od 9-31 a meni 31.4... Mislim moze li to stetit? Odakle mi ga toliko haha

Salatica9192
    13. Rujan 2018. 16:10

Haha, Blaza, ajd posudi malo zeljeza 🤣 

Bruna92
    13. Rujan 2018. 16:40

Blaza26

Jos se nije dogodilo da mi je pobjeglo ali 100 puta mi dode naglo da moram na wc. Vjerovatno mala nekako pritisne mjehur ili udari,sta vec radi…. Muzu bude drago sto me "njegova" cura zeza,onda kaze da je vec u stomaku zaje*ana na mene
    Danas skače maksimalno,odskace mi stomak koliko udara.
    Stigli su mi nalazi, sve je ok,al željezo mi je poviseno. Norm. od 9-31 a meni 31.4… Mislim moze li to stetit? Odakle mi ga toliko haha

Meni je zeljezo 39, so don't worry 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.