Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    12. Rujan 2018. 08:06

Cure, sretan rodjendan od srca, sve najljepse vam zelim, a posebno zdrave i dobre bebice! 

Luka ❤

Salatica9192
    12. Rujan 2018. 08:12

Hvalaaaa curee 😘😘😍 Jedva cekam da jedem krempitu, pojescu pola tepsije ahahah (za ostale ima torta xD). 
    Jagodice, 
    da, na fejsu sam i u nasoj grupi 😊 (cirilicno ime i prezime). 

Vana11
    12. Rujan 2018. 08:22

Cure, sretan rođendan i sve najbolje vam želim! 😘😘

I ja sam budna danas od 6.10 i pokušavala dalje zaspat, ali u 7 sam vec morala jesti 😆 

url=https://lilypie.com]

AnnaO
    12. Rujan 2018. 08:25

Curke sretan nam rodendan meni moj 29.ti jos ne ulazi u glavu tako je brzo proslo...ja sam budna od 6:30 jer je Leon odlucio da je to odlicno vrijeme za budenje svih nas i vice dan dan da se probudimo 😂🙈

Ana89
    12. Rujan 2018. 08:27

Ja ću za mjesec i 12 dana, 29 godina.  Nice. Iako me ginekolog još prije 6 mj prekrstio iz 28 u 29 haha.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    12. Rujan 2018. 08:28

Luks mislim da sam uzela afroditino, u dmu sam kupila, neko ljubicasto pakiranje ima afrodita baby linija 😁
    Drage slavljenice nek vam je sretan i najljepsi rodjendan ❤️
    Salatice stizem na krempitu 😍

Jagodica86
    12. Rujan 2018. 08:28

Salatica9192

Hvalaaaa curee 😘😘😍 Jedva cekam da jedem krempitu, pojescu pola tepsije ahahah (za ostale ima torta xD).
    Jagodice,
    da, na fejsu sam i u nasoj grupi 😊 (cirilicno ime i prezime).

E sad sam gledala, vidim da si lajkala taj post, ne znam jesi čitala, o kupanju piše. Malo je niže, nije predaleko. Pa pogledaj tamo kad budeš mogla 😊😊

Mina93
    12. Rujan 2018. 08:29

Ana89

Ja ću za mjesec i 12 dana, 29 godina. Nice. Iako me ginekolog još prije 6 mj prekrstio iz 28 u 29 haha.

Tako sam i ja rekla da imam 25 posto cu sa 25 roditi, a napunila sam ih prije mjesec dana 😊

Miranda
    12. Rujan 2018. 08:33

Drage cure sretan vam rodendan od srca 🎉😘 Neka ovo bude najbolja godina dosad 😊
    Maggie hvala za linkove, problem mi je sve to zamisliti dok ne odem i ne vidim uzivo. Ako sve bude po planu mogla bi iduci tjedan do Lesnine. 

• Marti8
    12. Rujan 2018. 08:44

Drage slavljenice sretan vam rockas!!🎈🎁 Zelim vam uredne trudnoce do kraja i zdrave i vesele bebice❤🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.