Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    12. Rujan 2018. 10:56

anna, sretan rodjendan i od mene 😘
    Bas sam bila kod susjede jutros na kavi, mali je 3mj i imao je na sebi bodi s Nexta, kaze da se osjeti pod rukom da su malo kvalitetniji, ali da su se vec mucice pocele praviti, dvaput ga je obukao. Takoda nije bas kvaliteta skroz u skladu s cijenom. 🤷‍♀️
    Dosla sam se naruciti na OGTT, normalno da sam uletila u vrijeme pauze. Sad sjedim i cekam. Vjerojatno sam mogla samo i nazvati, ali sad mi je bilo usput i tu nema guzve nakon 9:30. 

Luka ❤

AnnaO
    12. Rujan 2018. 11:00
    Moj poklon od muzica
    Moj poklon od muzica
    Poklon za muzica
    Poklon za muzica

Cure hvala vam svima na cestitkama nikome nije zamjeriti jer nema me 2 sata i imam kaj za citati a ja vam moram pohvaliti muzica koji me u iznenadio poklonom kazem iznenadio jer inace nemamo obicaj kupovati poklone jedan drugome mi to vise sebi kazemo kroz hranu 😂

Klikerica
    12. Rujan 2018. 11:03

Drage slavljenice,od srca sretan rodjendan,ovaj poseban kada ste jedno tijelo sa 2 srca!
    Želim vam zdrave i mirišljave bebice i da izgurate sa što manje bolova trudnoću,a na porodu da bebači samo kliznu van.

Od Mustele želim da nam pošalju poklon pakete,nakon ovoliko spominjanja

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

zadranka86
    12. Rujan 2018. 11:09

Cute evo mene..Lijepe vjesti nosim...znaci kontrskcije me nisu otvorile zatvorena san...piti terapiju i dalje..posteljica se malooo odmakla al treba jos..jos je nisko ali kaze doktor da je pocela se dizati..zatvorenaa..usca dosta tako je reka...bebonjo se odg.tocno po tjednima sve mjere jako zivahan i pravi je ima 700g..i sto posto potvrdeno da sam pisulinac...mama sretna jakoooo srce ko kuca...od kila nisan ni dobila nego ispada izgubila pola kile😂😂..jakoooo sam sretna....i srce mi je na mistu...hvala vam cure sto ste mi dale malo podrske jer puno znaci svaka lipa ric pogotovo kad se prepadnemo i kad su u pitanju nase mrvice....eto cure ja sam danas jedna sretnaaaa presretna mama...😍😍

url=https://lilypie.com]

busybee
    12. Rujan 2018. 11:15

Zadranka, jeeei za lipe vijesti!
    Slavljenicama sretan rođendan.

Inače, u ZG lidlu je jučer bilo čak dosta dječje robice. 2 bodija u paketu su koštala 10 kn :D
    Ali ja još nisam kupila doslovno ništa (ne znam spol) pa si želim prvo popisati što mi treba, a onda krenuti u shopping.
    Jako se veselim :)

• MeriM88

Sretan rodendan cure! Sve najbolje vam zelim 

Ana89

zadranka86

Cute evo mene..Lijepe vjesti nosim…znaci kontrskcije me nisu otvorile zatvorena san…piti terapiju i dalje..posteljica se malooo odmakla al treba jos..jos je nisko ali kaze doktor da je pocela se dizati..zatvorenaa..usca dosta tako je reka…bebonjo se odg.tocno po tjednima sve mjere jako zivahan i pravi je ima 700g..i sto posto potvrdeno da sam pisulinac…mama sretna jakoooo srce ko kuca…od kila nisan ni dobila nego ispada izgubila pola kile😂😂..jakoooo sam sretna….i srce mi je na mistu…hvala vam cure sto ste mi dale malo podrske jer puno znaci svaka lipa ric pogotovo kad se prepadnemo i kad su u pitanju nase mrvice….eto cure ja sam danas jedna sretnaaaa presretna mama…😍😍

Odlične vijesti 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    12. Rujan 2018. 11:17

zadranka86

Cute evo mene..Lijepe vjesti nosim…znaci kontrskcije me nisu otvorile zatvorena san…piti terapiju i dalje..posteljica se malooo odmakla al treba jos..jos je nisko ali kaze doktor da je pocela se dizati..zatvorenaa..usca dosta tako je reka…bebonjo se odg.tocno po tjednima sve mjere jako zivahan i pravi je ima 700g..i sto posto potvrdeno da sam pisulinac…mama sretna jakoooo srce ko kuca…od kila nisan ni dobila nego ispada izgubila pola kile😂😂..jakoooo sam sretna….i srce mi je na mistu…hvala vam cure sto ste mi dale malo podrske jer puno znaci svaka lipa ric pogotovo kad se prepadnemo i kad su u pitanju nase mrvice….eto cure ja sam danas jedna sretnaaaa presretna mama…😍😍

Jupiiii eto vidis 
    Hvala bogu da je sve kako treba bas mi je drago i nadam se da ces se sada vise opustiti, bas ljepe vijesti
    😘

Emily1801
    12. Rujan 2018. 11:20

zadranka86

Bravo! Bas mi je drago da je sve dobro. ♥️

Ivylee
    12. Rujan 2018. 11:30

Zadranka, jako mi je drago zbog lijepih vijesti 🤗 Neka su sada mirna i opuštena 😘
    Anna sretan ročkas 😘
    Mustelu još uvijek koristim za starijeg 😉 Cura će prvo samo bademovo ulje, a poslije ćemo joj podijeliti malo Mustele 😎
    Ne znam jel to stvar približavanja osmom mjesecu tridnoće, ali ovaj tjedan sam si baš usporena i nekako troma...ništa mi se ne da 😤 Od jutra se mrcvarim s ručkom...do sad sam prodinstala zelje s mrkvicom, sad su mi ostali pureći popečci, al ja radije tu tipkam 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.